Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Magyar Guild
BEMUTATKOZOM (IDE ÍRJ ELŐSZÖR!) Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 78 79 80 81 82 83 ... 143 144 145 146 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Magyar vagy?
Igen
89%
 89%  [ 353 ]
Külföldi, de magyar
8%
 8%  [ 33 ]
Vannak magyar rokonaim
0%
 0%  [ 2 ]
What?!
2%
 2%  [ 8 ]
Total Votes : 396

PF Petya

PostPosted: Tue May 05, 2009 12:20 pm

Sziasztok!
Peti vagyok Pécsről, most leszek 15 éves. Sokat vagyok a szabadban, legtöbbször biciklizek, de sokat szoktam tv-zni és gépezni. Nem sok időm van Gaiazni, de azért csak lesz valahogy biggrin
PostPosted: Tue May 05, 2009 12:38 pm

PF Petya
Sziasztok!
Peti vagyok Pécsről, most leszek 15 éves. Sokat vagyok a szabadban, legtöbbször biciklizek, de sokat szoktam tv-zni és gépezni. Nem sok időm van Gaiazni, de azért csak lesz valahogy biggrin

Uhh pécs? Milyen magas vagy? xd xp xd xp Amúgy üdözöllek köztünk. Én vagyok a Guild kabalája cool xd

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100

sgergely

PostPosted: Tue May 05, 2009 12:46 pm

Üdv a guildben! blaugh Nem kritikának szánom de a száj amit használsz elméletileg rúzsozott... xd Egyébként az én nadrágom is "Warm Starter Skater Girl Cargo Pants" xp

MACI KABALÁT VÁRJÁK A RP SZUB FÓRUMBAN.
PostPosted: Tue May 05, 2009 2:02 pm

Lurzt te most csak viccelsz vagy komolyan így fogalmazol te it fogalmazol itt? xd

sgergely

Lurzt

4,650 Points
  • Pie Feeder 50
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250
PostPosted: Tue May 05, 2009 2:12 pm

Üdv közöttünk
Azért remélem hogy gyakran jössz gaian ninja

Nah így már tanárnő
PostPosted: Tue May 05, 2009 9:29 pm

PF Petya
Sziasztok!
üdv itt köztünk 3nodding

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

stranger12

Invisible Sweetheart

PostPosted: Tue May 05, 2009 11:27 pm

napsugar
PF Petya
Sziasztok!
üdv itt köztünk 3nodding

ja 3nodding
üdv biggrin
PostPosted: Wed May 06, 2009 10:00 am

Részemről is üdv smile Vannak más Pécsiek is a guildben, pl Akitta, másról nem tudok sweatdrop

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Urogataya-san

PostPosted: Wed May 06, 2009 11:31 am

Üdv köztünk..!! mrgreen
PostPosted: Sun May 10, 2009 2:29 pm

Hát namármost én is magyarnak modhatom magam. Térkép szerint Magyarország keleti részén helyezkedik el lakóhelyem, névszerint: DEBRECEN. Amúgy éppen most léptem a második X-be, tanulmányaimat pedig szintén itt folytatom mégpedig az anglisztikás szekcióban. Képem nincs, mer nem szeretek fotózkodni :/
Amúgy kb két éve Gaia-zok (mwaha szóvicc....) és naponta járok fel megnézni halakat ilyesmi, és ha már itt vagyok meg időm is engedi, zOMG-ra is felnézek hébe-hóba. Szal ha kell segítség bármelyik részben PM nekem, és majd együtt kitalálunk valamit. ;3
Ahoj o/

Inset

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Sun May 10, 2009 2:45 pm

Inset
Hát namármost én is magyarnak modhatom magam. Térkép szerint Magyarország keleti részén helyezkedik el lakóhelyem, névszerint: DEBRECEN. Amúgy éppen most léptem a második X-be, tanulmányaimat pedig szintén itt folytatom mégpedig az anglisztikás szekcióban. Képem nincs, mer nem szeretek fotózkodni :/
Amúgy kb két éve Gaia-zok (mwaha szóvicc....) és naponta járok fel megnézni halakat ilyesmi, és ha már itt vagyok meg időm is engedi, zOMG-ra is felnézek hébe-hóba. Szal ha kell segítség bármelyik részben PM nekem, és majd együtt kitalálunk valamit. ;3
Ahoj o/

Hali köztünk. Én mondjuk pont zOMG ellenes vagyok, de ha valaki az elején van annak segítek szívesen. Mindegy sweatdrop Érezd jól magadat nálunk. Légy aktív mindenhol wink xd
PostPosted: Sun May 10, 2009 11:03 pm

neked is üdv itt 3nodding

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

sgergely

PostPosted: Mon May 11, 2009 4:43 am

Végre megint egy új tag!!! blaugh blaugh blaugh Milyen rég is volt utoljára... gonk Üdv a guildben! 3nodding
PostPosted: Mon May 11, 2009 6:35 am

Üdv körünkben mrgreen

Urogataya-san

Reply
Magyar Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 78 79 80 81 82 83 ... 143 144 145 146 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games