|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2011 5:47 am
 Malreni -Nem bízom Harold-ban... És teljesen mindegy, hogy mit tudok a vállalatáról...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2011 5:50 am
Azért az arckifejezések is árulkodóak biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2011 10:47 am
nyekk.. eek az eddigi chapter 2... őőő... fájdalmas.. a parti halálos lesz.. ajjajj... És Napsi, teljesen igazad van =)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2011 1:06 am
Kihihihihihihi... Ahaha.wavElgondolkodtatok már azon, hogy a négy legnagyobb troll (Harold Richmore, Malreni, Ahura, Aruha) a mi véres kis mesénkben most egy fejezetben szerepel együtt? Nagy troll-kodásra kell készülni, mind a karakterek, mind az én részemről! Itsu paaafekuto!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2011 8:59 am
Nyekk.. Paff.. eek Na és persze ennyit arról, hogy le tudom fordítani Mal külföldi írásainak nyelvét... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2011 10:52 am
Mi az hogy troll-kodás!? Egyébként vajon olyat is kérdezhetünk, ami most szerepelt? neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2011 12:38 pm
Ajjaj, már most sejtem, hogy ennek a bulinak nem lesz jó vége (legalábbis ahogy a nővérek mondták). Szerintetek ki legyen a következő? Kit lenne érdemes megkérdezni?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2011 12:25 am
Uhh, tényleg. Malrenit péntekig kérdezhettük.
Nehéz kérdés, hogy ki legyen a következő... Bonyolult körbepuhatolódzni valamit, ami még meg sem történt. sweatdrop Még megfontolom, kitől tudnék valami értelmeset kérdezni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2011 6:51 am
Az eddigi kérdéseink csak a körülmények felületes megismerésére voltak, csak a szereplők eddig nem ismert kapcsolatának kitalálására voltak hasznosak. Addig a pontig amíg gyilkosság nem történik, nem tehetünk mást csak a lehető legjobb képet alkotnunk a helyzetről, hogy ha a gyilkosság tényleg esedékessé válik gyorsan és hatékonyan le tudjunk "csapni" a gyilkosra. De ha túl sokáig várunk akkor a helyzet komplikálódik több gyilkos jelenik meg a színen és akkor már nehezebb lesz kitalálni a dolgokat.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2011 11:44 am
Szerintem érdemes lenne megkérdezni Aruha-Ahura-t arról, hogy mit értenek 'halálos' alatt, na meg persze, mit terveznek. Abból amit mondtatok Harold-dal kapcsoaltban, azthiszem tényleg nem kéne megkérdezni-ha téll nem beszédes- De lehet, ha erősködnénk, akkor talán-talán.. De maradnék az első tippemnél.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2011 1:30 pm
Biztos vagyok abban, hogy az ikrekkel se mennénk sokkal többre mint Harolddal... sőőőt De egy próbát megérhetnek.... Szavazatot még nem adok, mert várom az egyéb ötleteket inkább azután döntök...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2011 3:04 pm
Kihihihihihihihihihihihihihihi...
Ahura és Aruha Sathurnis kikérdezhető, hiszen a valódi nevük ismert, ámbár ketten alkotnak egy egészt... Viszont... Egyszerre csak egy NPC kikérdezhető!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2011 5:55 am
Wasztarohadtélet evil Csaláás.. XD De am jóötlet volt? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2011 6:07 am
Nem csalás, pusztán a kiskapuk kihasználása egy kötött szabályrendszerben. twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|