Czytacie ?! |
Tak |
|
83% |
[ 114 ] |
Nie |
|
0% |
[ 0 ] |
Czasem |
|
14% |
[ 20 ] |
Nigdy |
|
1% |
[ 2 ] |
|
Total Votes : 136 |
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 5:51 am
Mi sie podoba blaugh Ale czy duzo mroczniejszy... hmm confused Harry robi sie z tomu na tom coraz bardziej "mroczny" twisted Aha co do "Serii..."! Film jest bardzo ugrzeczniony wink
[EDIT] No i oczywiscie... Nie! To napewno nie odpowiednik HP wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 7:01 am
A ja cztam teraz "Bohaterow do wynajecia". Calkiem dobra ksiazka. To taki zbior dwunastu opowiadan fantasy, a moze raczej s-f, kazda jest pelna chumoru i autoironi, a zakonczenie kazdej jest bardzo pomyslowe i smieszne zarazem. Polecam, zwlaszcza starszym czytelnikom, bo mloda mlodzierz moze tego nie zrozumiec, a nawet jak zrozumie to moze sie nie spodobac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 11:10 am
Wokół jakiej tematyki krazy zbiór?
Ja sie nie mam czym chwalić, ot, czytam po raz wtóry sage wiedźmińską. (Stąd taki, nie inny wybór nicka;])
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 11:16 am
Ja nie czytałem ale ja sądze spogladając na tytuł tematyką przewodzącą są bohaterowie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 2:57 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 11, 2005 3:51 pm
A co powiecie o moze i nie specjalnie głebokich ale bardzo fajnych ksiązkach Gaimana albo Carrolla? Takie Kości Ksiezyca czy Na Pastwe Aniołów?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 1:25 am
Emiel Regis A co powiecie o moze i nie specjalnie głebokich ale bardzo fajnych ksiązkach Gaimana albo Carrolla? Takie Kości Ksiezyca czy Na Pastwe Aniołów? Ja nic nie powiem bo nie czytlem wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 8:10 pm
ja polecam wszystkim ksiazki E.Białołęckiej i Siewce wiatru M.L. Kossakowskiej - te ksiazki po prostu wkrecaja biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 7:33 am
yunka ja polecam wszystkim ksiazki E.Białołęckiej i Siewce wiatru M.L. Kossakowskiej - te ksiazki po prostu wkrecaja biggrin a to sa jakies przygodowki , romase czy co ? pwiedz wiecej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 7:37 am
Osobiście z kasiazek moge napisac ze polecam Wiedzmina . pewnie ktos juz to wczesniej napsiał ale ksiazka faktycznie wciaga i milo sie ja czyta . Jest ciekawie napisana . Andrzej Sapkowski ma super styl a film jest badziewny ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 11:14 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 7:37 am
marzul yunka ja polecam wszystkim ksiazki E.Białołęckiej i Siewce wiatru M.L. Kossakowskiej - te ksiazki po prostu wkrecaja biggrin a to sa jakies przygodowki , romase czy co ? pwiedz wiecej Hehe powiem tak, jesli przecyztales Wiedźmina i spodobał Ci się, to nawet się nie zastanawiaj tylko szukaj Siewcy ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 10:14 am
"Eragorn" czy jak tej ksiazce bylo, wrecz szalenie duzo czerpie z WP. Troche to mometami mnie wkurza. Natomiast kazda opowiesc zawarta w bohaterach to wynajecia traktuje o czym innym. Tytul ksiazki to tytul jdnego z opowiadan.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 10:41 am
novelin marzul yunka ja polecam wszystkim ksiazki E.Białołęckiej i Siewce wiatru M.L. Kossakowskiej - te ksiazki po prostu wkrecaja biggrin a to sa jakies przygodowki , romase czy co ? pwiedz wiecej Hehe powiem tak, jesli przecyztales Wiedźmina i spodobał Ci się, to nawet się nie zastanawiaj tylko szukaj Siewcy ;] hmm skoro tak dobrze mowicie o tych ksiazkach to chcetnie poczytam ;] zdam sie na gust kogos kto slucha Comy biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 10:49 am
siewca jest super... jestem w polowie tej wspanialej ksiazki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|