|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 19, 2008 1:43 pm
bibortetu Milyen betegsége van Shawnnak? shawn is beteg???? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 19, 2008 1:45 pm
napsugar bibortetu Milyen betegsége van Shawnnak? shawn is beteg???? eek Shawn is beteg??? eek Ezt nem is tudtam. eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 19, 2008 1:46 pm
Nos...Köszönöm a várakozást. Akkor lássuk a Medvét razz 1. egyet értek azzal hogy Harold-ot kérdezzük mert még él. 2. Wilfred-nek, mivel ő a legjobb barát, valószínüleg az első aki örököl a végrendeletben nagyobb részt hisz hűséges volt egész életében Harolddal. ha ugyan tényleg létezik az a végrendelet. De ő lenne az akit meg kérdeznék másodiknak. 3. Nekem nagyon tetszik az az elmélet hogy Rachel a gyilkos, mert ha megöli Harold törvényes gyelekeit és testvérét, és még rá is tudja kenni valaki másra akkor is meg van a kockázat hogy nem Harold gyerekét hordja. Ő lenne akit 3.-ra kérdeznék meg. ráadásul van egy gyanúm hogy esetleg Wilfred-től van a gyerek.... 4. Akit még nagyon gyanúsnak tartok az Laura. Aki túl csöndes és ilyen ártalmatlan az nagyon sok dühöt tart vissza magában. 5. Nem tetszik hogy csak úgy átsiklottatok David-en hisz neki is rengeteget jelentene ha Harold meg halna végre
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 19, 2008 1:46 pm
Hearmy napsugar bibortetu Milyen betegsége van Shawnnak? shawn is beteg???? eek Shawn is beteg??? eek Ezt nem is tudtam. eek akkor itt vmi nem stimmel whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 19, 2008 1:47 pm
Hearmy napsugar bibortetu Milyen betegsége van Shawnnak? shawn is beteg???? eek Shawn is beteg??? eek Ezt nem is tudtam. eek nem úgy volt, hogy csak koraszülöt? Bár enyire korán...elvileg szellemi fogyatékosnak kéne lennie, meg gyengusznak, vagy más módon betegesnek, de születéstől fogva levő bajjal, de leirva nem lett ilye, se utalás szinten
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 19, 2008 1:48 pm
Hearmy napsugar bibortetu Milyen betegsége van Shawnnak? shawn is beteg???? eek Shawn is beteg??? eek Ezt nem is tudtam. eek Oda van írva, hogy koraszülött volt és sokat gyengélkedett kiskorában. Szerintem szívgyengesége lehet.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 19, 2008 1:48 pm
Medvelaszlo Nos...Köszönöm a várakozást. Akkor lássuk a Medvét razz 1. egyet értek azzal hogy Harold-ot kérdezzük mert még él. 2. Wilfred-nek, mivel ő a legjobb barát, valószínüleg az első aki örököl a végrendeletben nagyobb részt hisz hűséges volt egész életében Harolddal. ha ugyan tényleg létezik az a végrendelet. De ő lenne az akit meg kérdeznék másodiknak. 3. Nekem nagyon tetszik az az elmélet hogy Rachel a gyilkos, mert ha megöli Harold törvényes gyelekeit és testvérét, és még rá is tudja kenni valaki másra akkor is meg van a kockázat hogy nem Harold gyerekét hordja. Ő lenne akit 3.-ra kérdeznék meg. ráadásul van egy gyanúm hogy esetleg Wilfred-től van a gyerek.... 4. Akit még nagyon gyanúsnak tartok az Laura. Aki túl csöndes és ilyen ártalmatlan az nagyon sok dühöt tart vissza magában. 5. Nem tetszik hogy csak úgy átsiklottatok David-en hisz neki is rengeteget jelentene ha Harold meg halna végre de david csak akkor nyerne a dolgon ha shawn sem lenne képben sőőőt még akkor sem.... mal lehet szó többszörös gyilkosságról szó(ami nekem már túl sok kavar lenne confused )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 19, 2008 1:50 pm
