|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 6:44 am
Lethiel *wskakooje do baseniq* whee 4laugh yay *skacze na glowke do basenu* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 6:45 am
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel ninja *tajniasty przeskok z basenu do LH* *przytuuul* witaj blaugh xd zimna jestes po tym basenie, tu cieplej xd mraaaaau whee 4laugh cieplooooootko whee no wiem, nawet bardzo^^ whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 6:51 am
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel ninja *tajniasty przeskok z basenu do LH* *przytuuul* witaj blaugh xd zimna jestes po tym basenie, tu cieplej xd mraaaaau whee 4laugh cieplooooootko whee no wiem, nawet bardzo^^ whee *znika na obiadek* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 6:54 am
*plywa sobie wokolo baseniku* nara Leth
ja ide bumpowac maybe trochu kasy zarobie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 6:57 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 7:02 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 7:05 am
ja tyz ninja Leth ja ci trochu pobumpuje a ty mi tyz??? bo mi sie na moim quescie bumpowac nie kce..nudne to
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 7:05 am
eek crying czemu jak ja wlazłam do basenu, to już nikt się nie kąpie? stare sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 7:07 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 7:07 am
Jaswinder eek crying czemu jak ja wlazłam do basenu, to już nikt się nie kąpie? stare sweatdrop *podpywa do Jas i chlapie ja woda* ja sie kapie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 7:08 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 7:09 am
Baliaur Jaswinder eek crying czemu jak ja wlazłam do basenu, to już nikt się nie kąpie? stare sweatdrop *podpywa do Jas i chlapie ja woda* ja sie kapie blaugh *nurkuje pod Bal i łapie ją za nogę blaugh *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 7:10 am
kąpiesz się z nami w basenie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 7:12 am
Jaswinder Baliaur Jaswinder eek crying czemu jak ja wlazłam do basenu, to już nikt się nie kąpie? stare sweatdrop *podpywa do Jas i chlapie ja woda* ja sie kapie blaugh *nurkuje pod Bal i łapie ją za nogę blaugh * *nurkuje i poddtapia Jas* a mash blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 7:14 am
Baliaur Jaswinder Baliaur Jaswinder eek crying czemu jak ja wlazłam do basenu, to już nikt się nie kąpie? stare sweatdrop *podpywa do Jas i chlapie ja woda* ja sie kapie blaugh *nurkuje pod Bal i łapie ją za nogę blaugh * *nurkuje i poddtapia Jas* a mash blaugh *udaje, że się topi...*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|