|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 9:08 am
Kitty-ShadowCat Kiart Ibris czuje sie niespelniona - nie mam kasy, nie mam weny XD lovely Karin - ja tylko po prochach spie dluzej niz 7h ^^ ... xd nie wiem dlaczego ale mnie zawsze wystarcza max 6h snu ... biggrin biggrin wink O.o. cześć Kirat *przytul* Witaj...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 9:08 am
Kitty-ShadowCat Kiart Ibris czuje sie niespelniona - nie mam kasy, nie mam weny XD lovely Karin - ja tylko po prochach spie dluzej niz 7h ^^ ... xd nie wiem dlaczego ale mnie zawsze wystarcza max 6h snu ... biggrin biggrin wink O.o. cześć Kirat *przytul* eek mi jakies 10/12h sweatdrop kto mi trochu dolozy do pelerynki??? chociaz 25g xp stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 9:09 am
Miss_Karina czesc niichan czesc Setsu.... co sie stalo? Oo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 9:10 am
Miss_Karina wywlok666 Miss_Karina czesc niichan czesc Setsu.... *polozyła jej głowe na kolanach* obudź się słonko .. noo ... dziekuje esh chyba lepiej i nie chce tego ponownie przezywac xd xd *podnosi ją delikatnie i idzie odtransportować do budynku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 9:10 am
Witajcie!! [podchodzi do Kitty, po czym siada i sadza ja sobie na kolanach. Czule sie witaja]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 9:11 am
Baliaur, mash siostro...
niestety wiecej nie mam... sad
[trade send...]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur eek mi jakies 10/12h sweatdrop kto mi trochu dolozy do pelerynki??? chociaz 25g xp stressed mi zazwyczaj albo 4 h albo nawet 14 h -___-" to zalezy od tego ile wczesniej spalam XD (normalnie to moce spac 6-7h, a jelsi trzeba to nawet 3 h -___-)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Miss_Karina czesc niichan czesc Setsu.... co sie stalo? Oow śnieg wleciała i ją trochę zamroczyło .. idę ją do domku odprowadze i możemy wrócić do skakani z dachu :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Musze uciekac :c(
Adieu wszystkim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 9:12 am
Lavagetas_heqetai Musze uciekac :c( Adieu wszystkim papa :***
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 9:12 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 9:13 am
wywlok666 Miss_Karina wywlok666 Miss_Karina czesc niichan czesc Setsu.... *polozyła jej głowe na kolanach* obudź się słonko .. noo ... dziekuje esh chyba lepiej i nie chce tego ponownie przezywac xd xd *podnosi ją delikatnie i idzie odtransportować do budynku* ugh... dzieki papatki Pisiek.... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|