|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 9:22 am
~~lena-undesaid~~ Karina, skad masz ten ksieżyc?! to z Lettera xd whee (liscik)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 9:23 am
Miss_Karina Sei chan Nyu.....*Chowa sie za kanape* O.o Sei czemu sie chowasz? *Przyglada sie Kiartowi z za kanapy*Nyu..........*Wyskakuje z za kanapy i wywraca Kiarta*Nyu=^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mam josh 1600 kto jeszcze sie dorzuci?? crying plosiem choc 10g lub cos w ogole...
thx Kiart *przytul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart Eh... :wcina ciasteczko ...: domokun smacznego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 9:24 am
opcy Jaswinder opcy ~~lena-undesaid~~ lool :3 Opcy, juz mnie zauwarzasz:>? dzisiaj jeszcze nie podpadłaś......... a ja - wrzucając cię do basenu - podpadłam? jeszcze nie całkiem...... wiec se uważaj..... ocho, nasz opcy jewst dzisiaj w bojowym nastroju 3nodding a swoja droga, to skad ja mam wiedzieć, że ci dzisiaj moge podpaśc?? MOże masz dobry humor i nic niejest w stanie wyprowazić cie z rownowagi??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Miss_Karina Sei chan Nyu.....*Chowa sie za kanape* O.o Sei czemu sie chowasz? *Przyglada sie Kiartowi z za kanapy*Nyu..........*Wyskakuje z za kanapy i wywraca Kiarta*Nyu=^_^= jaka zaczepna się zrobila... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Miss_Karina Sei chan Nyu.....*Chowa sie za kanape* O.o Sei czemu sie chowasz? *Przyglada sie Kiartowi z za kanapy*Nyu..........*Wyskakuje z za kanapy i wywraca Kiarta*Nyu=^_^= :czestuje ciasteczkiem...: heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu Lavagetas_heqetai Musze uciekac :c( Adieu wszystkim narka!! [rzut na szyję] Witaj smile [kaszel... ] przepraszam to serducho mnie juz denerwuje... [wyciera reke w chusteczke, na ktorej zostaja czerwone plamy...]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 9:25 am
~~lena-undesaid~~ opcy Jaswinder opcy ~~lena-undesaid~~ lool :3 Opcy, juz mnie zauwarzasz:>? dzisiaj jeszcze nie podpadłaś......... a ja - wrzucając cię do basenu - podpadłam? jeszcze nie całkiem...... wiec se uważaj..... ocho, nasz opcy jewst dzisiaj w bojowym nastroju 3nodding a swoja droga, to skad ja mam wiedzieć, że ci dzisiaj moge podpaśc?? MOże masz dobry humor i nic niejest w stanie wyprowazić cie z rownowagi?? dobry humor to ja mialem ostatnio z pół roku temu... wiec nie licz na cuda..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 9:26 am
Kiart :czestuje ciasteczkiem...: heart *Zjada ciasteczko*Nyu=^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 9:27 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 9:27 am
hej, co dzis tak dretwo??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 9:28 am
Wodzu hej, co dzis tak dretwo?? kcesh sie rozerwac?? whee xp twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 9:29 am
Wodzu hej, co dzis tak dretwo?? a bo ja wiem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|