|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 9:44 am
Wodzu Kitty-ShadowCat *siada na sofie* i znowu nikt mnie nie prztula stare *patrzy na wodza* wybacz [kleka] wybaczysz??[patrzy wyczekujaco] wstawaj głupolu i to napraw stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 9:44 am
Kitty-ShadowCat Baliaur Kitty-ShadowCat *siada na sofie* i znowu nikt mnie nie prztula stare *patrzy na wodza* *podsiada sie do niej glaszcze raczka kunaja* on cie chetnie przytuli xd właśnie widze....... stoi jak słup xp mi chodzi o noz...tzn kunaj (qrde jk sie to pisze??)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 9:45 am
Baliaur Kitty-ShadowCat Baliaur Kitty-ShadowCat *siada na sofie* i znowu nikt mnie nie prztula stare *patrzy na wodza* *podsiada sie do niej glaszcze raczka kunaja* on cie chetnie przytuli xd właśnie widze....... stoi jak słup xp mi chodzi o noz...tzn kunaj (qrde jk sie to pisze??) aha whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 9:45 am
AAAAAAAAAAAAAAA!!! *wpada z deska snowboardowa i cala w sniegu* aaaaaaaaaaaaaaa zdobylysmy 3 miejsce w malopolsce dziewczat w snowboardzie!!!!!!!!!!!!!!!!! biggrin coprawda moj zjazd indywidualny to tiotal porazka przez co mam zalamke ale 3 miejsce!!!! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 9:48 am
Baliaur ~~lena-undesaid~~ Baliaur ~~lena-undesaid~~ Baliaur eeee tak *wyciaga noze z kieszeni* kto kce sie ze mna pobawic??? twisted ej, tu jest naprwade dretwo... Ok, ja... *staje pod ścianą czekając na rzut baliaur* ya *rzuca 2nozami odcinajac lenie skrzydelka od kapelutka* party time!!!!!!!!!!!!! twisted AAA! jak mogłaś?!?! *bierze od baliaur 3 noże odcinając nimi grot strzałki baliaur* won od nich z lapami!!!!!!!!!!!!!! *wyrywa jej z rak noze rzuca sie na lene przewracaja na podloge..nagle wstaje* hhmm a zreszta baboli nie bije xp domokun TAKA JESTEŚ CWANA?!?! DAWAĆ MI GRANATA, ALE JUŻ!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 9:49 am
Baliaur... ty sie bawish a ja ci kase zbieram...
i gdzie sprawiedliwosc...
sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*Rozgloda sie*Neesan żyjesz??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ TAKA JESTEŚ CWANA?!?! DAWAĆ MI GRANATA, ALE JUŻ!! *zaklada Lenie nelsona* teraz skarbie nigdzie sie nie ruszasz...stoj spokojnie to ci nic nie zrobie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 9:51 am
Sei chan *Rozgloda sie*Neesan żyjesz?? aaa....Apsiiiik!!!! tak jeszcze zyje =^w^= sorki zaczytalams ie xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 9:52 am
Gosiak AAAAAAAAAAAAAAA!!! *wpada z deska snowboardowa i cala w sniegu* aaaaaaaaaaaaaaa zdobylysmy 3 miejsce w malopolsce dziewczat w snowboardzie!!!!!!!!!!!!!!!!! biggrin coprawda moj zjazd indywidualny to tiotal porazka przez co mam zalamke ale 3 miejsce!!!! heart jak zawsze jestem olana z moja wypowiedzia buahahaah heart bywa i tak bede muysiala sei nad tym powaznie zastanowic :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ech...
rodzina...
i to ma byc siostra...
stare
[btw Baliaur jak nie wiesz o co chodzi to looknij strone wczesniej...]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Gosiak Gosiak AAAAAAAAAAAAAAA!!! *wpada z deska snowboardowa i cala w sniegu* aaaaaaaaaaaaaaa zdobylysmy 3 miejsce w malopolsce dziewczat w snowboardzie!!!!!!!!!!!!!!!!! biggrin coprawda moj zjazd indywidualny to tiotal porazka przez co mam zalamke ale 3 miejsce!!!! heart jak zawsze jestem olana z moja wypowiedzia buahahaah heart bywa i tak bede muysiala sei nad tym powaznie zastanowic :] ja tyz kce snowboard..ja kce w gory crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gosiak Gosiak AAAAAAAAAAAAAAA!!! *wpada z deska snowboardowa i cala w sniegu* aaaaaaaaaaaaaaa zdobylysmy 3 miejsce w malopolsce dziewczat w snowboardzie!!!!!!!!!!!!!!!!! biggrin coprawda moj zjazd indywidualny to tiotal porazka przez co mam zalamke ale 3 miejsce!!!! heart jak zawsze jestem olana z moja wypowiedzia buahahaah heart bywa i tak bede muysiala sei nad tym powaznie zastanowic :] gratuluje naprawde!!! whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 9:53 am
juliangel Baliaur... ty sie bawish a ja ci kase zbieram... i gdzie sprawiedliwosc... sad napewno nie tutaj.. razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 9:53 am
Miss_Karina Sei chan *Rozgloda sie*Neesan żyjesz?? aaa....Apsiiiik!!!! tak jeszcze zyje =^w^= sorki zaczytalams ie xd xd Czym nyu??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|