Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply O Nas... (czyli poznajmy sie lepiej :) )
Mylenka Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 6 7 8 9 10 11 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Mylenka

Elder

1,500 Points
  • Beta Voter 0
  • Beta Forum Regular 0
  • Beta Critic 0
PostPosted: Thu May 17, 2007 10:41 am

A sam przecież mówiłeś, że monogamia jest nudna, to co się czepiasz =P
PostPosted: Thu May 17, 2007 12:29 pm

Chyba jeszcze cie nie witalam, a ty mnie juz tak biggrin
W kazdym razie, witaj smile
Mangi, ksiazki. Jej moje klimaty (w tych dwóch sferach razz )

Aithne Varley

Gveir

PostPosted: Thu May 17, 2007 2:15 pm

przeciętny
ale moze byc przyczynkiem do niezdrowej zazdrosci. a nie chcesz chyba zebym obsesyjnie cie zaczal sprawdzac.

Nie znaleźliby Twojego ciała ani członów jego przez 100 lat jakbyś zaczął mnie sprawdzać domokun Poza tym wszyscy w domu zdrowi.
PostPosted: Fri May 18, 2007 5:39 am

hello blaugh

Yumea

Mylenka

Elder

1,500 Points
  • Beta Voter 0
  • Beta Forum Regular 0
  • Beta Critic 0
PostPosted: Fri May 18, 2007 12:17 pm

Gveir
przeciętny
ale moze byc przyczynkiem do niezdrowej zazdrosci. a nie chcesz chyba zebym obsesyjnie cie zaczal sprawdzac.

Nie znaleźliby Twojego ciała ani członów jego przez 100 lat jakbyś zaczął mnie sprawdzać domokun Poza tym wszyscy w domu zdrowi.

Przez sto lat to by już śladu po tym ciele nie było, zamieniłby się w trawę =P "Widzisz, Simba, kiedyś, po śmierci, wyrośnie na nas trawa... którą jedzą antylopy. Wszyscy jesteśmy złączeni w Wielkim Kręgu Życia..." =P Król Lew wie, co mówi =P (Nie wierze, że takie brednie napisałam.... Y_Y)
PostPosted: Fri May 18, 2007 1:19 pm

Mylenka
Gveir
przeciętny

Przez sto lat to by już śladu po tym ciele nie było, zamieniłby się w trawę =P "Widzisz, Simba, kiedyś, po śmierci, wyrośnie na nas trawa... którą jedzą antylopy. Wszyscy jesteśmy złączeni w Wielkim Kręgu Życia..." =P Król Lew wie, co mówi =P (Nie wierze, że takie brednie napisałam.... Y_Y)

Taaa... Potem takie dzieci jada za granice i wmawiaja ze ze szkoly to wyniosly. Jaki to buduje poglad o polskiej edukacji? -_-"
Co zac sie tyczy czlonkow to wiesz sloneczko artyciala nie ulegaja tak szybko rozpadowi chyba ze sie je rozpusci specjalnie w kwasach czy odpowiednich enzymach.

przecietny

Gveir

PostPosted: Sat May 19, 2007 6:00 am

Mylenka

Oj byłoby, wiesz, cyborga nieco trudniej rozłożyć niż normalnego trupa XD A jak by nie patrzył... to z przecietnym planujemy w przyszłości cyborgizację... A gdzie tam brednie! Król Lew for the win! Do tej pory to lubię! XD
przecietny
Taaa... Potem takie dzieci jada za granice i wmawiaja ze ze szkoly to wyniosly. Jaki to buduje poglad o polskiej edukacji? -_-"

I tak lepiej to, niż to co jest na poziomie ogólnym w USA czy Japonii. Było kiedyś takie fajne anime... Arjuna... pamiętasz pewnie cool Szczerze chwalone za to, że pokazało, że ludzie w Japonii, uczniowie liceum nie wiedzą czemu gąsienice zjadają liście -_-"
przecietny
Co zac sie tyczy czlonkow to wiesz sloneczko artyciala nie ulegaja tak szybko rozpadowi chyba ze sie je rozpusci specjalnie w kwasach czy odpowiednich enzymach.

