|
|
|
|
Posted: Wed May 10, 2006 1:16 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 10, 2006 2:14 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 11, 2006 6:54 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 11, 2006 10:39 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 11, 2006 12:02 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 12, 2006 2:33 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 12, 2006 3:22 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 12, 2006 6:25 am
czy ja czegos nie rozumiem??? 3nodding >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 12, 2006 6:41 am
_b_u_r_a_k_ czy ja czegos nie rozumiem??? 3nodding >dziekuje nie ma czego nie rozumiec, po prostu zycze wesolych swiat smile mi tez czapka sie podoba whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 12, 2006 1:38 pm
Autark mi tez czapka sie podoba whee stare wyglÄ…dasz tragicznie .......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 13, 2006 1:50 pm
Autark _b_u_r_a_k_ czy ja czegos nie rozumiem??? 3nodding >dziekuje nie ma czego nie rozumiec, po prostu zycze wesolych swiat smile mi tez czapka sie podoba whee mozna wiedziec o ktore swieta chodzi question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 13, 2006 1:53 pm
Iwa__4grozna Autark mi tez czapka sie podoba whee stare wyglÄ…dasz tragicznie ....... czapka jest super, i w czapce kucharskiej ciezko jest wygladac tragicznie, one sa wyjatkowo twazowe...mierzylam, a jak ja wygladam w czyms nie strasznie, to znaczy, ze to cos jest fajne xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 14, 2006 7:14 am
ladnie, ladnie.... apropo mierzenia..... bylam dzisiaj kupic sobie sandaly... kupilam glany i kostke xp /mam talent do zakupow/ mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 14, 2006 7:35 am
wilkus ladnie, ladnie.... apropo mierzenia..... bylam dzisiaj kupic sobie sandaly... kupilam glany i kostke xp /mam talent do zakupow/ mrgreen to chyba jak moja mama.. wychodzi po chleb wraca z trzema torbami a po chleb i tak ja musze leciec==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 15, 2006 7:16 am
No-chanXD wilkus ladnie, ladnie.... apropo mierzenia..... bylam dzisiaj kupic sobie sandaly... kupilam glany i kostke xp /mam talent do zakupow/ mrgreen to chyba jak moja mama.. wychodzi po chleb wraca z trzema torbami a po chleb i tak ja musze leciec== buachaha...ja jak kupowalam klapki, to wyladowalam z koszulka AIC i przypinka "nie jestem pesymista, tylko optymista z doswiadczeniem"...czyz to nie urocze blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|