|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 29, 2013 10:42 am
Ok, a 6. fluffomnál beszart a rendszer.
Azt mondja, nincs elég energiám, pedig több mint félig vagyok, rossz helyre teleportál, eltűnt a helyéről a házam (!!!), WTF?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 29, 2013 12:59 pm
Nálam gyakran szellem ellenfelek vannak amőbában. Egyszerűen eltűnik az avatarjuk O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 30, 2013 12:16 am
Hime_Yura Nálam gyakran szellem ellenfelek vannak amőbában. Egyszerűen eltűnik az avatarjuk O.o Velem is volt ilyen, aztán az illető azt mondta, hogy ő lát engem viszont...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 30, 2013 6:01 am
Hime_Yura Nálam gyakran szellem ellenfelek vannak amőbában. Egyszerűen eltűnik az avatarjuk O.o Az semmi, én egyszerre 3-4 emberrel szoktam amőbázni. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 30, 2013 9:12 am
Elmegyek egyetlen hétvégére cseresznyét szedni nyaralni és összehal a rendszer. Jellemző.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 30, 2013 10:49 am
Vááá. Valaki tudna segíteni? Elvileg kiírja,h van egy fluffom, amit fel is vettem Blaze-nél, viszont fogalmam sincs hol lehet az otthonom,mert nem választottam semmi konkrét helyet emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 30, 2013 1:13 pm
renahk Vááá. Valaki tudna segíteni? Elvileg kiírja,h van egy fluffom, amit fel is vettem Blaze-nél, viszont fogalmam sincs hol lehet az otthonom,mert nem választottam semmi konkrét helyet emo A hajónál nem tudod kiválasztani (nálam középső gomb), hogy "my neighborhood"?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 30, 2013 4:00 pm
Összedőlt az egész Towns2... A táncnál fehér az egész képernyő, a Fluff Run-ban megkettőződtek a Police Fluff-ok, lehetetlen őket leszedálni, mert kevés a fánk... Az utolsó szakaszon NYOLC Fluff van egy kupacon... A Tic-Tac-Toe nagyjából működik, csak nem látni az ellenfél Fluff-ját.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 30, 2013 11:45 pm
Molylepke renahk Vááá. Valaki tudna segíteni? Elvileg kiírja,h van egy fluffom, amit fel is vettem Blaze-nél, viszont fogalmam sincs hol lehet az otthonom,mert nem választottam semmi konkrét helyet emo A hajónál nem tudod kiválasztani (nálam középső gomb), hogy "my neighborhood"? Köszi,de elvisz akkor egy utcányi részre,ahol csak szemetet tudok max szedi,semmi más lehetőség nincsen sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 30, 2013 11:49 pm
Na b*sszus megvan végre emotion_awesome
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 01, 2013 1:16 am
Megvan végre az első két achivement is whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 01, 2013 1:17 am
Én már szabályosan utálom ezt az eventet. Belépek, közlik, hogy a fluffom a házamban van, mert fáradt stb. belépek, equippelem, megetetném erre kiírja, hogy más fluffját nem lehet etetni, fürdetni... Emellett megint ott tartunk, hogy leviszi a maximumon lévő energiát a nullára. A loyality meg csak amőbával vihető fel, mikor úgy volt, hogy a boldogság hatására növekedne. Most hogy is van ez?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 01, 2013 4:49 am
Hime_Yura Én már szabályosan utálom ezt az eventet. Belépek, közlik, hogy a fluffom a házamban van, mert fáradt stb. belépek, equippelem, megetetném erre kiírja, hogy más fluffját nem lehet etetni, fürdetni... Emellett megint ott tartunk, hogy leviszi a maximumon lévő energiát a nullára. A loyality meg csak amőbával vihető fel, mikor úgy volt, hogy a boldogság hatására növekedne. Most hogy is van ez? Hát sajnálom ): Én még csak most tudtam elkezdeni,úgyhogy annyira nem idegesít még,h nekem is kiírjálja, hogy elfogyott az energy és a házba ment meg ilyenek,de nem mindig van a házban hanem velem marad,mert nem is fogyott el semmilye..mindjárt megvagyok az elsővel amúgy (:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 01, 2013 11:37 am
Újabb event-mélypont.... xd
Ma én léptem az ellenfelem helyett IS! Így sikerült veszítenem. xd
Edit: + az első játékom után kijelentette, hogy nincs elég energiám, és "elküldte" a fluffot aludni. Azóta csak azzal tudok játszani, aki engem hív meg. Én nem tudok senkit kihívni, mert "nincs nálam a fluff".
Edit2: Már tictactoe-zni sem enged... Úgy érzem ennyit erről az eventről. Pont még lett volna időm megszerezni a 10 fluffot, de így elmehetnek a 3,14csába...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 02, 2013 1:46 am
Codemonkey egy staff alertben kiírta, hogy kijavították a következőket:
- a rettegett fehér képernyős hiba - más emberek belépése az amőbába - az utolsó fluffodból klónt kapsz - etetéssel, alvással és mosdatással kapcsolatos hibák
Valamint: - el szoktak még bújni a fluffok a házban, ha ez történik írd be: call pet - ha csak rejtőzködik, erre elő fog jönni - a smartphone-on most már van egy közvetlenül a házadba teleportáló gomb
Aki akar, próbálkozzon még sweatdrop wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|