Bym Cię w Arizonie rozpuścił. Albo innym Śnie Sołtysa. :]
PostPosted: Sat May 19, 2007 11:21 am

Gveir
A gdzie tam brednie! Król Lew for the win! Do tej pory to lubię! XD
Część trzecia RULEZ!!!
Gveir
Bym Cię w Arizonie rozpuścił. Albo innym Śnie Sołtysa. :]
Nie gadaj, czytalem ostatnio test w ktorym arizona dostala 4 a starogardzka 4,5 na 5 w kategorii smak. whee xd

przecietny

Gveir

PostPosted: Sat May 19, 2007 11:34 am

przeciętny
Część trzecia RULEZ!!!

"Małpa na wygwizdowie udziela mi porad egzystencjalnych!" XD
przeciętny
Nie gadaj, czytalem ostatnio test w ktorym arizona dostala 4 a starogardzka 4,5 na 5 w kategorii smak. icon_whee.gif icon_xd.gif

Hmm... podczas testów musieli być już KOMPLETNIE pijani... Chyba że porównywali Starogardzką do Sukcesu... Albo Niagary. To ostatnie + 12 w nocy + 7 km w ta do sklepu + 7 we wta ze sklepu + długi weekend = NAPALM!
PostPosted: Sat May 19, 2007 11:40 am

Gveir
przeciętny
Część trzecia RULEZ!!!

"Małpa na wygwizdowie udziela mi porad egzystencjalnych!" XD
przeciętny
Nie gadaj, czytalem ostatnio test w ktorym arizona dostala 4 a starogardzka 4,5 na 5 w kategorii smak. icon_whee.gif icon_xd.gif

Hmm... podczas testów musieli być już KOMPLETNIE pijani... Chyba że porównywali Starogardzką do Sukcesu... Albo Niagary. To ostatnie + 12 w nocy + 7 km w ta do sklepu + 7 we wta ze sklepu + długi weekend = NAPALM!

W tym samym tescie byla jedna ino nie pamietam jaka ktora dostala 1,5. Skoro starogardzka dostala 4,5 to ja nawet nie chce sobie wyobrazac co to bylo i jak moglo smakowac. razz BTW zaloguj sie jak mozesz. A malpa to jeden z koronnych tekstow w tym filmie. razz

przecietny

Mylenka

Elder

1,500 Points
  • Beta Voter 0
  • Beta Forum Regular 0
  • Beta Critic 0
PostPosted: Sat May 19, 2007 12:09 pm

A Wy to się tam znacie =P Króla Lwa nienawidzę chociazby dlatego, ze moje młodsze rodzweństwo puszczało to kiedyś na kasecie przez cały dzień i już na pamięć znałam każdy tekst i każdą scenę pierwszej części Y_Y [traumatyczne przezycie]
A z tym, że za granicą mówią, że w szkole się tego nauczyli, to co Ty chrzanisz, przecież Król Lew i w innych krajach był i to dzieciom opowiadał. Zresztą kiedyś to naprawdę były bajki DLA DZIECI, a teraz to co? Świat na psy schodzi. Już nawet Zuzia i Hultaj nie są Zuzią i Hultajem tylko Lady i Trampem Y_Y Bajki są najfajniejsze jak się krew leje, przekleństwa się sypią albo aluzje do seksu są widoczner na kazdym kroku... Lalki ubrane jak dziwki, śmierdzące zabawki... A potem się dziwić wszystkim hot-czternastkom, piętnastolatkom z dziećmi, siedmiolatkom terroryzującym szkołę czy ośmioletnim dziwkom (łojej, bo kupił jej różowy sweterek! Y_Y)(przypadek autentyczny)... A tak mi się jakoś zebrało na żale...
PostPosted: Sat May 19, 2007 12:22 pm

Mylenka
A Wy to się tam znacie =P Króla Lwa nienawidzę chociazby dlatego, ze moje młodsze rodzweństwo puszczało to kiedyś na kasecie przez cały dzień i już na pamięć znałam każdy tekst i każdą scenę pierwszej części Y_Y [traumatyczne przezycie]
A z tym, że za granicą mówią, że w szkole się tego nauczyli, to co Ty chrzanisz, przecież Król Lew i w innych krajach był i to dzieciom opowiadał. Zresztą kiedyś to naprawdę były bajki DLA DZIECI, a teraz to co? Świat na psy schodzi. Już nawet Zuzia i Hultaj nie są Zuzią i Hultajem tylko Lady i Trampem Y_Y Bajki są najfajniejsze jak się krew leje, przekleństwa się sypią albo aluzje do seksu są widoczner na kazdym kroku... Lalki ubrane jak dziwki, śmierdzące zabawki... A potem się dziwić wszystkim hot-czternastkom, piętnastolatkom z dziećmi, siedmiolatkom terroryzującym szkołę czy ośmioletnim dziwkom (łojej, bo kupił jej różowy sweterek! Y_Y)(przypadek autentyczny)... A tak mi się jakoś zebrało na żale...

