|
|
|
|
Posted: Sat Oct 25, 2008 1:38 am
Lopatka ILikeGreenChickenLegs a jak się nazywa ten zombiowski atak? bo ja próbuję, i jestem na 5 poziomie, ale dobrze mi nie idzie (wszystko kończy się na "uśmiechaniu" i "obejmowaniu")
unwanted gift 15 energy chyba kosztuje
okej, ale to chyba aż taaakie dobre nie jest....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 25, 2008 2:18 am
ILikeGreenChickenLegs Lopatka ILikeGreenChickenLegs a jak się nazywa ten zombiowski atak? bo ja próbuję, i jestem na 5 poziomie, ale dobrze mi nie idzie (wszystko kończy się na "uśmiechaniu" i "obejmowaniu")
unwanted gift 15 energy chyba kosztuje
okej, ale to chyba aż taaakie dobre nie jest....
Ja z tej umiejętności najczęściej korzystałem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 25, 2008 2:23 am
ja mam nadzieje odkryc jakas jeszcze, ktora daje mozliwosc walniecia w martwego i 10 exp najlepiej... u wampirow i ludzi sie dalo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 25, 2008 2:28 am
wilkus ja mam nadzieje odkryc jakas jeszcze, ktora daje mozliwosc walniecia w martwego i 10 exp najlepiej... u wampirow i ludzi sie dalo... ja ludziem się teraz nie przemęczam. siedzę w bazie i rzucam hype mana za 10 energii dostajac 6exp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 25, 2008 2:33 am
ja uzywalam sissy costam po 10 exp xd teraz na zombie jest invade presonal space i tez dziala w ten sposob 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 25, 2008 2:52 am
wilkus ja mam nadzieje odkryc jakas jeszcze, ktora daje mozliwosc walniecia w martwego i 10 exp najlepiej... u wampirow i ludzi sie dalo... Co u ludzi wykorzystałaś? Btw. zajebistyavatar xd U ludzi to zrobiłem błąd bo zamiast do ataku to powinienem dodawać punkty do energii i obrony xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 25, 2008 6:59 am
obczaiłam wampiry i elfy, a te itemy innych ras jakie mi sie spodobały kupiłam. i wsio twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 25, 2008 7:00 am
ichabot wilkus ja mam nadzieje odkryc jakas jeszcze, ktora daje mozliwosc walniecia w martwego i 10 exp najlepiej... u wampirow i ludzi sie dalo... Co u ludzi wykorzystałaś? Btw. zajebistyavatar xd U ludzi to zrobiłem błąd bo zamiast do ataku to powinienem dodawać punkty do energii i obrony xp dziekowac xd u ludzi sissy costam... 4 lub 5 poziom za 35mp ale chyba u kazdej rasy sie da *siedzi nad elfem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 25, 2008 7:02 am
skończyłam wszystkie frakcje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 25, 2008 7:05 am
gratulacje 3nodding mi zostala ostatnia... ale zato zrobilam obiad i pouczylam sie troche xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 25, 2008 7:08 am
Ja też skończyłem już wszystkie i przeszedłem na elfa, a tu zonk. Tak go pogorszyli, że szok. O_o
dobrze, że wczoraj doszedłem do 8 poziomu, bo dzisiaj bym robił o wiele dłużej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 25, 2008 7:15 am
hm.. a jaka jest roznica..? *jest pierwszy raz elfem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 25, 2008 10:52 am
wilkus hm.. a jaka jest roznica..? *jest pierwszy raz elfem* Wcześniej miał o wiele silniejsze ataki. Np. te trzy sztylety: wczoraj zadawałem nimi ok 50 pkt obrażeń, a dzisiaj cieszę się jak będzie 18 sweatdrop A te ataki za zero power'a to też żenada teraz -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 25, 2008 11:51 am
ah, to wszyatko dlatego xd a ja sie zastanawialam, czy to po prostu dzisiaj wybralam jakies malosilne rasy xd no ale chyba jak juz skonczyles, to nie ma po co tam siedziec, nie? chyba ze czegos nie doczytalam xd
btw. tez skonczylam wszystkie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 25, 2008 12:19 pm
a tak dla beki chciałem sobie kilku kolesi jeszcze zabić i to jest powód, czemu tam siedziałem xD
Chciałem sprawdzić jak działają umiejętności z ostatnich poziomów xD
Wczoraj elfem jak grałem to od 6 levela to miałem od groma kills'ów. Dzisiaj też miałem kilka, ale to nie to samo. Najwięcej zabiłem zombim ze względu na wskrzeszanie i dobijanie ledwo żywych i baaardzo silne ataki xd
A największy killing streak miałem chyba jednak wampirem albo właśnie elfem. Coś ok. 5 z rzędu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|