Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Jestem wsiokiem Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 5 6 7 8

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Lubisz te gre?
  TAK, KURNA! Wszyscy jom lubiom ^^
View Results

Insane Lady-sama

PostPosted: Mon Jun 04, 2007 1:49 pm

Daedhel
ZebraDeath
maniak.
nie żaden maniak, tylko Pani Profesor. Psze Psorki, (tak, teraz następuje kolejne pytanie) jak się zakłada biżuterię lub używa kosmetyków? Próbowałam być domyślna i robić to przed lustrem, ale tak się nie da... sweatdrop

no wlasnie, ja tez nie wiem eek . wygralam jakies pierdoly na wyscigach koni, ale nie umiem ich uzyc...
PostPosted: Tue Jun 05, 2007 6:22 am

tego sie chyba niestety nie uzywa. /albo ja tez po prostu nie moge na to wpasc/ daj to komus.

wilkus
Crew

shilian90

PostPosted: Wed Jun 06, 2007 4:15 am

albo opchnij xP
PostPosted: Wed Jun 06, 2007 5:13 am

Daedhel
ZebraDeath
maniak.
nie żaden maniak, tylko Pani Profesor. Psze Psorki, (tak, teraz następuje kolejne pytanie) jak się zakłada biżuterię lub używa kosmetyków? Próbowałam być domyślna i robić to przed lustrem, ale tak się nie da... sweatdrop
w wersji dla mężczyzn kobietom dawało się te pierdółki. W wersji dla kobiet nie zmienili na żadne smary, oleje czy samochodziki, też można im dawać w prezencie ;D

Jukatan

ulomne_dziecko

PostPosted: Wed Jun 06, 2007 6:57 am

wlasnie sie skapnelam ze ominelam jedna scenke, a mam juz inne serce.
da sie to jakos odwinac? smile
PostPosted: Wed Jun 06, 2007 9:15 am

Jukatan
Daedhel
ZebraDeath
maniak.
w wersji dla mężczyzn kobietom dawało się te pierdółki. W wersji dla kobiet nie zmienili na żadne smary, oleje czy samochodziki, też można im dawać w prezencie ;D
czyli sama ich nie użyję? ale lipa... no tak, ja to dałam raz jakiejś babce i potem miałam się z pyszna, jak stałam się popychadłem w jej obecności... osobiście odradzam tego komukolwiek. rolleyes

P.S. dalej nie wiem, gdzie mogę sprawdzić swoje stosunki z innymi ludkami, poza kawalerami... jak naciskam backspace'a, to mi się pojawia tylko mój farmerski dorobek... .___.

Carcassandra

Anxious Carpenter

Flynnes

PostPosted: Wed Jun 06, 2007 9:47 am

czy to takie trudne wycisnac krem i posmarowac?
PostPosted: Wed Jun 06, 2007 10:37 am

da sie odwinac scenki, trzeba po prostu pojawic sie w odpowiednim miejscu o odpowiedniej porze, a sie wszystko samo ładnie zrobi smile a jak nie, to trudno wink

Dead, tego sie nei sprawdza. inni ludzie to dupy, nie ma co na nich patrzec, licza sie tylko stosunki z chłopokomi i skrzatami.

Jukatan

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Wed Jun 06, 2007 11:26 am

Jukatan
da sie odwinac scenki, trzeba po prostu pojawic sie w odpowiednim miejscu o odpowiedniej porze, a sie wszystko samo ładnie zrobi smile a jak nie, to trudno wink

Dead, tego sie nei sprawdza. inni ludzie to dupy, nie ma co na nich patrzec, licza sie tylko stosunki z chłopokomi i skrzatami.
JA WCALE NIE JESTEM MARTWA, CHOĆ MOŻE SIĘ TAK WYDAWAĆ!!!
PostPosted: Tue Jun 12, 2007 7:10 am

Daedhel
Jukatan

JA WCALE NIE JESTEM MARTWA, CHOĆ MOŻE SIĘ TAK WYDAWAĆ!!!

nie piekl sie babciu, to tylko lajterowka 4laugh

shilian90

Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 5 6 7 8

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out