|
|
Magyar vagy? |
Igen |
|
89% |
[ 353 ] |
Külföldi, de magyar |
|
8% |
[ 33 ] |
Vannak magyar rokonaim |
|
0% |
[ 2 ] |
What?! |
|
2% |
[ 8 ] |
|
Total Votes : 396 |
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 05, 2009 12:20 pm
Sziasztok! Peti vagyok Pécsről, most leszek 15 éves. Sokat vagyok a szabadban, legtöbbször biciklizek, de sokat szoktam tv-zni és gépezni. Nem sok időm van Gaiazni, de azért csak lesz valahogy biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 05, 2009 12:38 pm
PF Petya Sziasztok! Peti vagyok Pécsről, most leszek 15 éves. Sokat vagyok a szabadban, legtöbbször biciklizek, de sokat szoktam tv-zni és gépezni. Nem sok időm van Gaiazni, de azért csak lesz valahogy biggrin Uhh pécs? Milyen magas vagy? xd xp xd xp Amúgy üdözöllek köztünk. Én vagyok a Guild kabalája cool xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 05, 2009 12:46 pm
Üdv a guildben! blaugh Nem kritikának szánom de a száj amit használsz elméletileg rúzsozott... xd Egyébként az én nadrágom is "Warm Starter Skater Girl Cargo Pants" xp
MACI KABALÁT VÁRJÁK A RP SZUB FÓRUMBAN.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 05, 2009 2:02 pm
Lurzt te most csak viccelsz vagy komolyan így fogalmazol te it fogalmazol itt? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 05, 2009 2:12 pm
Üdv közöttünk Azért remélem hogy gyakran jössz gaian ninja
Nah így már tanárnő
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 05, 2009 9:29 pm
PF Petya Sziasztok! Peti vagyok Pécsről, most leszek 15 éves. Sokat vagyok a szabadban, legtöbbször biciklizek, de sokat szoktam tv-zni és gépezni. Nem sok időm van Gaiazni, de azért csak lesz valahogy biggrin üdv itt köztünk 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 05, 2009 11:27 pm
napsugar PF Petya Sziasztok! Peti vagyok Pécsről, most leszek 15 éves. Sokat vagyok a szabadban, legtöbbször biciklizek, de sokat szoktam tv-zni és gépezni. Nem sok időm van Gaiazni, de azért csak lesz valahogy biggrin üdv itt köztünk 3nodding ja 3nodding üdv biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 06, 2009 10:00 am
Részemről is üdv smile Vannak más Pécsiek is a guildben, pl Akitta, másról nem tudok sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 06, 2009 11:31 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 10, 2009 2:29 pm
Hát namármost én is magyarnak modhatom magam. Térkép szerint Magyarország keleti részén helyezkedik el lakóhelyem, névszerint: DEBRECEN. Amúgy éppen most léptem a második X-be, tanulmányaimat pedig szintén itt folytatom mégpedig az anglisztikás szekcióban. Képem nincs, mer nem szeretek fotózkodni :/ Amúgy kb két éve Gaia-zok (mwaha szóvicc....) és naponta járok fel megnézni halakat ilyesmi, és ha már itt vagyok meg időm is engedi, zOMG-ra is felnézek hébe-hóba. Szal ha kell segítség bármelyik részben PM nekem, és majd együtt kitalálunk valamit. ;3 Ahoj o/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 10, 2009 2:45 pm
Inset Hát namármost én is magyarnak modhatom magam. Térkép szerint Magyarország keleti részén helyezkedik el lakóhelyem, névszerint: DEBRECEN. Amúgy éppen most léptem a második X-be, tanulmányaimat pedig szintén itt folytatom mégpedig az anglisztikás szekcióban. Képem nincs, mer nem szeretek fotózkodni :/ Amúgy kb két éve Gaia-zok (mwaha szóvicc....) és naponta járok fel megnézni halakat ilyesmi, és ha már itt vagyok meg időm is engedi, zOMG-ra is felnézek hébe-hóba. Szal ha kell segítség bármelyik részben PM nekem, és majd együtt kitalálunk valamit. ;3 Ahoj o/ Hali köztünk. Én mondjuk pont zOMG ellenes vagyok, de ha valaki az elején van annak segítek szívesen. Mindegy sweatdrop Érezd jól magadat nálunk. Légy aktív mindenhol wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 10, 2009 11:03 pm
neked is üdv itt 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 11, 2009 4:43 am
Végre megint egy új tag!!! blaugh blaugh blaugh Milyen rég is volt utoljára... gonk Üdv a guildben! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 11, 2009 6:35 am