|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 04, 2007 5:01 am
wkurza mnie to,m ze zaraz zjem milkiłeja albo mini delicje, któe miały być jutro na podróż TT
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 04, 2007 5:45 am
wkurza mnie to ze wydalam kase przeznaczona na itemy na angelic collar. kupilam za 2 razy drozsza cene niz jest warta. dalam sie kutwa w konia zrobic, no dalasm, moglam oblukac ile to kosztuje D:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 04, 2007 11:37 pm
EvilYuki wkurza mnie to,m ze zaraz zjem milkiłeja albo mini delicje, któe miały być jutro na podróż TT a mnie wkurza w ogole fakt, ze za duzo jem T-T W sumie to.. boski topik, niby nic, a od razu lepiej czlowiekowi *_*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 05, 2007 5:25 am
-> wkurza mnie ten cholerny szlaban, który mam! Nie moge kozystać z kompa (teraz to wyjątek) rolleyes -> a to to jest przegięcie... nie będzie Franka na koncercie MCR, bo się rozchorował...akurat wtedy kiedy jade scream scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 05, 2007 5:27 am
-> acha i wkurzyłam się, bo wczoraj zasnęłam a miałam oglądać Włatców Móch! evil mrgreen evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 05, 2007 5:53 am
-> wkorwia mnie to ze ta paskodna owłosiona turlajaca sie po ziemi worek sadła szumnie nazywany kotem Znowu narzygal mi w pokoju... -> i ze moje kolano smierdzi psem rofl stare dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 05, 2007 7:55 am
Gem_ma -> wkorwia mnie to ze ta paskodna owłosiona turlajaca sie po ziemi worek sadła szumnie nazywany kotem Znowu narzygal mi w pokoju... -> i ze moje kolano smierdzi psem rofl stare dramallama ciesz sie ze tylko kolano -> mnie wnerwia to co wnerwia mnnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 05, 2007 8:57 am
--> wkurzają mnie świateczne porządki! --> I najbardziej to mnie teraz wkurza, że Coco Kitty jest zajebiście drogi i mnie na niego nie stać.O!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 06, 2007 8:13 am
-> mój ojciec. jeśli nim jest. bo bardziej prawdopodobne, ze matka sie z kims puscila albo mnie adoptowali rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 06, 2007 8:28 am
wkurza mnie, ze rejestracja motoru tak dlugo trwa + kolejki w urzedach scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 08, 2007 2:46 pm
wkurza mnie to ,ze brzuch mnie boli jest mi niedobrze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 08, 2007 2:58 pm
Kikuchiyu wkurza mnie to ,ze brzuch mnie boli jest mi niedobrze to se rzygnij, jak Kyo w Obscure 4laugh mnie wkurza to, że żyję stare . ale to chyba nie nowość stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 08, 2007 3:02 pm
Andareen Kikuchiyu wkurza mnie to ,ze brzuch mnie boli jest mi niedobrze to se rzygnij, jak Kyo w Obscure 4laugh mnie wkurza to, że żyję stare . ale to chyba nie nowość stare rzygnąć? ,ale nie jestem jeszcze w domu xp nudzę się cholernie crying nie mam gadu, nie mam photoshopa ,nie mam winampa , ten komp ciotki jest dupny :/ na forach nie mogę sie zalogować po prostu , nie ma kim pogadac ,masakra
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 08, 2007 3:12 pm
Kikuchiyu Andareen Kikuchiyu wkurza mnie to ,ze brzuch mnie boli jest mi niedobrze to se rzygnij, jak Kyo w Obscure 4laugh mnie wkurza to, że żyję stare . ale to chyba nie nowość stare rzygnąć? ,ale nie jestem jeszcze w domu xp nudzę się cholernie crying nie mam gadu, nie mam photoshopa ,nie mam winampa , ten komp ciotki jest dupny :/ na forach nie mogę sie zalogować po prostu , nie ma kim pogadac ,masakra mam gadu, mam photoshopa, mam winampa, moge sie zalogowac na forach, ale nie mam z kim pogadac i nudzi mi sie jak cholera stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 08, 2007 3:18 pm
Andareen mam gadu, mam photoshopa, mam winampa, moge sie zalogowac na forach, ale nie mam z kim pogadac i nudzi mi sie jak cholera stare ja weszłam na czat oneta Warszawa ,jak chcesz to choć sie ponabijać ludzi razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|