Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
rozmowy w tloku Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 6 7 8 9 10 11 ... 107 108 109 110 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Nowy
  poll
View Results

aqa-fe

PostPosted: Thu Sep 29, 2005 10:57 am

najki? ja tam wole majtki...
PostPosted: Sun Oct 02, 2005 1:56 pm

aqa-fe

Nie ladnie, nie ladnie

rofl rofl rofl

Tutu man

Agria

PostPosted: Wed Oct 12, 2005 11:25 am

Anielski_szept
aqa-fe

Nie ladnie, nie ladnie

rofl rofl rofl

popieram exclaim exclaim exclaim exclaim exclaim exclaim exclaim exclaim exclaim exclaim exclaim exclaim exclaim exclaim exclaim exclaim exclaim exclaim exclaim exclaim exclaim exclaim exclaim exclaim exclaim exclaim exclaim exclaim exclaim
PostPosted: Sun Oct 16, 2005 9:04 am

rofl

Kiart

EvilYuki

PostPosted: Thu Nov 10, 2005 9:34 am

Egebege...

"Jak jest po chińsku "raz-raz"?
"Ekikiwuzudu!"
PostPosted: Thu Nov 10, 2005 1:37 pm

To joł mam zagadke... biggrin Jeżeli amerykanie śpiewają kolędy o takim reniferze z czerwonym nochalem, to o czym śpiewają chińczycy...??? 3nodding

BananaZzZ

endo21

PostPosted: Sat Nov 19, 2005 1:06 am

hej smile wiecie co?? cos mi sie wydaje ze ta gildia jest albo poprostu kiepska, albo poprostu gild master nieumie sobie poradzic z czlonkami gildii ninja
PostPosted: Sat Nov 19, 2005 2:05 am

endo21
hej smile wiecie co?? cos mi sie wydaje ze ta gildia jest albo poprostu kiepska, albo poprostu gild master nieumie sobie poradzic z czlonkami gildii ninja

Mhmm... mysle, ze zle myslisz ...

... no moze nie jest to nalepsza gildia ... ale ona sluzy tylko do robienia polli ... cool

... tak to wiekszoaszosc Gaiowiczow (rodacy z polski) siedzi na POGG i tyle

... pirate

Kiart

Kiart

PostPosted: Sat Nov 19, 2005 2:07 am

Kiedys kiedy jeszcze nie kazdy znal zastosowanie poll'a ... i nie wiedzial, ze na nim mozna zbic fortune ... to gildia z poll'ami byla fajna i przydatna ...

... a teraz to juz praktycznie sam Chatterbox wystarcza ... sweatdrop domokun
PostPosted: Sat Nov 19, 2005 6:39 am

endo21

wiesz, po prostu czasami ludzie maja wiecej do powiedzenia niz "bump". Jezeli Ci to nie odpowiada, to nikt nie karze Ci tu byc ninja

wilkus
Crew

Lopatka

9,050 Points
  • Beta Explorer 0
  • Beta Treasure Hunter 0
  • Beta Citizen 0
PostPosted: Sat Nov 19, 2005 6:44 am

Kiart
Kiedys kiedy jeszcze nie kazdy znal zastosowanie poll'a ... i nie wiedzial, ze na nim mozna zbic fortune ... to gildia z poll'ami byla fajna i przydatna ...

Kiedys, kiedys to ta gildia nie sluzyla wogole do polli tylko do RPG ;P Ja wlasnie w tamtym czasie sie w koncu zapisalam do niej. Szkoda, ze zmienila swoja orientacje(bez skojarzen, poprostu brakuje mi slowa ;P) cry
PostPosted: Sat Nov 19, 2005 9:49 am

Lopatka
Kiart

Kiedys, kiedys to ta gildia nie sluzyla wogole do polli tylko do RPG ;P Ja wlasnie w tamtym czasie sie w koncu zapisalam do niej. Szkoda, ze zmienila swoja orientacje(bez skojarzen, poprostu brakuje mi slowa ;P) cry

No ... kiedys ...

... ale teraz to jakos sie nie mozna zgrac by sobie pograc ...

... zawsze padaja propozycje ... potem znadzie sie kilka chetnych ...

... ale ednak nikt nie gra ...bo cos nie wypalilo ... sweatdrop

Kiart

Owiec

PostPosted: Sat Nov 26, 2005 1:15 pm

PostPosted: Sun Dec 04, 2005 4:22 am

Ridsu
http://www.gaiaonline.com/guilds/index.php?guild_id=9442

mi sie podoba mrgreen

degenerat

el_Taro

PostPosted: Wed Dec 07, 2005 10:43 pm

wilkus
endo21

wiesz, po prostu czasami ludzie maja wiecej do powiedzenia niz "bump". Jezeli Ci to nie odpowiada, to nikt nie karze Ci tu byc ninja

neutral
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 6 7 8 9 10 11 ... 107 108 109 110 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games