|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 9:30 am
opcy ~~lena-undesaid~~ opcy Jaswinder opcy ~~lena-undesaid~~ lool :3 Opcy, juz mnie zauwarzasz:>? dzisiaj jeszcze nie podpadłaś......... a ja - wrzucając cię do basenu - podpadłam? jeszcze nie całkiem...... wiec se uważaj..... ocho, nasz opcy jewst dzisiaj w bojowym nastroju 3nodding a swoja droga, to skad ja mam wiedzieć, że ci dzisiaj moge podpaśc?? MOże masz dobry humor i nic niejest w stanie wyprowazić cie z rownowagi?? dobry humor to ja mialem ostatnio z pół roku temu... wiec nie licz na cuda.. suuper... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu hej, co dzis tak dretwo?? wydaje Ci sie, tylko wszyscy chorują...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Wodzu hej, co dzis tak dretwo?? kcesh sie rozerwac?? whee xp twisted [odbezpiecza granat, po czym lyka go. widac male wzdecie, po czym z ust mu dym leci.. biggrin ] ktos chce??[podaje granata]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu hej, co dzis tak dretwo?? drętwo....? to zmieńmy tą atmosfere..... whee pa kirat
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 9:32 am
juliangel Wodzu hej, co dzis tak dretwo?? wydaje Ci sie, tylko wszyscy chorują... masz racje jutro nigdzie nie wychodze bede w domciu caly czas nie chce chorowac!!! -___-"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Wodzu hej, co dzis tak dretwo?? kcesh sie rozerwac?? whee xp twisted [odbezpiecza granat, po czym lyka go. widac male wzdecie, po czym z ust mu dym leci.. biggrin ] ktos chce??[podaje granata]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ech...
zaraz wroce musze wziac ketonal...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu Baliaur Wodzu hej, co dzis tak dretwo?? kcesh sie rozerwac?? whee xp twisted [odbezpiecza granat, po czym lyka go. widac male wzdecie, po czym z ust mu dym leci.. biggrin ] ktos chce??[podaje granata] *bierze od niego jeden granat* może to pomoze na moje schorowane gardło... *odbezpiecza zawleczke, wrzuca ddo gardła i...* Kto dokończy?? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*wpada do pokoju, wymachuje rakoma* boooosh! jaki ragnarok czy co to tam jest jest dziwnyyy!! kazali mi cos sciagnac i co? to sie sciaga i sciaga i sie sciagnac nie moze *wrrrr*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu Baliaur Wodzu hej, co dzis tak dretwo?? kcesh sie rozerwac?? whee xp twisted [odbezpiecza granat, po czym lyka go. widac male wzdecie, po czym z ust mu dym leci.. biggrin ] ktos chce??[podaje granata] koorde... zalapral o co chodzi sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 9:33 am
opcy Jaswinder opcy ~~lena-undesaid~~ lool :3 Opcy, juz mnie zauwarzasz:>? dzisiaj jeszcze nie podpadłaś......... a ja - wrzucając cię do basenu - podpadłam? jeszcze nie całkiem...... wiec se uważaj..... hje hje hje... twisted *atak na opcusia* buuuuuuuuuuuuuuuuuzi 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nyu=^_^= Kari dodałam nowe arty a teraz robie do nich opisy nyu.....http://seikathefish.deviantart.com
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu Baliaur Wodzu hej, co dzis tak dretwo?? kcesh sie rozerwac?? whee xp twisted [odbezpiecza granat, po czym lyka go. widac male wzdecie, po czym z ust mu dym leci.. biggrin ] ktos chce??[podaje granata] xp blee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 9:34 am
M-Teen *wpada do pokoju, wymachuje rakoma* boooosh! jaki ragnarok czy co to tam jest jest dziwnyyy!! kazali mi cos sciagnac i co? to sie sciaga i sciaga i sie sciagnac nie moze *wrrrr* heh... wspolczucia ^^" chyba nie zaryzykuje sciagania rangaroka ^^" >.< Sei- wiem ze dodalas whee niichan je pokazal mi sie najbardziej podobala MeiMei whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 9:35 am
Jaswinder opcy Jaswinder opcy ~~lena-undesaid~~ lool :3 Opcy, juz mnie zauwarzasz:>? dzisiaj jeszcze nie podpadłaś......... a ja - wrzucając cię do basenu - podpadłam? jeszcze nie całkiem...... wiec se uważaj..... hje hje hje... twisted *atak na opcusia* buuuuuuuuuuuuuuuuuzi 4laugh oto najsilniejsza, kobieca broń]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|