|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 5:45 am
palka Powiedziano mi na tamtym forum ze za godzine jest 10zl za moderowanie i dodatkowo za wywalenie kogos tez sie pobiera oplaty. A mowili mi o tym Kiray, BeeWolf i Lavagetas_heqetai o litości, jest ktoś bardziej naiwny niż ja...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 5:48 am
EvilYuki palka Powiedziano mi na tamtym forum ze za godzine jest 10zl za moderowanie i dodatkowo za wywalenie kogos tez sie pobiera oplaty. A mowili mi o tym Kiray, BeeWolf i Lavagetas_heqetai o litości, jest ktoś bardziej naiwny niż ja... tak w sumie to nie gadaj bo jak bys byla nowa a by ci tak powiedzieli to moze tez bys uwierzyla rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 5:57 am
Owiec EvilYuki palka Powiedziano mi na tamtym forum ze za godzine jest 10zl za moderowanie i dodatkowo za wywalenie kogos tez sie pobiera oplaty. A mowili mi o tym Kiray, BeeWolf i Lavagetas_heqetai o litości, jest ktoś bardziej naiwny niż ja... tak w sumie to nie gadaj bo jak bys byla nowa a by ci tak powiedzieli to moze tez bys uwierzyla rofl Owcu, wszystko na swoje granice, nawet moja bezdenna naiwność emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 6:08 am
EvilYuki Owiec EvilYuki palka Powiedziano mi na tamtym forum ze za godzine jest 10zl za moderowanie i dodatkowo za wywalenie kogos tez sie pobiera oplaty. A mowili mi o tym Kiray, BeeWolf i Lavagetas_heqetai o litości, jest ktoś bardziej naiwny niż ja... tak w sumie to nie gadaj bo jak bys byla nowa a by ci tak powiedzieli to moze tez bys uwierzyla rofl Owcu, wszystko na swoje granice, nawet moja bezdenna naiwność emo to fajnie bo moja to nie ma whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 6:17 am
Owiec to fajnie bo moja to nie ma whee no ale wszystko sie chyba ułożylo, znowu jesteś szczęśliwa i w ogóle... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 6:24 am
EvilYuki Owiec to fajnie bo moja to nie ma whee no ale wszystko sie chyba ułożylo, znowu jesteś szczęśliwa i w ogóle... 3nodding szczescie to pojecie bardzo wzgledne tak samo jak nieszczescie.moge zawsze nie zaliczyc sesji poprawkowej sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 6:28 am
Owiec EvilYuki Owiec to fajnie bo moja to nie ma whee no ale wszystko sie chyba ułożylo, znowu jesteś szczęśliwa i w ogóle... 3nodding szczescie to pojecie bardzo wzgledne tak samo jak nieszczescie.moge zawsze nie zaliczyc sesji poprawkowej sweatdrop nu przecież zaliczysz, nie masz innego wyjścia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 6:29 am
EvilYuki Owiec EvilYuki Owiec to fajnie bo moja to nie ma whee no ale wszystko sie chyba ułożylo, znowu jesteś szczęśliwa i w ogóle... 3nodding szczescie to pojecie bardzo wzgledne tak samo jak nieszczescie.moge zawsze nie zaliczyc sesji poprawkowej sweatdrop nu przecież zaliczysz, nie masz innego wyjścia mam, skalskiej znow moze odbic i moge nie zaliczyc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 6:35 am
Owiec EvilYuki Owiec EvilYuki Owiec to fajnie bo moja to nie ma whee no ale wszystko sie chyba ułożylo, znowu jesteś szczęśliwa i w ogóle... 3nodding szczescie to pojecie bardzo wzgledne tak samo jak nieszczescie.moge zawsze nie zaliczyc sesji poprawkowej sweatdrop nu przecież zaliczysz, nie masz innego wyjścia mam, skalskiej znow moze odbic i moge nie zaliczyc. pomodlę sięo to do mojego boga, cobyś zaliczyła.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 6:43 am
EvilYuki pomodlę sięo to do mojego boga, cobyś zaliczyła. ojej to dosc milo z twej strony, a kto jest twoim bogiem ? stalin? 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 6:46 am
Owiec EvilYuki pomodlę sięo to do mojego boga, cobyś zaliczyła. ojej to dosc milo z twej strony, a kto jest twoim bogiem ? stalin? 4laugh Jezusek whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 6:47 am
EvilYuki Owiec EvilYuki pomodlę sięo to do mojego boga, cobyś zaliczyła. ojej to dosc milo z twej strony, a kto jest twoim bogiem ? stalin? 4laugh Jezusek whee ojej tez wierzysz w jezuska jakie to urocze 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 6:48 am
Owiec EvilYuki Owiec EvilYuki pomodlę sięo to do mojego boga, cobyś zaliczyła. ojej to dosc milo z twej strony, a kto jest twoim bogiem ? stalin? 4laugh Jezusek whee ojej tez wierzysz w jezuska jakie to urocze 4laugh tak, próbowałam przestać, ale mi sie nie udało emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 7:03 am
Ryuukei oshii palka A mi sie tylko nie podobalo ze tak dlugo czekalam na rozpatrzenie prosby o przyjecie. Uwazam ze skoro dowodzacy tym forum pobieraja za to kozysci materialne i z tego co mi wiadomo od osob z POGG calkiem nie male , to powinny szybciej zalatwiac takie sprawy. cos ci sie dziecko pomylilo gdzyz dowodzacy gildia nie pobiera zadnych korzysci od osob przyjetych to co placisz idzie na rzecz gildii i zloto jest nie ruszalne chyba i nie wiem o co ci chodzi ty POGG confused No własnie, tak 50 g od łebka na konto gildii, duzo się juz tego musiało uzbierać... Na co wogóle gildii goldy są? cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 7:21 am
EvilYuki Owiec EvilYuki Owiec EvilYuki pomodlę sięo to do mojego boga, cobyś zaliczyła. ojej to dosc milo z twej strony, a kto jest twoim bogiem ? stalin? 4laugh Jezusek whee ojej tez wierzysz w jezuska jakie to urocze 4laugh tak, próbowałam przestać, ale mi sie nie udało emo a jaki jest sens w przestawaniu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|