|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 17, 2006 5:19 am
Imię: Hana Miejsce zamieszkania: Polska Dokładniejsze miejsce zamieszkania: Mała Nora Zainteresowania: Margit Sandemo, dredy, smoki, elfy itd Nie lubię: głupoty majtki: w tym momencie nie mam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 22, 2006 3:44 am
o, widze, ze hana też tu siedzi ;] imię: milena wiek: 19 zainteresowania:smoooki <3<3<3 zamieszkanie: mała nora
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 23, 2006 6:27 am
Imię: oi, oi, Ludwika wink skąd: Polska/Wrocław wiek: 18 za 6 dni zainteresowania: herbata, czekalada, zima, yuri i wyrażanie siebie majtki mam czarno-zielone rolleyes
a w ogóle to...... oii, nie, bo mnie Owiec zaciuka eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 27, 2006 12:05 pm
Wiek: 18 lat Poziom wyksztalcenia: niedokonczone średnie (ah klasa maturalna!) zainteresowania: muzyka, manga i anime, ładni chłopcy xD z lekkim zarostem, książki fantasy lubie - śpiewać, tańczyć, cieszyc się życiem nie lubie - obłudy, spóźnialstwa i wszelakich nalogów (poza okazajnym alkoholem of course) imie - Asia miejsce zamieszkania - Stettin xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 03, 2006 5:03 am
Wiek: 17 lat Poziom wyksztalcenia: rozpoczęłam pracę nad średnim xD zainteresowania: m&a rysowanie pisanie czytanie jedzenie spanie lubie siebie nie lubie nudzić się imie Julia miejsce zamieszkania czasem tu czasem tam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 8:23 am
Wiek: 18 Poziom wyksztalcenia: przedszkole cool zainteresowania: Led Zeppelin, fantasy, Led Zeppelin, manga, Led Zeppelin, klasyczny rock, Led Zeppelin... lubie - jeść nie lubie - upierdliwych pytań miejsce zamieszkania - trzy bloki od ZebryDeath
pirate
pirate domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 13, 2006 8:24 am
Jam Jest Irek i mam zielone Majtki i 21lat rofl rofl rofl 4laugh 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 13, 2006 10:59 am
Wiek: aktualnie 20 lat... Wykształcenie: well skończyłam liceum a obecnie robię 2 letnie studium ochroniarsko-detektywistyczne. Zainteresowania: komputery, książki, gry, fantasy, mężczyźni broń i sztuki walki. Lubię: Czarny kolor ( humor też ) zwierzęta... kurcze dużo tego jak bym chciała wszystko wymieniać... NIENAWIDZĘ: Seksistów i głupich samców ...i lukrowanych panienek bez mózgu ( jak lukrowana ale mądra to nie mam nic do niej ofcourse ) Miejsce zamieszkania: Tam gdzie diabeł mówi dobranoc...
Witam gorąco wszystkich, przedewszystkim tych których nie znam... Ale także tych z którymi wiążą mnie krucjaty przeciw grafomanom i plagiatorom. Przypuszczam że Ci którzy mnie znają uśmiechną sie na mój widok ( nie ważne czy ironicznie, złośliwie czy przyjacielsko ) Mam nadzieję ze jakoś zniesiecie moją tu obecność... ale w sumie chyba nie macie zbyt wielkiego wyboru twisted
|
 |
 |
|
|
Angrenereg Kali The Nefty
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 13, 2006 3:39 pm
Wiek: jak licze to coś tak już- 20lat....hm...to niepokojące...20lat...kiedy to mineło...a jeszcze niedawno do kredensu po młotek nie mogłam sięgnąć Poziom wyksztalcenia: średnie a teraz sobie studiuje zainteresowania: buddyzm,filozofia,dobra książka,anime,sztuka użytkowa,taniec,jazda na rowerze. lubie - PISTACJE i ...sernik...i owsiankę...i ogólnie jeść nie lubie - nudy, wstawania rano i kładzenia się za wcześnie smile imie : Maja smile miejsce zamieszkania -Wrocław Pozbawie wszystkich pistacji-dorabiam na boku jako Potwór Pistacjowy i niezaprzeczam mam z tego osobliwą satysfakcje wink A taką że nikt nieznika pistacji tak jak ja-Pistachio alias Znikająca Maja-Pistacja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 2:01 am
A więc... Jestem Bartek Mieszkam w wa-wie mam pieska lubię anime i photoshopa xd więcej nie napiszę! razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 9:48 am
Wiek: 19 lat Poziom wyksztalcenia: średnie lubie - cs 1.6 evil imie - Kuba ale ja to Dudi miejsce zamieszkania - no cóż nie Sjagon, nie wiem czy kogoś to wogóle interesuje gdzie ktoś mieszka biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 18, 2006 5:28 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 9:59 am
ezoteryczny poznan, miastem rzadzi mafia, siabadabada wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 3:36 pm
eeee skąd wiesz?? imao znasz mnie, prawda??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 3:44 pm
Floria19 biggrin Wiek : 11 lubię - pisać książki, malować , gadać nie lubię, kłamstwa, czerwonego barszczu interesuję się .... psami i j.polskim imię : Ania To chyba wszystko... sam wiek mnie rozwala sorki niechcialam urazic ale ale j polski ......................
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|