napsugar Medvelaszlo Nos...Köszönöm a várakozást. Akkor lássuk a Medvét razz 1. egyet értek azzal hogy Harold-ot kérdezzük mert még él. 2. Wilfred-nek, mivel ő a legjobb barát, valószínüleg az első aki örököl a végrendeletben nagyobb részt hisz hűséges volt egész életében Harolddal. ha ugyan tényleg létezik az a végrendelet. De ő lenne az akit meg kérdeznék másodiknak. 3. Nekem nagyon tetszik az az elmélet hogy Rachel a gyilkos, mert ha megöli Harold törvényes gyelekeit és testvérét, és még rá is tudja kenni valaki másra akkor is meg van a kockázat hogy nem Harold gyerekét hordja. Ő lenne akit 3.-ra kérdeznék meg. ráadásul van egy gyanúm hogy esetleg Wilfred-től van a gyerek.... 4. Akit még nagyon gyanúsnak tartok az Laura. Aki túl csöndes és ilyen ártalmatlan az nagyon sok dühöt tart vissza magában. 5. Nem tetszik hogy csak úgy átsiklottatok David-en hisz neki is rengeteget jelentene ha Harold meg halna végre de david csak akkor nyerne a dolgon ha shawn sem lenne képben sőőőt még akkor sem.... mal lehet szó többszörös gyilkosságról (ami nekem már túl sok kavar lenne confused )Hahó az elején írta Mal: Akik, már nincsenek velünk:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 19, 2008 1:50 pm
napsugar Medvelaszlo Nos...Köszönöm a várakozást. Akkor lássuk a Medvét razz 1. egyet értek azzal hogy Harold-ot kérdezzük mert még él. 2. Wilfred-nek, mivel ő a legjobb barát, valószínüleg az első aki örököl a végrendeletben nagyobb részt hisz hűséges volt egész életében Harolddal. ha ugyan tényleg létezik az a végrendelet. De ő lenne az akit meg kérdeznék másodiknak. 3. Nekem nagyon tetszik az az elmélet hogy Rachel a gyilkos, mert ha megöli Harold törvényes gyelekeit és testvérét, és még rá is tudja kenni valaki másra akkor is meg van a kockázat hogy nem Harold gyerekét hordja. Ő lenne akit 3.-ra kérdeznék meg. ráadásul van egy gyanúm hogy esetleg Wilfred-től van a gyerek.... 4. Akit még nagyon gyanúsnak tartok az Laura. Aki túl csöndes és ilyen ártalmatlan az nagyon sok dühöt tart vissza magában. 5. Nem tetszik hogy csak úgy átsiklottatok David-en hisz neki is rengeteget jelentene ha Harold meg halna végre de david csak akkor nyerne a dolgon ha shawn sem lenne képben sőőőt még akkor sem.... mal lehet szó többszörös gyilkosságról (ami nekem már túl sok kavar lenne confused )Látom, senki sem olvasta el a szabályokat. smile Minden fordulóban meg fog halni valaki... vagy NPC, vagy játékos. Ha az NPC-k vagy játékosok csoportban dolgoznak, fejezetenként, többen is meghalhatnak.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 19, 2008 1:51 pm
Narcisz Hearmy napsugar bibortetu Milyen betegsége van Shawnnak? shawn is beteg???? eek Shawn is beteg??? eek Ezt nem is tudtam. eek nem úgy volt, hogy csak koraszülöt? Bár enyire korán...elvileg szellemi fogyatékosnak kéne lennie, meg gyengusznak, vagy más módon betegesnek, de születéstől fogva levő bajjal, de leirva nem lett ilye, se utalás szinten ... stare én is 7 hónapra születtem, és nem vagyok debil, elméletileg. Szóval attól, hogy koraszülött, még nem hülye és nem kell betegesnek lennie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 19, 2008 1:52 pm
Medvelaszlo napsugar Medvelaszlo Nos...Köszönöm a várakozást. Akkor lássuk a Medvét razz 1. egyet értek azzal hogy Harold-ot kérdezzük mert még él. 2. Wilfred-nek, mivel ő a legjobb barát, valószínüleg az első aki örököl a végrendeletben nagyobb részt hisz hűséges volt egész életében Harolddal. ha ugyan tényleg létezik az a végrendelet. De ő lenne az akit meg kérdeznék másodiknak. 3. Nekem nagyon tetszik az az elmélet hogy Rachel a gyilkos, mert ha megöli Harold törvényes gyelekeit és testvérét, és még rá is tudja kenni valaki másra akkor is meg van a kockázat hogy nem Harold gyerekét hordja. Ő lenne akit 3.