|
|
|
|
Posted: Sat Aug 21, 2004 3:35 am
hmm... ja chce bean bag chair w ksztalcie pucyka z mon colle noght czy jakos tak razz najlepiej w jakims cieplym miejcu jesli mozna whee jestem nowa sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 21, 2004 3:38 am
Ja chce mieć pokoj z nr 13 jesli jest wolny?? ma być duzy... ma byc tam wielkie łozko z baldachimem i duzo maskotek blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 21, 2004 3:41 am
Aidanna Ja chce mieć pokoj z nr 13 jesli jest wolny?? ma być duzy... ma byc tam wielkie łozko z baldachimem i duzo maskotek blaugh Przykro mi ale 13 już zajęta wink . Na pierwszej stronie masz plan budynku i numery pokoi. Sprawdź które są wolne wink Ach, no i witam w naszej Gilidi wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 21, 2004 4:00 am
no dobra to chce miec fotelik w ksztalcie misia na przeciw kominka.... a pokoiok nr 100... moge??? whee dziekuje z gory
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 21, 2004 7:59 am
Ja chce kwaterke w piwnicach. Z trumna, aha i z dala od pokoju Aidanny - ona i jej zwierzyniec sa wkurzajacy ... iciek to, iciek tamto , potrzymaj proska, idz sie utop ehhhh. Aha i moge prosic o jakias pobliska wies... tak zebym glodny nie chodzil.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 21, 2004 8:51 am
iisjah Ja chce kwaterke w piwnicach. Z trumna, aha i z dala od pokoju Aidanny - ona i jej zwierzyniec sa wkurzajacy ... iciek to, iciek tamto , potrzymaj proska, idz sie utop ehhhh. Aha i moge prosic o jakias pobliska wies... tak zebym glodny nie chodzil. Jak widze nie jestem jedyna osobą, która chciałaby mieszkać w piwnicy razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 21, 2004 4:43 pm
O, to ja mam jeszcze pytanko- czy mój pokój mógłby byc na strychu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 5:58 am
...no to może poczekamy z tymi prośbami na Sayokuna...bo cosik go nie widać, a to chyba on robi ten plan... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 9:40 am
ja chcial bym pokoik #100 mozna prosic biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 9:43 am
Suney ja chcial bym pokoik #100 mozna prosic biggrin nielubie zbyt naslonecznionych pokoi luzko 2 osobowe oczywiscie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 10:12 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 4:43 am
Suney ja chcial bym pokoik #100 mozna prosic biggrin bardzo mi przykro, ale chyba nie można prosić. Już Aidanna zamówiła ten numerek. Ja o tym nie decyduje oczywiście, ale może lepiej o inny pokój poproś.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 10:04 am
Nie jestem zbyt w temacie, nie należe jeszcze do gildii- zbieram kase- ale też chce mieć fotelik!! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 1:25 pm
do iisjach: podaj nr. pokoju a do piwnicy się go wciśnie bez problemu
do suney 100. zajęty sorry podaj inny numer
jeśli coś pominąłem przy nowej aktualizacji to proszę poprosić jeszcze raz
acha i kanapy są zarezerwowane tylko dla niektórych
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 5:38 pm
Sayokun do iisjach: podaj nr. pokoju a do piwnicy się go wciśnie bez problemu do suney 100. zajęty sorry podaj inny numer jeśli coś pominąłem przy nowej aktualizacji to proszę poprosić jeszcze raz acha i kanapy są zarezerwowane tylko dla niektórych właśnie widzę, że dla niektoorych, bo nie widzę mojej zdezylowanej z wychodzącymi sprężynami, o ktoorą prosiłem... no ale cooż... aaaaaaaa wielka proźba... przedwczoraj na zlecenie MissTao powstała melina, żebyśmy nie rozrabiali na MAIN Topicu... możesz gdzieś ją wcisnąć... najlepiej w katakumbach pod domem lub w bunkrze przeciw atomowym w ogrodzie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|