|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 8:04 am
Yumehayla A ze mną to już nikt się nie przywita= =... witam Cię . wystarczy? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 8:05 am
Yumehayla A ze mną to już nikt się nie przywita= =... ja sie przywitam bo wiem jak to jest jak nikt na ciebie nie zwraca uwagi *patrzy podejrzliwie na siostrzyczki i opcego* *tulu, tulu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 8:06 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 8:06 am
M-Teen Yumehayla A ze mną to już nikt się nie przywita= =... ja sie przywitam bo wiem jak to jest jak nikt na ciebie nie zwraca uwagi *patrzy podejrzliwie na siostrzyczki i opcego* *tulu, tulu* *strzela jajecznicą z makaronem z widelca w M-Teen**udaje, że to nie ona**ignoruje podejrzliwe spojrzenia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 8:07 am
Yumehayla A ze mną to już nikt się nie przywita= =... witaj smile No to kto gra ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya *wchodzi* crying kolejny spaprany dzień crying witam whee helo tym co czuja sie pokrzywdzeni
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 8:08 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 8:08 am
hej .. * aaaaa psiiikkk * -wchodzi zmaltretowana osóbka mocno.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 8:09 am
Yumehayla A ze mną to już nikt się nie przywita= =... *przyyytuuul* blaugh witaj... my się chyba nie znamy? wink ja jestem Kitty- miło mi poznać sweatdrop witaj Aya smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 8:09 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 8:10 am
Falcone Ntsumi_Aya *wchodzi* crying kolejny spaprany dzień crying witam whee helo tym co czuja sie pokrzywdzeni co ty też ? gonk takiej sobie siary w szkole narobiłam gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Czesc smutasy blaugh XD nosy do g- i witam wszystkich i kazdego z osobna-- jak ktos chce zebym przytulil albo pocalowal prosze o wniosek na pismie xd witaj *ppprzytool* blaugh witam wszystkich którzy przyszli blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 8:11 am
Jaswinder M-Teen Yumehayla A ze mną to już nikt się nie przywita= =... ja sie przywitam bo wiem jak to jest jak nikt na ciebie nie zwraca uwagi *patrzy podejrzliwie na siostrzyczki i opcego* *tulu, tulu* *strzela jajecznicą z makaronem z widelca w M-Teen**udaje, że to nie ona**ignoruje podejrzliwe spojrzenia* *ociera jajko* jestem na to oczulona ignorantko! pfff czemu nie ma tych osob ktore chce widziec, bo ich dawno nie widzialam... chamstwo... *wyciaga komiksy* siada na kanapie, czyta nie przejmuje sie latajacymi kawalkami jajecznicy i makaronu* marnotrstwo... *czyta dalej*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|