-ra kérdeznék meg. ráadásul van egy gyanúm hogy esetleg Wilfred-től van a gyerek.... 4. Akit még nagyon gyanúsnak tartok az Laura. Aki túl csöndes és ilyen ártalmatlan az nagyon sok dühöt tart vissza magában. 5. Nem tetszik hogy csak úgy átsiklottatok David-en hisz neki is rengeteget jelentene ha Harold meg halna végre de david csak akkor nyerne a dolgon ha shawn sem lenne képben sőőőt még akkor sem.... mal lehet szó többszörös gyilkosságról (ami nekem már túl sok kavar lenne confused )Hahó az elején írta Mal: Akik, már nincsenek velünk: de az a nyomozókról szól... vagy nem??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 19, 2008 1:53 pm
napsugar Medvelaszlo Nos...Köszönöm a várakozást. Akkor lássuk a Medvét razz 1. egyet értek azzal hogy Harold-ot kérdezzük mert még él. 2. Wilfred-nek, mivel ő a legjobb barát, valószínüleg az első aki örököl a végrendeletben nagyobb részt hisz hűséges volt egész életében Harolddal. ha ugyan tényleg létezik az a végrendelet. De ő lenne az akit meg kérdeznék másodiknak. 3. Nekem nagyon tetszik az az elmélet hogy Rachel a gyilkos, mert ha megöli Harold törvényes gyelekeit és testvérét, és még rá is tudja kenni valaki másra akkor is meg van a kockázat hogy nem Harold gyerekét hordja. Ő lenne akit 3.-ra kérdeznék meg. ráadásul van egy gyanúm hogy esetleg Wilfred-től van a gyerek.... 4. Akit még nagyon gyanúsnak tartok az Laura. Aki túl csöndes és ilyen ártalmatlan az nagyon sok dühöt tart vissza magában. 5. Nem tetszik hogy csak úgy átsiklottatok David-en hisz neki is rengeteget jelentene ha Harold meg halna végre de david csak akkor nyerne a dolgon ha shawn sem lenne képben sőőőt még akkor sem.... mal lehet szó többszörös gyilkosságról szó(ami nekem már túl sok kavar lenne confused )jó, akkor mivel anyit dumcsizunk a bácsival amenyit akarunk, ere mind rá lehet kérdezni, és persze, a fele gárda minimum ki fog hullaniXD (és vele mi isO.O) de már mindenkinek kell lassan menie, nekem legalábbis, mielött apa leszedi a fejemet... bár kérdezetek, én majd átolvasva beleszurkálok akkor saját kútfőből legfeljebb utólag kérdéseketXD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 19, 2008 1:54 pm
Én is beestem.
Most még mindenki gyanús, a kört szűkíteni kell, természetesen olyasvalakivel kell kezdeni, akivel később nem tudunk beszélni /Harold/. A levél tényleg érdekes lehet, persze nem hiszem, hogy az kiderülne a kézírásból, hogy férfi e vagy nő.
Egyedül a jelenlegi párját zárom ki /a gyerekek 1%/ Ő szívből meg volt győződve, hogy megkérik a kezét, a levelet ez előtt kapta Harold.
Apropó, mikor folytatódik?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 19, 2008 1:55 pm
Jó kérdezek: Harold van végrendeleted? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 19, 2008 1:55 pm
Boli-chan Narcisz Hearmy napsugar bibortetu Milyen betegsége van Shawnnak? shawn is beteg???? eek Shawn is beteg??? eek Ezt nem is tudtam. eek nem úgy volt, hogy csak koraszülöt? Bár enyire korán...elvileg szellemi fogyatékosnak kéne lennie, meg gyengusznak, vagy más módon betegesnek, de születéstől fogva levő bajjal, de leirva nem lett ilye, se utalás szinten ... stare én is 7 hónapra születtem, és nem vagyok debil, elméletileg. Szóval attól, hogy koraszülött, még nem hülye és nem kell betegesnek lennie Én meg túl koros még sem vagyok szarul. Amúgy azok a gyerekek akik koraszülöttek öröklött betegségekre és szokásokra hajlamosak... (Amm mindenki átment detektívbe LOL az egész. De én vagyok Kojak hozok is pár nyalókát)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|