|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2011 7:20 am
Aoiari Caleister Aoiari Caleister If you say every dog is destroying things then I say every cat scratch without a reason and think he is the owner of the human heh okay then the dogs that I've met My dog will be a good dog because I'm not a human well as long as he won't be trying to eat my or pie on my, I'll live x_X don't worry, we gonna gove him cats to eat
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2011 8:50 am
Caleister Aoiari Caleister Aoiari Caleister If you say every dog is destroying things then I say every cat scratch without a reason and think he is the owner of the human heh okay then the dogs that I've met My dog will be a good dog because I'm not a human well as long as he won't be trying to eat my or pie on my, I'll live x_X don't worry, we gonna gove him cats to eat then I won't ever tuoch him crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2011 11:33 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2011 11:34 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2011 1:06 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 20, 2011 1:10 pm
biggrin Tomorrow is the 21.03 and we still have snow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2011 5:57 am
Caleister biggrin Tomorrow is the 21.03 and we still have snow and this makes you happy? o_O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2011 6:15 am
Aoiari Caleister biggrin Tomorrow is the 21.03 and we still have snow and this makes you happy? o_O now, it's funny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2011 6:26 am
wykonałem telefon w sprawie pieska - hurra, udało się, udało
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2011 6:51 am
Caleister wykonałem telefon w sprawie pieska - hurra, udało się, udało no widziszXD i ile bedzie kosztował?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2011 6:58 am
Aoiari Caleister wykonałem telefon w sprawie pieska - hurra, udało się, udało no widziszXD i ile bedzie kosztował? 850 złoty ale co tam, taniej nie będzie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2011 7:05 am
trochę daleko by tza jechać po te psy no ale co tam, tylko tak się zastanawiam czy jeszcze nie zadzwonić do tych z energizera po ile oni mają psy, no ale troche się boję, ja się boję, strasznie się boję rozmów telefonicznych
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2011 7:06 am
Caleister trochę daleko by tza jechać po te psy no ale co tam, tylko tak się zastanawiam czy jeszcze nie zadzwonić do tych z energizera po ile oni mają psy, no ale troche się boję, ja się boję, strasznie się boję rozmów telefonicznych ja też tak mam... no chyba że z Tobą klacham;P z Toą to raczje przyjemnie ale to ile psów kupujesz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2011 7:10 am
Aoiari Caleister trochę daleko by tza jechać po te psy no ale co tam, tylko tak się zastanawiam czy jeszcze nie zadzwonić do tych z energizera po ile oni mają psy, no ale troche się boję, ja się boję, strasznie się boję rozmów telefonicznych ja też tak mam... no chyba że z Tobą klacham;P z Toą to raczje przyjemnie ale to ile psów kupujesz? jednego ale chciałem sprawdzić ceny, no bo jak mam zapierdalać aż poza kraków po psa za 850 złoty albo np tu na śląsk za 1000 złoty to po grzyba tak daleko zapieprzać, chociaz powiem szczerze że te z krakowa bardziej mi się podobają. Zła wiadomość jest taka, że na starsze szczeniaki już się nie załapałem tylko na kolejny miot - młodszy niestety
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2011 7:12 am
ale wyczuwam jakiś przekręt, bo ostatni miot ta suka miała 11 stycznia i on się cały sprzedał a trzy tygonie temu przyszedł na świat kolejny miot - kurde, jakim cudem, czy ta suka ledwo co urodziła i zaś ją pies wyruchał? To jest jakaś produkcja chyba dla kasy mi się zdaje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|