|
|
|
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 11:53 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 19, 2006 6:35 am
Gitary od demona mi sie chce ojeje ojeje.........
kurde nie moge dostac jej oj nie oj nie.........
crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 19, 2006 6:52 am
a ja wiem ze Karen jest dobra i jak zdobedzie gitarke to mi ja da whee
*obrywa w tej chwili parasolem Karen*
ałaa... x.x
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 19, 2006 8:21 am
Anzelmo a ja wiem ze Karen jest dobra i jak zdobedzie gitarke to mi ja da whee *obrywa w tej chwili parasolem Karen* ałaa... x.x i nie tylko parasolem ><
zrobie ci fatality tak jak w mortau i bedziesz cienko piszczal ><
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 19, 2006 8:49 am
renge_karen i nie tylko parasolem ><
zrobie ci fatality tak jak w mortau i bedziesz cienko piszczal >< oki oki... sorka *przytula Karen* *daje jej paczke cukierkow* *ucieka bo ona dalej chce mu zrobic fatality*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 19, 2006 2:07 pm
renge_karen Anzelmo a ja wiem ze Karen jest dobra i jak zdobedzie gitarke to mi ja da whee *obrywa w tej chwili parasolem Karen* ałaa... x.x i nie tylko parasolem ><
zrobie ci fatality tak jak w mortau i bedziesz cienko piszczal ><o boze jak ja kocham Fatality XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 20, 2006 12:48 am
Rin_Youkai o boze jak ja kocham Fatality XDD *podbiega do Rin* i ty... i ty przeciwko mnie? x.x *dalej ucieka, bo Karen nie daje za wygrana* x.x
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 20, 2006 6:39 am
Anzelmo renge_karen i nie tylko parasolem ><
zrobie ci fatality tak jak w mortau i bedziesz cienko piszczal >< oki oki... sorka *przytula Karen* *daje jej paczke cukierkow* *ucieka bo ona dalej chce mu zrobic fatality* Nie dawaj mi cukierkow tylko kase i moze ci nie bede chciala zrobic nadal kuku biggrin
*idzie po sikierke do komorki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 20, 2006 6:46 am
Rin_Youkai renge_karen Anzelmo a ja wiem ze Karen jest dobra i jak zdobedzie gitarke to mi ja da whee *obrywa w tej chwili parasolem Karen* ałaa... x.x i nie tylko parasolem ><
zrobie ci fatality tak jak w mortau i bedziesz cienko piszczal ><o boze jak ja kocham Fatality XDD hahahahaha!!!!!!!!
O tak o tak!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 20, 2006 3:03 pm
renge_karen Nie dawaj mi cukierkow tylko kase i moze ci nie bede chciala zrobic nadal kuku biggrin
*idzie po sikierke do komorki* ju toking tu mi? kase? noł łej! nie ma takiej mozliwosci... no dobra, troche bezsensu uciekac przed niechybna smiercia... *stoi spokojnie i czeka az Karen bezlitosnie zrobi fatality na nim*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 21, 2006 3:40 am
Anzelmo renge_karen Nie dawaj mi cukierkow tylko kase i moze ci nie bede chciala zrobic nadal kuku biggrin
*idzie po sikierke do komorki* ju toking tu mi? kase? noł łej! nie ma takiej mozliwosci... no dobra, troche bezsensu uciekac przed niechybna smiercia... *stoi spokojnie i czeka az Karen bezlitosnie zrobi fatality na nim* oto co z toba zrobie
 wiec lepiej badz grzeczny i.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 21, 2006 5:02 am
renge_karen oto co z toba zrobie
 wiec lepiej badz grzeczny i.....wlasciwie to te fatality mozesz mi juz robic... zbytnio na zyciu mi nie zalezy >=P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 21, 2006 5:21 am
Anzelmo renge_karen oto co z toba zrobie
 wiec lepiej badz grzeczny i.....wlasciwie to te fatality mozesz mi juz robic... zbytnio na zyciu mi nie zalezy >=P szkoda tak fajnie sie z toba rozmawia......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 21, 2006 5:22 am
renge_karen szkoda tak fajnie sie z toba rozmawia...... szybko, bo sie rozmysle >=D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 21, 2006 5:30 am
Anzelmo renge_karen szkoda tak fajnie sie z toba rozmawia...... szybko, bo sie rozmysle >=D *tyka go kijkiem w glowe* osiol =P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|