|
|
|
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 4:30 am
dzieki i co tam slychac? na szerokim swiecie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 4:35 am
revcat racqel siema Kot! juz niestety lece. oi! towarzysze! witajcie witajcie *siada do stolu i wyciaga bimberek* to z ostatnich zborow smile napijcie sie i powiedzcie czy aby nie cierpki xd rac tawarisz! wpadasz i wypadasz nie dobrze..... *polewa bimberek do szklaneczek* na zdarowie!!! mrgreen wysmienity... poprosze jeszcze..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 4:35 am
revcat dzieki i co tam slychac? na szerokim swiecie? narescie zakonczyl mi sie remont w domu a teraz szukam jakiejs roboty na wakacje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 4:42 am
Kiray revcat dzieki i co tam slychac? na szerokim swiecie? narescie zakonczyl mi sie remont w domu a teraz szukam jakiejs roboty na wakacje hmm no to pijemy za remont.... *polewa wszystkim po szklankach* to chlup w ten dziub mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 4:46 am
revcat Kiray revcat dzieki i co tam slychac? na szerokim swiecie? narescie zakonczyl mi sie remont w domu a teraz szukam jakiejs roboty na wakacje hmm no to pijemy za remont.... *polewa wszystkim po szklankach* to chlup w ten dziub mrgreen *pije* bym zapomnial proboje namowic starsza aby mi piwko kupila za dobra robote mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 4:46 am
*wychyla bimberek* Bimber! The freshmaker!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 4:50 am
Adwokat.Kozy *wychyla bimberek* Bimber! The freshmaker! a jak mrgreen nie ma to jak sie napic w swoim gronie towarzyszy! poruczniku kiray mozecie zawsze zamiast piwa wymusic flaszke 3nodding to tak jakos za robote chyba lepiej no nie? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 4:52 am
revcat Adwokat.Kozy *wychyla bimberek* Bimber! The freshmaker! a jak mrgreen nie ma to jak sie napic w swoim gronie towarzyszy! poruczniku kiray mozecie zawsze zamiast piwa wymusic flaszke 3nodding to tak jakos za robote chyba lepiej no nie? mrgreen a jak.. bez flaszki to i pracowac nie wypada... odnosze wrarzenie ze polska gildia to blugarskie centrum chujozy.. coraz dosadniej.. wiec pojewaj ' wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 5:10 am
revcat Adwokat.Kozy *wychyla bimberek* Bimber! The freshmaker! a jak mrgreen nie ma to jak sie napic w swoim gronie towarzyszy! poruczniku kiray mozecie zawsze zamiast piwa wymusic flaszke 3nodding to tak jakos za robote chyba lepiej no nie? mrgreen niby lepiej ale Towarzyszy nie znasz mojej matki...ja jest trudno przekonac na same piwko, a musze ja przekonac bo mi sie moje fundusze wczoraj skonczyly jak bylem na piwku ze znajomymi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 5:12 am
Kiray revcat Adwokat.Kozy *wychyla bimberek* Bimber! The freshmaker! a jak mrgreen nie ma to jak sie napic w swoim gronie towarzyszy! poruczniku kiray mozecie zawsze zamiast piwa wymusic flaszke 3nodding to tak jakos za robote chyba lepiej no nie? mrgreen niby lepiej ale Towarzyszy nie znasz mojej matki...ja jest trudno przekonac na same piwko, a musze ja przekonac bo mi sie moje fundusze wczoraj skonczyly jak bylem na piwku ze znajomymi jak mowi ludowe przyslowie za ciezka prace beda kolacze.. moze byc tez piwo..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 5:14 am
Adwokat.Kozy revcat Adwokat.Kozy *wychyla bimberek* Bimber! The freshmaker! a jak mrgreen nie ma to jak sie napic w swoim gronie towarzyszy! poruczniku kiray mozecie zawsze zamiast piwa wymusic flaszke 3nodding to tak jakos za robote chyba lepiej no nie? mrgreen a jak.. bez flaszki to i pracowac nie wypada... odnosze wrarzenie ze polska gildia to blugarskie centrum chujozy.. coraz dosadniej.. wiec pojewaj ' wink zgodze sie z Twoja opinia....bujgarskie centrum hujozy heh *polewa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 5:16 am
revcat zgodze sie z Twoja opinia....bujgarskie centrum hujozy heh *polewa**wypija* sie slucha wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 5:22 am
Adwokat.Kozy revcat zgodze sie z Twoja opinia....bujgarskie centrum hujozy heh *polewa**wypija* sie slucha wink hehe...a gdziez sie podzial porucznik kiray? poszedl pewnie na dziewuszki wink *polewa kolejeczke* zdrowie tawarisz!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 5:24 am
revcat Adwokat.Kozy revcat zgodze sie z Twoja opinia....bujgarskie centrum hujozy heh *polewa**wypija* sie slucha wink hehe...a gdziez sie podzial porucznik kiray? poszedl pewnie na dziewuszki wink *polewa kolejeczke* zdrowie tawarisz! zdrowut! za porucznika co by dziewuchy mu ochocze byly
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 5:34 am
Adwokat.Kozy revcat Adwokat.Kozy revcat zgodze sie z Twoja opinia....bujgarskie centrum hujozy heh *polewa**wypija* sie slucha wink hehe...a gdziez sie podzial porucznik kiray? poszedl pewnie na dziewuszki wink *polewa kolejeczke* zdrowie tawarisz! zdrowut! za porucznika co by dziewuchy mu ochocze byly VICTORIA Towarzysze wlasnie wrocilem ze sklepu z przyjemnym szesciopakiem Heinekena...czy wiecie ze teraz jak kupicie taki szesciopak to dostajecie czapeczke...u mnie w domu juz 4 takie czapeczki sa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|