|
|
|
|
Posted: Fri Mar 26, 2010 3:03 pm
lady czepiasz się to są faceci oni kolorów nie rozróżniają, mówię to z doświadczenia;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 26, 2010 3:12 pm
Ciii xD Dobra, nie czepiam już się ;ddd A właściwie, to ciekawi mnie dlaczego faceci mogą być daltonistami (lub ewentualnie są - chłopaki nie zabijcie mnie rofl ) a dziewczyny tylko nosicielkami daltonizmu mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 26, 2010 3:14 pm
Bo to choroba sprzężona z płcią (geny znajdują się na chromosomach płci)
zielony według Gai oliwkowy według Gai
Którym pisałem? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 26, 2010 3:15 pm
Bo w Lucky Luke'u byli bracia, a nie siostry Dalton?XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 27, 2010 2:31 am
hm, ale mężczyźni nie mogą mieć cellulitu ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 27, 2010 5:15 am
Ignacy Wieniawa Bo to choroba sprzężona z płcią (geny znajdują się na chromosomach płci) zielony według Gaioliwkowy według Gai Którym pisałem? mrgreen Ahaa ^^ oliwkowym pisałeś mrgreen hela bertz hm, ale mężczyźni nie mogą mieć cellulitu ninja Jak to? Myślałam, że mogą eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 27, 2010 5:21 am
no widzisz, a nie mogą. bo mają po prostu inną budowę skóry. przynajmniej tak słyszałam, jeżeli ktoś ma wiedzę na ten temat- niech się wypowie. ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 27, 2010 5:46 am
mgr. inż. Jerzy W: "Schorzenie występuje przede wszystkim wśród kobiet i młodych dziewcząt i powodowane jest przez nadmiar estrogenów w ich organizmie. Rzadko występuje u mężczyzn"
za to zarzuce bonusa: nie możemy mieć dzieci!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 27, 2010 6:29 am
haha nie możecie mieć dzieci razz .... i z czego ja się tak ciesze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 27, 2010 8:41 am
Lady Majorie oliwkowym pisałeś mrgreen okej poddaję się xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 27, 2010 10:59 am
a czy oliwkowy to nie jest zielony?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 27, 2010 11:13 am
dziki_wieprz a czy oliwkowy to nie jest zielony? nie rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 27, 2010 12:08 pm
ponoc od nadmiernej masturbacji czy zbyt czestego seksu mezczyzna moze wylysiec, poniewaz wydala ze sperma selen, ktory znajduje sie w sladowych ilosciach w organizmie. Gdy go nie uzueplnia wloski wypadaja biggrin ale jakos w to nie wierze, moze i medycyna zna takie pzrypadki, ale mielibysmy duzo lysawych chlopcow w gimnazjach 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 27, 2010 12:55 pm
JuVGirl ponoc od nadmiernej masturbacji czy zbyt czestego seksu mezczyzna moze wylysiec, poniewaz wydala ze sperma selen, ktory znajduje sie w sladowych ilosciach w organizmie. Gdy go nie uzueplnia wloski wypadaja biggrin ale jakos w to nie wierze, moze i medycyna zna takie pzrypadki, ale mielibysmy duzo lysawych chlopcow w gimnazjach 4laugh big lol rzeczywiście, współczułabym metalomXD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 27, 2010 1:49 pm
kISaMur JuVGirl ponoc od nadmiernej masturbacji czy zbyt czestego seksu mezczyzna moze wylysiec, poniewaz wydala ze sperma selen, ktory znajduje sie w sladowych ilosciach w organizmie. Gdy go nie uzueplnia wloski wypadaja biggrin ale jakos w to nie wierze, moze i medycyna zna takie pzrypadki, ale mielibysmy duzo lysawych chlopcow w gimnazjach 4laugh big lol rzeczywiście, współczułabym metalomXD oni jedza koty to pierwiastow zycia im nie brakuje mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|