|
|
|
|
Posted: Thu Sep 29, 2005 10:57 am
najki? ja tam wole majtki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 02, 2005 1:56 pm
aqa-fe najki? ja tam wole majtki... Nie ladnie, nie ladnie
rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 12, 2005 11:25 am
Anielski_szept aqa-fe najki? ja tam wole majtki... Nie ladnie, nie ladnie
rofl rofl rofl popieram exclaim exclaim exclaim exclaim exclaim exclaim exclaim exclaim exclaim exclaim exclaim exclaim exclaim exclaim exclaim exclaim exclaim exclaim exclaim exclaim exclaim exclaim exclaim exclaim exclaim exclaim exclaim exclaim exclaim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 16, 2005 9:04 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 10, 2005 9:34 am
Egebege...
"Jak jest po chińsku "raz-raz"? "Ekikiwuzudu!"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 10, 2005 1:37 pm
To joł mam zagadke... biggrin Jeżeli amerykanie śpiewają kolędy o takim reniferze z czerwonym nochalem, to o czym śpiewają chińczycy...??? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 19, 2005 1:06 am
hej smile wiecie co?? cos mi sie wydaje ze ta gildia jest albo poprostu kiepska, albo poprostu gild master nieumie sobie poradzic z czlonkami gildii ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 19, 2005 2:05 am
endo21 hej smile wiecie co?? cos mi sie wydaje ze ta gildia jest albo poprostu kiepska, albo poprostu gild master nieumie sobie poradzic z czlonkami gildii ninja Mhmm... mysle, ze zle myslisz ... ... no moze nie jest to nalepsza gildia ... ale ona sluzy tylko do robienia polli ... cool ... tak to wiekszoaszosc Gaiowiczow (rodacy z polski) siedzi na POGG i tyle ... pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 19, 2005 2:07 am
Kiedys kiedy jeszcze nie kazdy znal zastosowanie poll'a ... i nie wiedzial, ze na nim mozna zbic fortune ... to gildia z poll'ami byla fajna i przydatna ...
... a teraz to juz praktycznie sam Chatterbox wystarcza ... sweatdrop domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 19, 2005 6:39 am
endo21 hej smile wiecie co?? cos mi sie wydaje ze ta gildia jest albo poprostu kiepska, albo poprostu gild master nieumie sobie poradzic z czlonkami gildii ninja wiesz, po prostu czasami ludzie maja wiecej do powiedzenia niz "bump". Jezeli Ci to nie odpowiada, to nikt nie karze Ci tu byc ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 19, 2005 6:44 am
Kiart Kiedys kiedy jeszcze nie kazdy znal zastosowanie poll'a ... i nie wiedzial, ze na nim mozna zbic fortune ... to gildia z poll'ami byla fajna i przydatna ... ... a teraz to juz praktycznie sam Chatterbox wystarcza ... sweatdrop domokun Kiedys, kiedys to ta gildia nie sluzyla wogole do polli tylko do RPG ;P Ja wlasnie w tamtym czasie sie w koncu zapisalam do niej. Szkoda, ze zmienila swoja orientacje(bez skojarzen, poprostu brakuje mi slowa ;P) cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 19, 2005 9:49 am
Lopatka Kiart Kiedys kiedy jeszcze nie kazdy znal zastosowanie poll'a ... i nie wiedzial, ze na nim mozna zbic fortune ... to gildia z poll'ami byla fajna i przydatna ... ... a teraz to juz praktycznie sam Chatterbox wystarcza ... sweatdrop domokun Kiedys, kiedys to ta gildia nie sluzyla wogole do polli tylko do RPG ;P Ja wlasnie w tamtym czasie sie w koncu zapisalam do niej. Szkoda, ze zmienila swoja orientacje(bez skojarzen, poprostu brakuje mi slowa ;P) cry No ... kiedys ... ... ale teraz to jakos sie nie mozna zgrac by sobie pograc ... ... zawsze padaja propozycje ... potem znadzie sie kilka chetnych ... ... ale ednak nikt nie gra ...bo cos nie wypalilo ... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 1:15 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 4:22 am
Ridsu http://www.gaiaonline.com/guilds/index.php?guild_id=9442 mi sie podoba mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 10:43 pm
wilkus endo21 hej smile wiecie co?? cos mi sie wydaje ze ta gildia jest albo poprostu kiepska, albo poprostu gild master nieumie sobie poradzic z czlonkami gildii ninja wiesz, po prostu czasami ludzie maja wiecej do powiedzenia niz "bump". Jezeli Ci to nie odpowiada, to nikt nie karze Ci tu byc ninja neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|