|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 2:03 pm
harabku serapelku xd wszystkiego najlepszejszego z okazji urodzinek :* Spełnienia marzeń, dużo radości w życiu itp itd 4laugh
Ps. Skoro już zmieniłeś nick to poproś też o jego zmianę w 2-gim poście tego tematu, bo potem ludzie sie zastanawiają czy masz dzisiaj, czy jutro urodzinki rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 21, 2007 3:04 am
no to ja tez podam date urodzinek.... 5 lipca rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 09, 2007 8:37 am
A ja świętuję 1 października cool
Wstęp na przyjęcie tylko za okazaniem prezentu xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 14, 2007 10:13 pm
a ja życzę sobie wszystkiego najlepszego, o cool
prezenty przyjmuję bardzo chętnie pirate . według prawa japońskiego, dopiero teraz jestem pełnoletnia rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 15, 2007 8:54 am
sto lat, głupia pało! o!
XD
*idzie świętować oliwką z serem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 16, 2007 7:20 am
Jukatan sto lat, głupia pało! o! XD *idzie świętować oliwką z serem* a prezentu to mi nie dała emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 16, 2007 10:03 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 16, 2007 1:33 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 20, 2007 6:42 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 20, 2007 6:47 am
hahah ale nie bliźnięta. jea.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 20, 2007 11:30 am
ILikeGreenChickenLegs hahah ale nie bliźnięta. jea.Byki są fajniejsze niż bliźnięta. Byki to niezły hardkor. Jeah.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 22, 2007 3:24 am
P a t e l n i a ILikeGreenChickenLegs hahah ale nie bliźnięta. jea.Byki są fajniejsze niż bliźnięta. Byki to niezły hardkor. Jeah. ziom_mode: on sor ziom, ale tak naprawdę to niezły hardkor na dzielni wprowadzają jedynie elo lwy. a tak się składa, że ja jestem lwem.
elllo na rapie, dziewczynki.
ziom_mode: off
(/tak to jest jak chodzi się do klasy z elo na rapie ziomami mrgreen )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 30, 2007 9:31 am
pani psychol P a t e l n i a ILikeGreenChickenLegs hahah ale nie bliźnięta. jea.Byki są fajniejsze niż bliźnięta. Byki to niezły hardkor. Jeah. ziom_mode: on sor ziom, ale tak naprawdę to niezły hardkor na dzielni wprowadzają jedynie elo lwy. a tak się składa, że ja jestem lwem.
elllo na rapie, dziewczynki.
ziom_mode: off
(/tak to jest jak chodzi się do klasy z elo na rapie ziomami mrgreen )Elo, elo zią. Przybijmy żółwika tak dla bajeru, ehe. A tak se myślę, nie? Że ten, no eeee.... byki są bardziej joł niż te nie jol lwy i bliźnięta.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 30, 2007 11:06 am