|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 9:03 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 9:04 am
Setsuna Dragonclaw hello... ninja jak widze kilku innych gaiowiczoof tesh mialo letterki xd no ba...... xd witam! ciebie też Sayo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
czuje sie niespelniona - nie mam kasy, nie mam weny XD lovely
Karin - ja tylko po prochach spie dluzej niz 7h ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
smile Witaj smile Baliaur Wodzu jest smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 9:05 am
czesc niichan czesc Setsu....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder "opcy - postrach Księżyca" a myślałem że "czarodziejka"....... opcy 8 pasażer dwudziestki-czwórki(kierunek ATH) xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris czuje sie niespelniona - nie mam kasy, nie mam weny XD lovely Karin - ja tylko po prochach spie dluzej niz 7h ^^ ... xd nie wiem dlaczego ale mnie zawsze wystarcza max 6h snu ... biggrin biggrin wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 9:06 am
Jaswinder "opcy - postrach Księżyca" heh moze dzis bedzie.. "baliaur - ksiezycowy nieokielznany wampir" xd kto mnie wspomorze??? chociaz 50g blagam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina czesc niichan czesc Setsu.... *polozyła jej głowe na kolanach* obudź się słonko .. noo ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wywlok666 fajnie było XDD lecimy znowu .. :3 *wygrzebuje sie spod sniegu wyglądając jak balwanek* XD w koncu zarwiemy ten dach XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 9:07 am
Kiart Ibris czuje sie niespelniona - nie mam kasy, nie mam weny XD lovely Karin - ja tylko po prochach spie dluzej niz 7h ^^ ... xd nie wiem dlaczego ale mnie zawsze wystarcza max 6h snu ... biggrin biggrin wink O.o. cześć Kirat *przytul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 9:07 am
Lavagetas_heqetai wywlok666 fajnie było XDD lecimy znowu .. :3 *wygrzebuje sie spod sniegu wyglądając jak balwanek* XD w koncu zarwiemy ten dach XDkto by tam patrzył XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 9:08 am
Kiart Ibris czuje sie niespelniona - nie mam kasy, nie mam weny XD lovely Karin - ja tylko po prochach spie dluzej niz 7h ^^ ... xd nie wiem dlaczego ale mnie zawsze wystarcza max 6h snu ... biggrin biggrin wink ja mam tak samo .. bardzo ekonomiczne to to razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 9:08 am
wywlok666 Miss_Karina czesc niichan czesc Setsu.... *polozyła jej głowe na kolanach* obudź się słonko .. noo ... dziekuje esh chyba lepiej i nie chce tego ponownie przezywac xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|