|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 13, 2008 12:38 am
nie rozumiem... 6/10. jeszcze raz zamieszczę, bo mi się bardzo podobuje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 13, 2008 1:54 am
Kyoko Suomi Seeed to nie niemiecki HH stare tylko reggae..
uaa xd fajne! 7/10
Mesajah
regge O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 13, 2008 1:58 am
ILikeGreenChickenLegs nie rozumiem... 6/10. jeszcze raz zamieszczę, bo mi się bardzo podobuje. 8/10 calkiem fajowe pozostajac w UK
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 14, 2008 1:57 am
5/10. na początku ludzie stają się ładniejsi biggrin Genialne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 14, 2008 6:36 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 14, 2008 7:01 am
niestety, takie pieśniarki nigdy, ale to przenigdy do mnie nie trafiały... 2/10, w dodatku nie umi ładnie zaśpiewać mimo prostej melodii... Savatage - Hall of the Mountain Kingo, tu macie ludki przykład wokalu doskonałego! Gość jest technicznie perfekcyjny, do tego śpiewa z taką ekspresją i swobodą... o mamusiu, też tak kcem! 4laugh Że już nie wspomnę o wspaniałej linii melodycznej, 100% metalu szlachetnego... twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 14, 2008 7:03 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 14, 2008 7:07 am
chicken, na pewno zdążyłeś odsłuchać moją piosenkę? Bo napisałeś posta po odstępie dwóch minut od mojego, a ta piosenka trwa 4:43. Mam wrażenie, że odpowiadałeś na Burakowego posta. W takim wypadku musiałabym domagać się odsłuchania swojego utworu, coby sprawiedliwości stało się zadość. pirate dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 14, 2008 7:45 am
Daedhel chicken, na pewno zdążyłeś odsłuchać moją piosenkę? Bo napisałeś posta po odstępie dwóch minut od mojego, a ta piosenka trwa 4:43. Mam wrażenie, że odpowiadałeś na Burakowego posta. W takim wypadku musiałabym domagać się odsłuchania swojego utworu, coby sprawiedliwości stało się zadość. pirate dramallama
komentowałem panią burak. nie ciebie. tak.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 14, 2008 7:47 am
ILikeGreenChickenLegs Daedhel chicken, na pewno zdążyłeś odsłuchać moją piosenkę? Bo napisałeś posta po odstępie dwóch minut od mojego, a ta piosenka trwa 4:43. Mam wrażenie, że odpowiadałeś na Burakowego posta. W takim wypadku musiałabym domagać się odsłuchania swojego utworu, coby sprawiedliwości stało się zadość. pirate dramallama
komentowałem panią burak. nie ciebie. tak.
czy można zatem poznać werdykt Szanownego Pana odnośnie mojego utworu? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 14, 2008 7:48 am
nie wiem co masz na mysli... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 14, 2008 7:54 am
Daedhel niestety, takie pieśniarki nigdy, ale to przenigdy do mnie nie trafiały... 2/10, w dodatku nie umi ładnie zaśpiewać mimo prostej melodii... Savatage - Hall of the Mountain Kingo, tu macie ludki przykład wokalu doskonałego! Gość jest technicznie perfekcyjny, do tego śpiewa z taką ekspresją i swobodą... o mamusiu, też tak kcem! 4laugh Że już nie wspomnę o wspaniałej linii melodycznej, 100% metalu szlachetnego... twisted 10 ^n/10 lubiem ich to klasyczna klasyka!!!! a ten utwor tej panienki mi sie podoba...ale nie moglam jakos znalezc dobrej jakosciowo wersji... jeden z najlepszych *^^*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 14, 2008 12:04 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 14, 2008 12:28 pm
jech, 7/10. a mam nadzieję, że spodoba ci się nazareth 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 14, 2008 12:39 pm
awww! whee no co Ty nie powiesz! 9/10! (10 dostają tylko bogowie rocka z mojej zatwierdzonej listy, Nazareth jeszcze nie dostał się na nią...) rolleyes Angel City - Marseilles
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|