gdzie najczesciej nosisz bielizne... |
na... pupie |
|
28% |
[ 6 ] |
na glowie XD bo jest "hardkorowo" |
|
33% |
[ 7 ] |
na spodniach jak Jas ; * |
|
4% |
[ 1 ] |
w bucie/skarpetce, coby sie nie zagubila ; p |
|
4% |
[ 1 ] |
nie nosze, bo robie haki XD |
|
9% |
[ 2 ] |
O.o a co to sa gacie??? o.O |
|
19% |
[ 4 ] |
|
Total Votes : 21 |
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 11:17 am
revcat a ja dzisiaj nie mam...... mrgreen oddalem.... donosze, ze oddal mi, juz je dostalam mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 10:36 pm
te... no... rozowe stringi z kotkiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 8:50 am
EvilYuki revcat a ja dzisiaj nie mam...... mrgreen oddalem.... donosze, ze oddal mi, juz je dostalam mrgreen KAWAI ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 2:03 am
biale, zwykle gacioszki mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 3:45 am
bokserki Donald Duck, w ktorych znaczna powierzchnia uzytkowa to dziury
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 8:53 am
czarne bokserki z pentagramem na lewym posladku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 9:37 am
Ridsu czarne bokserki z pentagramem na lewym posladku gdzieś ty je nabyła? zawsze chciałąm takie domokun a ja dzis mam... wstyd sie przyznac, ale rozowe stringi w kwiatki. Z broqatem. stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 11:44 am
informuje ze nie nosze majtek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 12:19 pm
EvilYuki Ridsu czarne bokserki z pentagramem na lewym posladku gdzieś ty je nabyła? zawsze chciałąm takie domokun a ja dzis mam... wstyd sie przyznac, ale rozowe stringi w kwiatki. Z broqatem. stare w jakims internetowym tatalajstwie, ale nie polecam, te internetowe gacie sa kiepskie gatunkowo i wywoluja alergie... albo to ja jestem uczulona na ten material
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 12:20 pm
Konio informuje ze nie nosze majtek pokaz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 1:57 pm
EvilYuki Ridsu czarne bokserki z pentagramem na lewym posladku gdzieś ty je nabyła? zawsze chciałąm takie domokun a ja dzis mam... wstyd sie przyznac, ale rozowe stringi w kwiatki. Z broqatem. stare System message: Gratulacje Twoja dupa wlasnie osiagnela szczyt bezguscia!
Rurzowy. A fu! gonk a jo mom biAle ze wstawkami z czerwonej siatki. Btw. na jakiejs hamerykanskie stronce widzialam damskie czarne boxerki z napisem na tylku: "Wish You were here" rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 10:10 am
czarne bokserki z kwiakiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 11:50 am
Baliaur System message: Gratulacje Twoja dupa wlasnie osiagnela szczyt bezguscia!
przekażę jej. Dziś mam czarne stringi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 11:17 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 4:47 am
a wiecie co, ze nie pamietam? jakos nie zwrocilam dzis uwagi... a nie sory, chyba znowu biale w szare kropki rolleyes kupilam ostatnio takie slodkie, z jakims stworem z anime, zielone z rozowa obwodka i napisem "Love fresh as morning air", strasznie je lubie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|