|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 20, 2010 8:38 am
 Ethan -Két évvel vagyok idősebb. -Annyit tudok, hogy Ella a Raven családnál dolgozott eddig. Többet nem tudok, nem ismerem őket személyesen. -Harold Richmore nem tart semmitől. Egy olyan embernek, aki bármit megtehet, nincs félnivalója... semmitől...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 20, 2010 9:30 am
Önmagát biztos nem féltené, de gyermekeit igen, nem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 20, 2010 10:19 am
 Ethan -Nem hinném, hogy érdekelné őt bárkinek is a sorsa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 20, 2010 10:38 am
Ez egy kicsit lényegre törő kérdés lesz... Képes lennél a puszta kezeddel meggyilkolni Haroldot?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 20, 2010 1:24 pm
Foglalkoztatok klónozással?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 20, 2010 3:09 pm
 Ethan -Azt hiszem... igen... -Ez valami vicc? Klónozás?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 21, 2010 3:36 am
Melyik részét hiszed viccnek? Magát a technológiát vagy az elképzelést, hogy foglalkoztatok ilyennel? Robotok gyártásában részt vettél?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 21, 2010 7:13 am
 Ethan -Úgy érzem magam, mint valami rossz sience-fiction-ben... -Bár az állásom elvesztettem, a titoktartási nyilatkozat, még mindig megköti a kezem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 21, 2010 10:26 am
Sok holmit hoztál magaddal? Szoktál könyvet olvasni vagy számítógépezni, ha már nagyon unatkozol?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 21, 2010 12:03 pm
Mérgező anyagokkal érintkeztél a munkád során?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 22, 2010 2:25 am
 Ethan -A személyes holmijaimat mind elhoztam. Bár az nem volt túl sok minden. Az életem nagy részét felemésztette a munkám. Pihenésre nem maradt időm. De a munka szórakoztatott, szerettem csinálni, amit csináltam, így pihenésre nem is volt szükségem. -Titoktartási nyilatkozat.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 22, 2010 3:34 am
wahmbulance FIGYELEM! wahmbulance Mivel e hét szombatján kint leszek az Sakura Con-on, bárki találkozhat velem. Aki megtalál, annak extra hint-eket adok a játékkal kapcsolatban. Szóval, aki egy kis előnyt akar, annak hajrá!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 22, 2010 5:37 am
Nem akarsz kitanulni valami más szakmát, hogy tudj munkát vállalni?
(én mennék, komolyan, csak hát hogyan ha nem engednek el... emo )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 22, 2010 10:05 am
Ha Harold meghal vagy gyilkosság történik, akkor is köt téged majd a titok tartási szerződés?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 22, 2010 1:22 pm
 Ethan -Egy új szakma tanulást jelent. A tanulás iskolát, ami pedig pénzbe kerül. Munka nélkül, pedig nincs pénz. Ördögi kör. -A titoktartási szerződést nem Harold Richmore felé kötöttem, hanem a Richmore vállalat felé. A Richmore vállalatnak pedig mindig lesz vezetősége, akár él Harold Richmore, akár hal...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|