|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 7:53 am
M-Teen *nie wytrzymuje.. wybucha* WIECIE WY CO!? crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying jestescie okropni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja tu sie do kur*y wkur***m na ta je***ą gaie i nikt nie raczy nawet cos w tm kierunku powiedziec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! rodizna!!! pfff!!!!!!!!! rodzina! przyjaciele!? a kur*a wcale nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying dziekuje ardzo za troske! specjalnie dla was tutaj przychodze a wy co?? ignoranci!!!!!!!!!!!!! *wali glowa w sciane* wiesz co?!@?!? nagadał bym ci ale mam lepsze rozwiązanie *ignoruje ją*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 7:55 am
M-Teen *nie wytrzymuje.. wybucha* WIECIE WY CO!? crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying jestescie okropni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja tu sie do kur*y wkur***m na ta je***ą gaie i nikt nie raczy nawet cos w tm kierunku powiedziec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! rodizna!!! pfff!!!!!!!!! rodzina! przyjaciele!? a kur*a wcale nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying dziekuje ardzo za troske! specjalnie dla was tutaj przychodze a wy co?? ignoranci!!!!!!!!!!!!! *wali glowa w sciane* *też ją ignoruje* xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 7:56 am
JA ŻYJĘ!!!!!!!!!!!!!! *zagląda przelotem XD* Co tam^^?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 7:57 am
opcy Kitty-ShadowCat Opcy- o tym pierwszym sweatdrop a sprawdzałas zakładke ALL? bo jak tak to nie wiem...... thinx opcy.... z listów mam taką czarną i niebieską peleryne blaugh ładne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 7:58 am
*przestaje walić głową w sciane* stare *patrzy smetnie na smiertelnikow* phhh *zaczyna odbijac sie od sciany, jednym slowem czarna kulka lata w te i we wte*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 8:00 am
Witam *wchodzi czytajac ksiazke "GO GO PARADISE" *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 8:00 am
M-Teen *przestaje walić głową w sciane* stare *patrzy smetnie na smiertelnikow* phhh *zaczyna odbijac sie od sciany, jednym slowem czarna kulka lata w te i we wte* *nadal ją ignoruje* stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 8:01 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Witam *wchodzi czytajac ksiazke "GO GO PARADISE" * witaj blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 8:02 am
*przestaje sie odbijac* pstryk, pstryk* witam nowo przybylych *gwiazdki, ptaszki i bol glowy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 8:03 am
*wchodzi* crying kolejny spaprany dzień crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*przynosi sobie obiad, siada na fotelu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
A ze mną to już nikt się nie przywita= =...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 8:04 am
Yumehayla A ze mną to już nikt się nie przywita= =... czeeeeeeeeeeeeeeeść Yuuuuuuuuuume 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|