|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 17, 2007 1:20 pm
Yumea Valter Yumea We are Scientists- The Great Escape gdzie ty tam widzisz the question w " Drugi brzeg - Trzecia Godzina Dnia " niema THE stare widze THE w swoim poscie, bo u ciebie to jakos dziwnie, od angielskiego slowa "drug" tworzyc polskie...trzeba zapytac autora tematu, co o tym sądzi podejrzewam, że jeżeli słowo jest takie samo, czyli byłoby "drug" i "drug", a nie "drugi", to jest dopuszczalne... bo to na tej samej zasdzie, jakby od słowa "Theme" robić "the" - a tego robić nie wolno. czyli gra toczy się dalej. Lithuana - We are the winners of Eurovision
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 17, 2007 3:08 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 18, 2007 12:42 am
Amon Tobin - People Like Frank
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 18, 2007 12:53 am
Valter Amon Tobin - People Like Frank powtarzam, kolejne tytuły tworzymy od wyrazów z tytułu, nie wykonawców
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 18, 2007 1:04 am
Yumea Valter Amon Tobin - People Like Frank powtarzam, kolejne tytuły tworzymy od wyrazów z tytułu, nie wykonawców sory ... ale w całej mojej 60 gigowej kolekcji nie mam kawałka z nazwą Winners sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 18, 2007 2:55 am
Valter Yumea Valter Amon Tobin - People Like Frank powtarzam, kolejne tytuły tworzymy od wyrazów z tytułu, nie wykonawców sory ... ale w całej mojej 60 gigowej kolekcji nie mam kawałka z nazwą Winners sweatdrop ale mozesz miec jeszcze z nazwa "we", "are", "the", "or", "eurovision", to mało? to bardzo dużo. a jak nie masz takiej piosenki i jej nie znasz, to po prostu nie musisz sie wpisywać i poczekac az trafi sie cos, co bedziesz umial zrobic. trudne?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|