|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 10:14 am
punkgirli kolejny :] ( wiem ze ma nogi i rece jak patyki sweatdrop , a rece w dodatku krotkie :p, a na tlo w ogole nie patrzcie sweatdrop xp )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 11:42 am
Akiko Tamashii punkgirli kolejny :] ( wiem ze ma nogi i rece jak patyki sweatdrop , a rece w dodatku krotkie :p, a na tlo w ogole nie patrzcie sweatdrop xp ) Whaaaaaaaaaaaaa... jest CUDOWNA... jejku.. jak ja Ci cholernie zazdroszcze crying ... juz Cie nie lubie ;PPPPPPPPP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 11:47 am
Akiko Tamashii punkgirli kolejny :] ( wiem ze ma nogi i rece ja patyki sweatdrop , a rece w dodatku krotkie :p, a na tlo w ogole nie patrzcie sweatdrop xp ) nio tak.. najlepiej mnie dobić crying crying crying .. czemu ja tak nie umiem.... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 12:14 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 10:58 pm
Kagenoyami www.elf.pl/homepage/Children of Mider.mp3 - mozecie sciagnac utwor w 100% mojego autorstwa... jest swiezutki i dopiero co skonczony.. jeszcze cieply wink Bardzo prosze o komentarze wink [ Kagus tego nie idzie sciagnac gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 11:05 pm
Akiko Tamashii Kagenoyami www.elf.pl/homepage/Children of Mider.mp3 - mozecie sciagnac utwor w 100% mojego autorstwa... jest swiezutki i dopiero co skonczony.. jeszcze cieply wink Bardzo prosze o komentarze wink [ Kagus tego nie idzie sciagnac gonk Sprobuj ten - http://www.elf.pl/homepage/Children of Mider.mp3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 11:17 pm
Kagenoyami Akiko Tamashii Kagenoyami www.elf.pl/homepage/Children of Mider.mp3 - mozecie sciagnac utwor w 100% mojego autorstwa... jest swiezutki i dopiero co skonczony.. jeszcze cieply wink Bardzo prosze o komentarze wink [ Kagus tego nie idzie sciagnac gonk Sprobuj ten - http://www.elf.pl/homepage/Children of Mider.mp3 mrau 3nodding podobalo mi sie :] , poczulam sie jak w jakims swiecie fantasy, nawet Wladca Pierscieni mi sie przypomnial ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 11:20 pm
Akiko Tamashii Kagenoyami Akiko Tamashii Kagenoyami www.elf.pl/homepage/Children of Mider.mp3 - mozecie sciagnac utwor w 100% mojego autorstwa... jest swiezutki i dopiero co skonczony.. jeszcze cieply wink Bardzo prosze o komentarze wink [ Kagus tego nie idzie sciagnac gonk Sprobuj ten - http://www.elf.pl/homepage/Children of Mider.mp3 mrau 3nodding podobalo mi sie :] , poczulam sie jak w jakims swiecie fantasy, nawet Wladca Pierscieni mi sie przypomnial ^_^ Ciesze sie :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 12:01 am
Akiko Tamashii Kagenoyami www.elf.pl/homepage/Children of Mider.mp3 - mozecie sciagnac utwor w 100% mojego autorstwa... jest swiezutki i dopiero co skonczony.. jeszcze cieply wink Bardzo prosze o komentarze wink [ Kagus tego nie idzie sciagnac gonk Mnie tam sciagnelo...i bardzo mi sie podob whee . Super!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 6:04 am
Yumehayla Akiko Tamashii Kagenoyami www.elf.pl/homepage/Children of Mider.mp3 - mozecie sciagnac utwor w 100% mojego autorstwa... jest swiezutki i dopiero co skonczony.. jeszcze cieply wink Bardzo prosze o komentarze wink [ Kagus tego nie idzie sciagnac gonk Mnie tam sciagnelo...i bardzo mi sie podob whee . Super! Dzieki wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 10:36 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 11:38 am
oki... nadszedl czas...... wiedzcie ze wiele mnie to kosztooje .. ale pokashe wam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 12:41 pm
 To je moja nowość...postać na RPG- pół-elfka, pół-driada. Musiałam taki duży dac, bo mniejszy wyglądał dupiato.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 12:51 pm
no coz ...nie bede orginalna ^^ mnie sie podobaja wasze pracki, ino tak dalej :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 2:33 pm
Lethiel oki... nadszedl czas...... wiedzcie ze wiele mnie to kosztooje .. ale pokashe wam...  Ha, a ja to skanowalem, hle hle...a oryginal lezy sobie u mnie na lozku heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|