Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
ED (czyli dyskusje na powazniejsze tematy) Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 6 7 8 9 10 11 ... 29 30 31 32 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Antuanet

PostPosted: Wed Nov 03, 2004 3:29 am

Baliaur
To ma byc odpowiednik dyskusji rozszerzonej (ED)...
Pierwsze zagadnienie:
Sens życia...
co jest waszym sensem zycia?
czy go wolge macie?
czy wyobrażacie sobie życie bez niego?
itp., itd....

Ja go nie mam żyje mi się bez niego troche trudno czasem miewam wątpliwości czy warto żyć... Próbuje go znaleźć lecz to chyba przekracza me możliwości.

Zasad pierwsza i ostatnia:
Nie wysmiewamy ludzie za ich opinie kazdy moze miec swoje zdanie!!!!!!!!!! (nawet jesli jest bezsensowne, egoistyczne, rasistowskie itp.)
Ze co?? Jestem tu nowa i nie wiem co bedzie pisac w dalszej cz. forum, ale napisalas ze nie wysmiewamy sie z opini innych osob nawet jesli sa .... rasistowskie//// stare ekhem... ekhem..... Ich trzeba gnebic, tepic (uczyc jesli sie da) najpierw jest idea,a potem krotka droga do krzywdy .... xp
PostPosted: Wed Nov 03, 2004 6:26 am

Antuanet
Ich trzeba gnebic, tepic (uczyc jesli sie da) najpierw jest idea,a potem krotka droga do krzywdy .... xp

Nie wykluczone, ze mialas juz zyciu zwiazane z tym nieprzyjemnosci, albo po prostu jestes osoba bardzo empatyczna... Ale to niczego nie zmienia... tolerancja dla nietolerancji... Tak! Nie mozna potepiac ludzi potepiajacych innych, bo wplatujemy sie w niekonczoce sie kolo nienawisci. Takim ludziom mozna wspolczuc, mozna sprobowac pokazac druga strone medalu, ale NIGDY ich nie potepiajcie za to, ze sa takimi ludzmi... Kto wie, moze zycie takze ich nie oszczedzalo...

[Blue Blood]

Kukus

PostPosted: Wed Nov 03, 2004 7:24 am

[Blue Blood]
Antuanet
Ich trzeba gnebic, tepic (uczyc jesli sie da) najpierw jest idea,a potem krotka droga do krzywdy .... xp

Nie wykluczone, ze mialas juz zyciu zwiazane z tym nieprzyjemnosci, albo po prostu jestes osoba bardzo empatyczna... Ale to niczego nie zmienia... tolerancja dla nietolerancji... Tak! Nie mozna potepiac ludzi potepiajacych innych, bo wplatujemy sie w niekonczoce sie kolo nienawisci. Takim ludziom mozna wspolczuc, mozna sprobowac pokazac druga strone medalu, ale NIGDY ich nie potepiajcie za to, ze sa takimi ludzmi... Kto wie, moze zycie takze ich nie oszczedzalo...
poropozycja... potępiajcie lub wspoołczujcie mi albo Bee... ciekawe jak to się skończy
PostPosted: Wed Nov 03, 2004 9:08 am

[Blue Blood]
Antuanet

Zadziwiaja mnie tacy ludzie jak ty.Zle ziarno da zly plon, tak samo zla mysl da zle skutki. Tu zaznaczam ze tepieniem(moze zle slowo sad ) mazwalam dezaaprobate takich dzialan. Taka "zla idea" powinna spotkac sie ze stanowcza krytyka. '' Nie mozna potepiac ludzi potepiajacych innych" hahaha a jak ktos mnie potepi to mam mu nadstawic 2 policzek i zaczac nauki ?? xp

Antuanet

Baliaur

PostPosted: Wed Nov 03, 2004 9:16 am

znoff nie czaja o co mi chodzi sweatdrop
chodzilo mi oto ze nie kazdy wie co czyni... i niektorzy chca dobrze a robia odwrotnie... (prawie kazdy tak robi sweatdrop )
PostPosted: Wed Nov 03, 2004 9:24 am

