|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 2:42 pm
opcy Jaswinder w sumie to pocosmy sie przenosili... spac mi sie chce!!! crying nie mam pojecia......... w takim przypadku opisz swoja bielizne i idz spac xp a juz sie balem ze to ze mna cos nie tak ze tego typu pytania zadaje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 5:21 am
Ozzwald opcy Jaswinder w sumie to pocosmy sie przenosili... spac mi sie chce!!! crying nie mam pojecia......... w takim przypadku opisz swoja bielizne i idz spac xp a juz sie balem ze to ze mna cos nie tak ze tego typu pytania zadaje... nie ma sie co obawiac to bardzo zdrowy odruch..... powiem nawet ze ci ktozy nie pytaja sa zwyrodnilacami......... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 12:24 am
jestem spragniona wina sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 11:43 am
Ita Lockheart jestem spragniona wina sweatdrop *spiewa* pieniedzy mi trza.... i baby mi trza........ i wina mi trza czerwonego...........!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 4:58 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 4:03 am
Jifer Siema ziomki! Mnie już niekt znają ;p Fajnie być miedzy swoimi :d No hhey ja akurat cie nie znam *kłania sie* Krzychu jestem... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 5:48 am
Ja po prostu Jifer biggrin (eventualnie Michał, ale w necie zostaje Jif) Raczej często, to tutaj nie zaglądacie :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 5:51 am
Wiesz... Bee dzięki za kase, szkoda tylko, że ile miałem, tyle mam :/ Trochę posiedzę, to może uzbieram ;p Mam za to 3 wiadomości w skrzynce i nie moge ich otworzyć, bo nie aktywowałem maila: "you need to activate your email address" - nie kumam czego chce, skoro nie dostałem żdnego... Mail podany jest poprawny!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 5:53 am
To nie wiem skontaktuje sie z Exspertem Gaiowym panienka Omegą-sun .... Kotek wie zawsze wszystko smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 5:56 am
Nie wiem.... dałeś no to kase??? Bo ja mam cały czas 50pare.... wysłałem maila (zakładka na spodzie "contact us" Może odpiszą... ja tam nie wiem czy zrozumieją co napisałem blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 6:50 am
Jifer Ja po prostu Jifer biggrin (eventualnie Michał, ale w necie zostaje Jif) Raczej często, to tutaj nie zaglądacie :/ bo duzo osob siedzi na polskiej ******** ja tez tam siedze.......)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 8:29 am
opcy Jifer Ja po prostu Jifer biggrin (eventualnie Michał, ale w necie zostaje Jif) Raczej często, to tutaj nie zaglądacie :/ bo duzo osob siedzi na polskiej ******** ja tez tam siedze.......) Zdrajca biggrin ... ale ja też tam bywam :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 11:39 am
Ja narazie tam nie bywam. Powód: no money for that sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:20 pm
Jifer Ja narazie tam nie bywam. Powód: no money for that sad rzucil bym ci te trzy stowki ale jak juz wspominalem bucem jestem........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 6:52 am
opcy Jifer Ja narazie tam nie bywam. Powód: no money for that sad rzucil bym ci te trzy stowki ale jak juz wspominalem bucem jestem........ No to wspaniale, pierwszy raz poznałem buca... miło mi ...
Ostatnio Smarzyłem pawia co prawda nie twojego ani nie swojego ale był, chcesz ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|