|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 10:29 am
no to pijemy biggrin zawsze trzeba przed imprezka zaczac pic .. co Bee:> tak jak wczoraj razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 10:31 am
Miss_Karina Omega Sun witam ponownie Czy ta impreza jest w koncu laczona czy tez wylacznie meska a panie bawia sie gdzie indziej? hejka Omi!!! biggrin biggrin biggrin czesc Karinka biggrin Wieki Cie tu nie widzialam. Gdzie sie podziewalas?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 10:31 am
Kukus BeeWolf Delein dest czemu tutaj tak malo osob ;( kto sie napije? JA! A gdzie pisaż ... On miał Vodke ostatnio ! ja przecież wam dałem flachę od Delein EEEE jedna mała buteleczka ... ! ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 10:33 am
agrr komary mnie w dlon pogryzly crying crying crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 10:33 am
BeeWolf Kukus BeeWolf Delein dest czemu tutaj tak malo osob ;( kto sie napije? JA! A gdzie pisaż ... On miał Vodke ostatnio ! ja przecież wam dałem flachę od Delein EEEE jedna mała buteleczka ... ! ... dwie litroowki... na pięcioro styknie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 10:35 am
A to ja już kuku nie mam wyczucia .... i slepy jestem ... crying jestem kretem .... ! ..
Włacza muzyke *ale słuch mam dobry
Kto zatańczy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 10:39 am
BeeWolf A to ja już kuku nie mam wyczucia .... i slepy jestem ... crying jestem kretem .... ! .. Włacza muzyke *ale słuch mam dobry Kto zatańczy wink hmm i znowu nikogo nie ma crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 10:43 am
dest BeeWolf A to ja już kuku nie mam wyczucia .... i slepy jestem ... crying jestem kretem .... ! .. Włacza muzyke *ale słuch mam dobry Kto zatańczy wink hmm i znowu nikogo nie ma crying Ja jestem! Sorki, wyłączyła mi się stronka =='
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 10:46 am
Delein dest BeeWolf A to ja już kuku nie mam wyczucia .... i slepy jestem ... crying jestem kretem .... ! .. Włacza muzyke *ale słuch mam dobry Kto zatańczy wink hmm i znowu nikogo nie ma crying Ja jestem! Sorki, wyłączyła mi się stronka ==' wink chyba wszyscy poszli sie przygotowac na imprezke razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 10:48 am
dest Delein dest BeeWolf A to ja już kuku nie mam wyczucia .... i slepy jestem ... crying jestem kretem .... ! .. Włacza muzyke *ale słuch mam dobry Kto zatańczy wink hmm i znowu nikogo nie ma crying Ja jestem! Sorki, wyłączyła mi się stronka ==' wink chyba wszyscy poszli sie przygotowac na imprezke razz Najwyraźniej.. może do monopola skoczyli ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 10:49 am
dest hmm i znowu nikogo nie ma crying (ja juz jestem... )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 10:49 am
Delein dest Delein dest BeeWolf A to ja już kuku nie mam wyczucia .... i slepy jestem ... crying jestem kretem .... ! .. Włacza muzyke *ale słuch mam dobry Kto zatańczy wink hmm i znowu nikogo nie ma crying Ja jestem! Sorki, wyłączyła mi się stronka ==' wink chyba wszyscy poszli sie przygotowac na imprezke razz Najwyraźniej.. może do monopola skoczyli ^^ tez mozliwe ale by wczesniej powiedzieli
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 10:50 am
Omega Sun dest hmm i znowu nikogo nie ma crying (ja juz jestem... ) Avsko!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 10:51 am
Ognieste spojzenie ... mrał .... 3nodding jak sie ciesze ... !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|