|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 23, 2006 2:10 am
EvilYuki Ridsu http://i26.photobucket.com/albums/c135/kamisia/kamisia.jpg fasjne zdjątko smile włozy masz niesamowiteeee... 3nodding fajna, prawda redface Mi tez sie podoba.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 23, 2006 2:12 am
tofik tez jest fajny. Z pilipiukiem jednka bylo lepiej. Bardziej kulturalnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 23, 2006 9:03 am
Kasmizar tofik tez jest fajny. Z pilipiukiem jednka bylo lepiej. Bardziej kulturalnie. niech sięgrono włączy, to zaprezentuję jeszcze jedno zdjęcie z Mistrzem, ackzolwiek mam twarz jakbym uciekała z pożaru... kolega miał poprawićzdjęcie w GIMPie na zaliczenie i mu isę źle machnęło... mam czarne smugi na polickach.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 28, 2006 7:23 am
Mam nowe zdjęcia. 1. Motylek robiła msama, wyglądam, jakbym czegoś szukała, miałam pokazac, jak piknie salutuję... 2. Uśmiech! <- tu Lady Tatsuha kazała mi się uśmiechnąć... ale naprawdę to na mnie wymusiła, ja sie nie uśmiecham... to tylko grymas.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 2:24 pm
EvilYuki Mam nowe zdjęcia. 1. Motylek robiła msama, wyglądam, jakbym czegoś szukała, miałam pokazac, jak piknie salutuję... 2. Uśmiech! <- tu Lady Tatsuha kazała mi się uśmiechnąć... ale naprawdę to na mnie wymusiła, ja sie nie uśmiecham... to tylko grymas. mysle ze powinnas uzywac kremu na rozstepy marki oriflame.... mrgreen taa... brakuje mi akurat 32zl do zamowienia whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 12:08 am
Ridsu EvilYuki Mam nowe zdjęcia. 1. Motylek robiła msama, wyglądam, jakbym czegoś szukała, miałam pokazac, jak piknie salutuję... 2. Uśmiech! <- tu Lady Tatsuha kazała mi się uśmiechnąć... ale naprawdę to na mnie wymusiła, ja sie nie uśmiecham... to tylko grymas. mysle ze powinnas uzywac kremu na rozstepy marki oriflame.... mrgreen taa... brakuje mi akurat 32zl do zamowienia whee rofl rofl Cos nadzwyczajnego, po twarzy doszlas ze ma rozstepy na tylku? rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 12:52 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 1:04 pm
Ridsu EvilYuki Mam nowe zdjęcia. 1. Motylek robiła msama, wyglądam, jakbym czegoś szukała, miałam pokazac, jak piknie salutuję... 2. Uśmiech! <- tu Lady Tatsuha kazała mi się uśmiechnąć... ale naprawdę to na mnie wymusiła, ja sie nie uśmiecham... to tylko grymas. mysle ze powinnas uzywac kremu na rozstepy marki oriflame.... mrgreen taa... brakuje mi akurat 32zl do zamowienia whee a ja mam celulit i co z tego?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 11:45 am
EvilYuki Mam nowe zdjęcia. 1. Motylek robiła msama, wyglądam, jakbym czegoś szukała, miałam pokazac, jak piknie salutuję... 2. Uśmiech! <- tu Lady Tatsuha kazała mi się uśmiechnąć... ale naprawdę to na mnie wymusiła, ja sie nie uśmiecham... to tylko grymas. aaaaaaaaaaaaaa masz bluzke z Bufa!!! skad masz taka?!? jest suuuuuuuuuuuper! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 11:52 am
czikka Ridsu EvilYuki Mam nowe zdjęcia. 1. Motylek robiła msama, wyglądam, jakbym czegoś szukała, miałam pokazac, jak piknie salutuję... 2. Uśmiech! <- tu Lady Tatsuha kazała mi się uśmiechnąć... ale naprawdę to na mnie wymusiła, ja sie nie uśmiecham... to tylko grymas. mysle ze powinnas uzywac kremu na rozstepy marki oriflame.... mrgreen taa... brakuje mi akurat 32zl do zamowienia whee a ja mam celulit i co z tego? to ze powinnas u mnie zamowic specjalny preparat likwidujacy faze postepowa + serum za jedyne 79zl mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 11:53 am
Owiec czikka Ridsu EvilYuki Mam nowe zdjęcia. 1. Motylek robiła msama, wyglądam, jakbym czegoś szukała, miałam pokazac, jak piknie salutuję... 2. Uśmiech! <- tu Lady Tatsuha kazała mi się uśmiechnąć... ale naprawdę to na mnie wymusiła, ja sie nie uśmiecham... to tylko grymas. mysle ze powinnas uzywac kremu na rozstepy marki oriflame.... mrgreen taa... brakuje mi akurat 32zl do zamowienia whee a ja mam celulit i co z tego? to ze powinnas u mnie zamowic specjalny preparat likwidujacy faze postepowa + serum za jedyne 79zl mrgreen ninja zdaje sie nie trzymam sie tematu ninja dopisuje sobie - 1 punkt
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 12:04 pm
czikka Ridsu EvilYuki Mam nowe zdjęcia. 1. Motylek robiła msama, wyglądam, jakbym czegoś szukała, miałam pokazac, jak piknie salutuję... 2. Uśmiech! <- tu Lady Tatsuha kazała mi się uśmiechnąć... ale naprawdę to na mnie wymusiła, ja sie nie uśmiecham... to tylko grymas. mysle ze powinnas uzywac kremu na rozstepy marki oriflame.... mrgreen taa... brakuje mi akurat 32zl do zamowienia whee a ja mam celulit i co z tego? //edit:-1 punkt za nie komentowanie zdiecia, na twarzy nie widac celulitu mrgreen ///owiec
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 08, 2006 8:46 am
Owiec czikka Ridsu EvilYuki Mam nowe zdjęcia. 1. Motylek robiła msama, wyglądam, jakbym czegoś szukała, miałam pokazac, jak piknie salutuję... 2. Uśmiech! <- tu Lady Tatsuha kazała mi się uśmiechnąć... ale naprawdę to na mnie wymusiła, ja sie nie uśmiecham... to tylko grymas. mysle ze powinnas uzywac kremu na rozstepy marki oriflame.... mrgreen taa... brakuje mi akurat 32zl do zamowienia whee a ja mam celulit i co z tego? to ze powinnas u mnie zamowic specjalny preparat likwidujacy faze postepowa + serum za jedyne 79zl mrgreen typowy akwizytor...mam dwie takie w klasie stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 1:12 am