No ani jeden ani dwa ni powalaly ale 3 wymiata ale do tego to trza wlasnie 1 zaliczyc. razz Co sie zas tyczy edukacji i wychowania to juz sporo ostatnio na ten temat debatowalem i nie widzi mi sie przepisywac moich pogladow tutaj zwlaszcza ze sa radykalne i mogly by wywolac ostry sprzeciw jak poglady o chemicznym podlozu milosci podwazajacym sens istnienia tego "uczucia" wiec wiedz ze twoje slowa przy tym co ostatniu juz uskutecznialem na innym forum to jest pikus.

przecietny

Mylenka

Elder

1,500 Points
  • Beta Voter 0
  • Beta Forum Regular 0
  • Beta Critic 0
PostPosted: Sun May 20, 2007 3:54 am

Ba, to, co napisałam to tylko nędzny fragment, skrócona wersja na fora =P Najbardziej mnie boli, ze nie mogę z tym nic zrobić =( A dziwni są ludzie, którzy wnerwiają się, jak się mówi coś innego, niż oni sami myślą. Chcesz myśleć, że miłość nie istnieje, to proszę bardzo, żaden problem. Każdy ma do tego prawo, prawda?
PostPosted: Sun May 20, 2007 6:13 am

przecietny
W tym samym tescie byla jedna ino nie pamietam jaka ktora dostala 1,5. Skoro starogardzka dostala 4,5 to ja nawet nie chce sobie wyobrazac co to bylo i jak moglo smakowac. icon_razz.gif

Nie wiem, to po prostu była skala odwrotna, nic innego. Albo byli już zajebani maksymalnie jak próbowali Starogardzkiej XD Ew. Były to testy na starej, dobrej Starogardzkiej, bo kiedyś to ona dobra była.
Mylenka
Króla Lwa nienawidzę chociazby dlatego, ze moje młodsze rodzweństwo puszczało to kiedyś na kasecie przez cały dzień i już na pamięć znałam każdy tekst i każdą scenę pierwszej części Y_Y

Sam to oglądałem kiedyś dobre 5 razy na dzień i jeszcze do tej pory znam wieeeele tekstów, więc bez obawy XD
Mylenka
Zresztą kiedyś to naprawdę były bajki DLA DZIECI, a teraz to co? Świat na psy schodzi. Już nawet Zuzia i Hultaj nie są Zuzią i Hultajem tylko Lady i Trampem Y_Y Bajki są najfajniejsze jak się krew leje, przekleństwa się sypią albo aluzje do seksu są widoczner na kazdym kroku... Lalki ubrane jak dziwki, śmierdzące zabawki...

Cóż, takie czasy ;] Nie ma co gadać. Ale tak po prawdzie... jak byłe mały to mi się nie podobały te stare, nudne bajki dla dzieci i tyle ;] Już wtedy wolałem te ciekawsze, nowocześniejsze ;]
Mylenka
A potem się dziwić wszystkim hot-czternastkom, piętnastolatkom z dziećmi, siedmiolatkom terroryzującym szkołę czy ośmioletnim dziwkom (łojej, bo kupił jej różowy sweterek! Y_Y)(przypadek autentyczny)... A tak mi się jakoś zebrało na żale...

Ha, to już nie tego wina, tylko rodziców, niczego innego, bo to oni wychowują, nikt inny i to jest ich wina, nie bajek. Bo jak dzieciak nie ma przykładu, czy wyjaśnienia jak się ma zachowywać, to nic dziwnego że tak jest.
Mylenka
Chcesz myśleć, że miłość nie istnieje, to proszę bardzo, żaden problem. Każdy ma do tego prawo, prawda?

Nie wygrasz z nim w tej dyskusji... Od lat się z nim o to źrę, więc nic a nic nie wyjdzie ;]

Gveir

Gagarin

PostPosted: Sun May 20, 2007 8:00 am

ja ostatnio za namowa pewnej mendy wink , obejrzalem Sindbada XD calkiem spoko, tylko wiadomo... jk te bajeczki wszystko musi sie cudownie skonczyc i milo i kolorowo... :] bajka dla dzieci jak i doroslych razz
Reply
O Nas... (czyli poznajmy sie lepiej :) )

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 6 7 8 9 10 11 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games