Antuanet
Zadziwiaja mnie tacy ludzie jak ty.Zle ziarno da zly plon, tak samo zla mysl da zle skutki. Tu zaznaczam ze tepieniem(moze zle slowo sad ) mazwalam dezaaprobate takich dzialan. Taka "zla idea" powinna spotkac sie ze stanowcza krytyka. '' Nie mozna potepiac ludzi potepiajacych innych" hahaha a jak ktos mnie potepi to mam mu nadstawic 2 policzek i zaczac nauki ?? xp
zdefiniuj "Złe Idee"

Kukus

Kukus

PostPosted: Wed Nov 03, 2004 9:26 am

Baliaur
chodzilo mi oto ze nie kazdy wie co czyni... i niektorzy chca dobrze a robia odwrotnie... (prawie kazdy tak robi sweatdrop )
ale, jak zwykle, każdy ma własną interpretację... zdecydowanie wolę dyskusję brnącą w tę mroczną stronę ludzkiej natury stare
PostPosted: Wed Nov 03, 2004 9:28 am

Kukus
zdefiniuj "Złe Idee"

Zapewne chodzi jej o msciwych ludzi, i sadzac po jej "hahaha" - ludzi bez okruszyny szacunku dla innych, ktorzy maja odmienne zdanie...

[Blue Blood]

Kukus

PostPosted: Wed Nov 03, 2004 9:29 am

[Blue Blood]
Kukus
zdefiniuj "Złe Idee"

Zapewne chodzi jej o msciwych ludzi, i sadzac po jej "hahaha" - ludzi bez okruszyny szacunku dla innych, ktorzy maja odmienne zdanie...
mnie? stare
PostPosted: Wed Nov 03, 2004 9:31 am

Kukus
[Blue Blood]
Kukus
zdefiniuj "Złe Idee"

mnie? stare

Nie... xp stare

[Blue Blood]

Kukus

PostPosted: Wed Nov 03, 2004 9:33 am

chyba dziecko użyło za wielkiego słowa... zobaczymy jak je nam wyjaśni sweatdrop
PostPosted: Wed Nov 03, 2004 9:38 am

Kukus
chyba dziecko użyło za wielkiego słowa... zobaczymy jak je nam wyjaśni sweatdrop

Trafnie ujete

[Blue Blood]

Antuanet

PostPosted: Thu Nov 04, 2004 1:57 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Thu Nov 04, 2004 2:03 am

Baliaur
I co jak ktos nie wie ze zle robi, to ja nie mam go zkrytykowac ?? Jak od urodzenia kogos ucza nietolerancji to mam powstrzymac sie od krytyki bo on nie jest w pelni swiadom ze to jest beeee.....??? xp

Wymiekam stare

Antuanet

Kukus

PostPosted: Thu Nov 04, 2004 7:54 am

Antuanet
dziecko hmm.... nic o mnie nie wiesz, wiec nie oceniaj mnie tak ty k*** ....Kukusie, co do złej idei??według mnie to taka ktora wprowadzona w zycie w koncowym rozrachunku nie przyniesie nic dobrego. Czy rasizm moze przyniesc cos dobrego ?? Czy jego sama idea przyniesie cos dobrego oprocz SZALEŃCӗ ktozy wprowadza ja w zycie crying gonk sweatdrop
dwie sprawy...
po pierwsze primo... uważaj się do pewnych osoob wyrażasz [czyt. hamuj dziecko, hamuj]
po drugie primo... czy filozofię Nietsche'go również wrzucasz do worka eek "Złe Idee" eek question

wrescie jakiś wart mojej obecności temat... szkoda tylko, że mało rozmówców sweatdrop
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 6 7 8 9 10 11 ... 29 30 31 32 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces