|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 18, 2006 7:27 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 18, 2006 7:34 am
ty to ktore to w czarnych czy blad wlosach?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 18, 2006 7:36 am
czikka ty to ktore to w czarnych czy blad wlosach? no ba, ze blond...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 18, 2006 7:40 am
EvilYuki czikka ty to ktore to w czarnych czy blad wlosach? no ba, ze blond... to fajne masz bryle
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 18, 2006 7:50 am
czikka EvilYuki czikka ty to ktore to w czarnych czy blad wlosach? no ba, ze blond... to fajne masz bryle juz chyba drugi rok je nosze, tylko szkla zmieniam, wiec sa totalnie wyeksploatowane... mrgreen ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 18, 2006 10:11 am
EvilYuki czikka EvilYuki czikka ty to ktore to w czarnych czy blad wlosach? no ba, ze blond... to fajne masz bryle juz chyba drugi rok je nosze, tylko szkla zmieniam, wiec sa totalnie wyeksploatowane... mrgreen ] dobre bryle nie sa zle whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 18, 2006 3:30 pm
no widze ze z leszkiem i jakims piwem ... generał ma cos dla was dziewczeta
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 12:39 pm
a tej poczwary na pierwszym planie nie mogłaś ocenzurować? bierz, kurwa, pod uwagę, że niektórzy jedzą przed komputerem, dziękuję. swoją drogą jak podrośniesz będziesz niebrzydka, tylko czemu blond? neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 12:43 pm
Konio no widze ze z leszkiem i jakims piwem ... generał ma cos dla was dziewczeta  lubię gdy robisz taką minę ciągnąc mi drucika na schodach w szkole
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 2:02 pm
Kukus Konio no widze ze z leszkiem i jakims piwem ... generał ma cos dla was dziewczeta  lubię gdy robisz taką minę ciągnąc mi drucika na schodach w szkole to ty po schodach chodzisz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 11:25 pm
oi! leszke dobry na wszystko... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 7:39 am
Kukus a tej poczwary na pierwszym planie nie mogłaś ocenzurować? bierz, kurwa, pod uwagę, że niektórzy jedzą przed komputerem, dziękuję. swoją drogą jak podrośniesz będziesz niebrzydka, tylko czemu blond? neutral tak jakos wyszlo crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 5:06 am
EvilYuki Kukus a tej poczwary na pierwszym planie nie mogłaś ocenzurować? bierz, kurwa, pod uwagę, że niektórzy jedzą przed komputerem, dziękuję. swoją drogą jak podrośniesz będziesz niebrzydka, tylko czemu blond? neutral tak jakos wyszlo crying nie no calkiem urokliwe z niej zwierzatko, ja widziałem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|