|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 11:30 am
Omega Sun Sango-Maho to ja sie skarże na kokusa >< ale moze konkretniej? co Ci Kukus zrobil, ze sie na niego skarzysz? pomimo wszelkich kontrowersji regulaminu ani gai, ani tym bardziej meliny.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 11:31 am
Omega Sun Sango-Maho to ja sie skarże na kokusa >< ale moze konkretniej? co Ci Kukus zrobil, ze sie na niego skarzysz? obraża mnie ><
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 11:33 am
Sango-Maho Omega Sun Sango-Maho to ja sie skarże na kokusa >< ale moze konkretniej? co Ci Kukus zrobil, ze sie na niego skarzysz? obraża mnie >< a to zły człowiek ze mnie. dowody zbrodni z pewnością będą przydatne by mnie ukarano.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sango-Maho Omega Sun Sango-Maho to ja sie skarże na kokusa >< ale moze konkretniej? co Ci Kukus zrobil, ze sie na niego skarzysz? obraża mnie >< mnie też
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sango-Maho Omega Sun Sango-Maho to ja sie skarże na kokusa >< ale moze konkretniej? co Ci Kukus zrobil, ze sie na niego skarzysz? obraża mnie >< KONKRETNIE gdzie Cie obraza?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Inek Jaffar Sango-Maho Omega Sun Sango-Maho to ja sie skarże na kokusa >< ale moze konkretniej? co Ci Kukus zrobil, ze sie na niego skarzysz? obraża mnie >< mnie też mnie również
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 11:35 am
umiem czytać i pisać wiesz... ><
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 11:35 am
skonczcie z tym juz .. a nowych prosze na nocne i dzienne sie integrowac moze ludzie z nich beda
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 11:37 am
Sango-Maho umiem czytać i pisać wiesz... >< ale prawidłowo mojej ksywki napisac nie umiesz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 11:38 am
Kukus Sango-Maho umiem czytać i pisać wiesz... >< ale prawidłowo mojej ksywki napisac nie umiesz No bo KUKUS to prawie jak KROKUS >< dlatego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 11:40 am
po raz ostatni zapraszam z postami nie na temat do "HP Nocne i dzienne...."
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 11:45 am
Omega Sun po raz ostatni zapraszam z postami nie na temat do "HP Nocne i dzienne...." Przepraszam crying crying crying nie będe PS. ja tam też jestem xDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|