Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Archívum
80000 post versenye! Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 5 6 7 8

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Sat Aug 04, 2012 12:19 pm

III_Kisrajczy_III
Obi Aoi
III_Kisrajczy_III
Még Work In Progress, és géppel fog készülni. Tudoooom, bééééna vagyooook sweatdrop ÉS még visszavannak az alapítók, plusz a kabalánk, alias : Malreni, napsugar, bibortetu, softwarekiller éééés Medvelaszlo.]

Aranyos eddig smile

Én a lila avimat ajánlom be, be is teszem nagyobb méretben plusz a sig artom is jó referencia lehet.

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.
User Image

Oké, akkor eggyel nő a létszám. Még valakik csatlakoznának? Még 3 hely van. Ééééés nem túl bonyolult avatarokat kérnék, aki még jön. wink Napsugaron filózom, hogy ad-e valami egyszerű, tektek-es avatárt, vagy ahogy most van, úgy rajzoljam le..?

Kérdez rá NApsugárnál.
PostPosted: Sun Aug 05, 2012 6:41 am

Obi Aoi
III_Kisrajczy_III
Obi Aoi
III_Kisrajczy_III
Még Work In Progress, és géppel fog készülni. Tudoooom, bééééna vagyooook sweatdrop ÉS még visszavannak az alapítók, plusz a kabalánk, alias : Malreni, napsugar, bibortetu, softwarekiller éééés Medvelaszlo.]

Aranyos eddig smile

Én a lila avimat ajánlom be, be is teszem nagyobb méretben plusz a sig artom is jó referencia lehet.

User Image

Oké, akkor eggyel nő a létszám. Még valakik csatlakoznának? Még 3 hely van. Ééééés nem túl bonyolult avatarokat kérnék, aki még jön. wink Napsugaron filózom, hogy ad-e valami egyszerű, tektek-es avatárt, vagy ahogy most van, úgy rajzoljam le..?

Akkor ez az avi megfelel amúgy? Nem lesz nehéz? smile Ja és egy pivi különbség van: a felső alján csüngő díszek olyan színűek leygenek mint az avin, ne olyan mint az arton ha lehet persze az se baj, csak kiemelném, hogy az avin más a színe.
Szerintem várd meg amíg ír neked és ad is.

Juuuuujj, a díszt lefelejtettem a tiedről, Obi! Egy picit átalakította az avatár-rajzot, ha nem gond. Majd mutatom, milyen lett eddig. Tegnap este készültél el te, és elötte a kabalánk. wink

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100
PostPosted: Sun Aug 05, 2012 6:43 am

Medvelaszlo
III_Kisrajczy_III
Obi Aoi
III_Kisrajczy_III

Aranyos eddig smile

User Image

Kérdez rá NApsugárnál.

Rendbeeeeeeeeeen. Közben az ezt követő posztban már látni fogod magad és Obi Aoit is a képen. wink Onnantól már csak napsi, sotwarekiller, Malreni és bibortetu vannak vissza, mert több ember nem nagyon akar jönni, pedig 3 hely még van a képen smile
PostPosted: Sun Aug 05, 2012 6:48 am

No, jöjjön egy újabb WIP kép, most már 4 taggal. wink

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Sun Aug 05, 2012 10:43 am

III_Kisrajczy_III

Aranyos biggrin Bár a kesztyű még hátra van, de nem baj 3nodding
Lehet, hogy hülye kérdés, de gondolom nem maradnak ott az avik a végleges verzióra, ugye?
PostPosted: Mon Aug 06, 2012 2:43 am

Obi Aoi
III_Kisrajczy_III

Lehet, hogy hülye kérdés, de gondolom nem maradnak ott az avik a végleges verzióra, ugye?

De, az avatarok ott maradnak, hogy lehessen látni az "alapot" amiről jött az ihlet.

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Mon Aug 06, 2012 3:38 am

III_Kisrajczy_III
Obi Aoi
III_Kisrajczy_III

De, az avatarok ott maradnak, hogy lehessen látni az "alapot" amiről jött az ihlet.

Értem. Esetleg lehetne avis és avimentes verzió is, de ez csak ötlet wink
PostPosted: Mon Aug 06, 2012 4:25 am

Obi Aoi
III_Kisrajczy_III
Obi Aoi
III_Kisrajczy_III

Akkor kezdhetném újrarajzolni az avatár által "rejtett" helyeken, de majd az csak a jövő zenéje wink Közben Softwarekiller is elkészült. Már csak Malreni, napsi és bibortetu vannak vissza. Ééééés még van 2 szabad hely. Nem csatlakozna valaki? wink

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Mon Aug 06, 2012 5:04 am

III_Kisrajczy_III
Obi Aoi
III_Kisrajczy_III
Obi Aoi
III_Kisrajczy_III

Akkor kezdhetném újrarajzolni az avatár által "rejtett" helyeken, de majd az csak a jövő zenéje wink Közben Softwarekiller is elkészült. Már csak Malreni, napsi és bibortetu vannak vissza. Ééééés még van 2 szabad hely. Nem csatlakozna valaki? wink

Ja oké, azt hittem rétegekkel csinálod esetleg sweatdrop
PostPosted: Mon Aug 06, 2012 6:20 am

Obi Aoi
III_Kisrajczy_III
Obi Aoi
III_Kisrajczy_III
Obi Aoi
III_Kisrajczy_III

De, rétegekkel csinálom, csak gondoltam, hogy mindenki avatárját ráteszem, és a rétegeknek külön-külön neveik vannak, mindenkinek a Gaia-s nevére hivatkozva. Onnan tudom, hogyan jön a sorozat, vagyis ki-kit fed, ha fed éppen a rajzban (pl: én és te, kedves Obi ; A hajam takarja a felsőtested egy részét). Szóval eddig kész : Obi Aoi, Medvelaszlo, softwarekiller, Cryene és jómagam smile

EDIT!!!! : meg is van a 2 ember, akivel teljes lesz a rajz. dark_boy_xXx ééééés Xanvie -bár vele még kell beszélnem. smile

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Mon Aug 06, 2012 8:54 am

III_Kisrajczy_III
Obi Aoi
III_Kisrajczy_III
Obi Aoi
III_Kisrajczy_III

De, rétegekkel csinálom, csak gondoltam, hogy mindenki avatárját ráteszem, és a rétegeknek külön-külön neveik vannak, mindenkinek a Gaia-s nevére hivatkozva. Onnan tudom, hogyan jön a sorozat, vagyis ki-kit fed, ha fed éppen a rajzban (pl: én és te, kedves Obi ; A hajam takarja a felsőtested egy részét). Szóval eddig kész : Obi Aoi, Medvelaszlo, softwarekiller, Cryene és jómagam smile

EDIT!!!! : meg is van a 2 ember, akivel teljes lesz a rajz. dark_boy_xXx ééééés Xanvie -bár vele még kell beszélnem. smile

Ja értem, oké 3nodding
PostPosted: Mon Aug 06, 2012 10:05 am

Egymás utáni posztokra felesleges ennyi quote

III Slash III

Newbie Noob

11,750 Points
  • Invisibility 100
  • Megathread 100
  • Overstocked 200

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Mon Aug 06, 2012 11:51 pm

Most már mindegy sweatdrop De nem növesztem tovább a quote tree-t.
PostPosted: Tue Aug 07, 2012 6:04 am

úúú ezek nagyon cukik ^.^

Lucia LeFay

Desirable Vampire

19,275 Points
  • Partygoer 500
  • Cool Cat 500
  • Perfect Attendance 400
Reply
Archívum

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 5 6 7 8

Manage Your Items