|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2017 5:29 am
Egy munkaruházati szaküzletben vagyok boltvezető és ööö... izé... persze, hogy szeretem : sweatdrop : Itteni viszonylatban első osztályú heart
Mi a kedvenc számod? (szám szám nem zene biggrin )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 29, 2017 3:48 am
Hungarian Aoyama Egy munkaruházati szaküzletben vagyok boltvezető és ööö... izé... persze, hogy szeretem : sweatdrop : Itteni viszonylatban első osztályú heart Mi a kedvenc számod? (szám szám nem zene biggrin ) XIII | Na VAJON MIÉRT?  Kérdés: Ha egy napra azt tehetnél, bűntetlenül, amit szeretnél, mi lenne az? (Nem, nem gyilkolászunk, oké? És CSAK NEKED lehetne rá lehetőséged)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 29, 2017 8:57 am
Elvinném bálba a pszichológus nőt, leitatnám, aztán mellette aludnék scream
Mi a kedvenc italod? (lehet alkoholos/ nem alkoholos)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2017 9:14 am
The Cryene Elvinném bálba a pszichológus nőt, leitatnám, aztán mellette aludnék scream Mi a kedvenc italod? (lehet alkoholos/ nem alkoholos) Szerintem most tudhatjátok már, mi is az én NAGY kedvencem... gaia_angelleft AZ ENERGIAITALOK gaia_angelright
gaia_angelleft SZINTE MINDEN MENNYISÉGBEN gaia_angelright
Kérdés: Ha megnyernéd a lottót, mi lenne az ELSŐ dolog, amit gondolkodás nélkül megvennél, vagy megtennél?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 03, 2017 1:00 am
Vennék egy zöld rendszámos autót smile
Mit teszel a környezetedért?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 03, 2017 5:21 am
Hungarian Aoyama Vennék egy zöld rendszámos autót smile Mit teszel a környezetedért? Szelektíven próbálok gyűjteni, valamint inkább járok tömegközlekedéssel vagy sétálok smile Mit teszel saját egészséged érdekében?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 05, 2017 11:47 pm
Sok zöldséget és gyümölcsöt eszem nagyon nagyon kevés alkoholt iszom és megpróbálok kevesebbet cigizni smile
Dohányzol?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2017 1:05 am
Nem
allergiás vagy a méhcsípésre?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2017 2:02 am
Nem
Szereted a Dr.Peppert?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 13, 2017 5:17 pm
Hungarian Aoyama Nem Szereted a Dr.Peppert? Igen, nemrég ittam egy Cherry-Vanilla kombót, igen ízletes! Ha volna lehetőség, még ősz előtt, lenne kedved Skype-on is összeismerkedni Gaia-sokkal?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 14, 2017 6:25 am
III_Kisrajczy_III Ha volna lehetőség, még ősz előtt, lenne kedved Skype-on is összeismerkedni Gaia-sokkal? Szerintem ez a lehetőség mindig adott, persze feltétele, hogy az embernek legyen Skype fiókja... De a kérdésedre a válaszom: nem, nem lenne kedvem skype-on ismerkedni, szerintem elég jó felület a gaia is az ismerkedésre. Hol/hogy töltöd legszívesebben a nyári szünetedet?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 14, 2017 12:18 pm
Yuki Naoto III_Kisrajczy_III Ha volna lehetőség, még ősz előtt, lenne kedved Skype-on is összeismerkedni Gaia-sokkal? Szerintem ez a lehetőség mindig adott, persze feltétele, hogy az embernek legyen Skype fiókja... De a kérdésedre a válaszom: nem, nem lenne kedvem skype-on ismerkedni, szerintem elég jó felület a gaia is az ismerkedésre. Hol/hogy töltöd legszívesebben a nyári szünetedet? ((Mini OFF: akár augusztusban is lehetne személyes találka, ha ráértek ennyien)) Pécsett töltöm, munkában. HA szünnapom van, akkor vagy városban csavargok, vagy épp a laptop klaviatúráját koptatom, vagy ha van is keretem rá, elutazok valamerre, de most az albérlet-vadászat köt le munka mellett. Ha választanod kéne a piros és a kék kapszula közül, mit választanál? PIROS: Örök élet, s mellette az igaz szerelmet megtalálod.. bár hátulütője az, hogy látnod kell, ahogy meghal mindenki körülötted. KÉK: Rengeteg pénz és nagy hatalom, VISZONT emellé felelősség is jár, valamint azzal a tudattal kell együtt élj, hogy mindenki hozzád fog fordulni kölcsönért, amit az életben nem kapsz vissza.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 17, 2017 11:37 pm
emotion_sweatdrop kék emotion_sweatdrop Tengerpart vagy erdő? emotion_kirakira
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 21, 2017 2:12 am
Hungarian Aoyama emotion_sweatdrop kék emotion_sweatdrop Tengerpart vagy erdő? emotion_kirakira Mikor melyik... most talán inkább tengerpart... Akusztikus gitár vagy elektromos gitár? (Sajna egyiken se tudok játszani sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2017 5:00 am
Obi Aoi Hungarian Aoyama emotion_sweatdrop kék emotion_sweatdrop Tengerpart vagy erdő? emotion_kirakira Mikor melyik... most talán inkább tengerpart... Akusztikus gitár vagy elektromos gitár? (Sajna egyiken se tudok játszani sweatdrop ) Akusztikus, nekem sokkal jobban tetszik a hangzása. 3nodding Mit változtatnál meg legszívesebben a személyiségeden?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|