Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Informacje (niezbedne dla nowych uzytkownikow) i Pomoc
Polski Przewodnik po Gai (Topik Archiwalny) Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 6 7 8 9 10 11 ... 39 40 41 42 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Omega Sun
Captain

PostPosted: Wed Nov 24, 2004 7:57 am

OGLOSZENIA

1) Szukam osoby ktora dokladnie wie o co chodzi z nowym glitchem i moze to tu przyblizyc. Jezeli posiadasz informacje na ten temat napisz chmurke w tym topiku a ja dodam ja jako cytat na pierwsza strone 3nodding

Na razie napisze ile wiem:
W sklepiku z rybkami doszlo na skutek bledu do wycieku gotowki. Osoby ktore ja w ten sposob wyciagnely beda zbanowane, ale.. zbanowane zostana tez osoby ktore przyjely od nich jednostronne trady.
W zwiazku z tym osoby posiadajace questy dla swojego bezpieczenstwa niech na razie nie przyjmuja od nikogo bardzo chojnych datkow, gdyz moze to skonczyc sie usunieciem ich z gai sweatdrop

2) W celu aktualizacji przewodnika poszukuje rybek ktorych jeszcze nie ma na liscie smile (patrz pierwsza strona -> chmurka o rybkach)
PostPosted: Wed Nov 24, 2004 8:09 am

Hej Omega^^! Znalazłem jeszcze jedną rybę...blue seedkin:
User Image
Cena ta sama co green seedkin, ale kolor i opis inny XD

Yumehayla

Yumehayla

PostPosted: Wed Nov 24, 2004 8:11 am

A co do glitcha to głowy nie dam, ale chyba chodzi o kupowanie przynęty...tam było okienko gdzie trzeba było wpisać liczbę, i glitch działał najprawdobodobniej jak wpisało się coś dziwnego...ale to tylko moje przypuszczenia sweatdrop
PostPosted: Thu Nov 25, 2004 4:00 am

miałam pinklinka sad tzn tak mysle bo nie mialam zadnego kuferka chodzilam po forum i widzialam cos na rozowo ale to nie byl link :/ i na dole nie bylo zadnego tekstu ze jesli nie moge znalesc mam kliknac tutaj :/:/:/ co jest ?

eddh

Christoff_Gangrell

PostPosted: Thu Nov 25, 2004 5:07 am

CzemuNie
miałam pinklinka sad tzn tak mysle bo nie mialam zadnego kuferka chodzilam po forum i widzialam cos na rozowo ale to nie byl link :/ i na dole nie bylo zadnego tekstu ze jesli nie moge znalesc mam kliknac tutaj :/:/:/ co jest ?

Hmmm chyba niepotrzebnie klikałaś w inne miejsca...
Jak cie siem pokazała Bużka: eek to linka powinien gdzieś być a jak nie to na dole strony Text
Quote:
If you can't find your event, click here!"

Klikasz i josh...
Jak kliknełas gdzieś indziej i siem nic nie stałlo to powinnaś kliknąć Wstecz(nigdy Odśwież)... i powinno być znowu... jeśli nie ma to chypba po ptakach... ale podobno po jakimś czasie wraca i jest druga (ostatnia) szansa...

Heh taki jestem Yntelygentny ale gdyby nie inni z Gildii to bym JAjco wiedział.... xp whee (big THX dla wszystkich co mi pomogli whee )
PostPosted: Thu Nov 25, 2004 9:31 am

dlaczwego nie mozna wchodzic do sklepow eek ???

eddh

Christoff_Gangrell

PostPosted: Thu Nov 25, 2004 9:48 am

CzemuNie

To pytanie należało by skierować do modów... wraz z kilkoma rakietami klasy ziemia-ziemia... wink
PostPosted: Thu Nov 25, 2004 10:12 am

Christoff_Gangrell
CzemuNie

To pytanie należało by skierować do modów... wraz z kilkoma rakietami klasy ziemia-ziemia... wink
ja ci zaraz dam rakiete... but-tyłek blaugh

była jakaś lipa... glitch... i sklepy teraz są zabezpieczane... przynajmniej tak słyszałem

Kukus

eddh

PostPosted: Thu Nov 25, 2004 10:17 am

no ale jak dlugo to potrwa ? biggrin
PostPosted: Thu Nov 25, 2004 10:21 am

[ Message temporarily off-line ]

Night_Lady

Katka1989

PostPosted: Fri Nov 26, 2004 4:05 am

złowiłam w port of gambino całkiem nową rybkę, ale miałam jakiegoś errora i nie zapisało się! crying gonk
PostPosted: Fri Nov 26, 2004 8:04 am

Nie dość że w szkole jest do... To jeszcze tutaj nic nie działa eek Marketplace, później wszystkie sklepy, a teraz nie da sie wejść na żaden profil... CO SIĘ DZIEJE, POWIEDZCIE MI!

FlowerChildren

eddh

PostPosted: Fri Nov 26, 2004 8:21 am

juz sklepy dzialaja !! (nareszcie biggrin )
PostPosted: Fri Nov 26, 2004 11:31 am

CzemuNie

Ale martekplace nadal sie pierdzieli... stressed (przynajmniej u mnie....)

Christoff_Gangrell

eddh

PostPosted: Fri Nov 26, 2004 11:32 am

Christoff_Gangrell
CzemuNie

Ale martekplace nadal sie pierdzieli... stressed (przynajmniej u mnie....)

ja z tego nie korzystam wiec u mnie nie ma problemu :]
Reply
Informacje (niezbedne dla nowych uzytkownikow) i Pomoc

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 6 7 8 9 10 11 ... 39 40 41 42 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas