|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 12:00 pm
Mam takie pytanko: Nie ma ktoś może dostępu do polskich napisów do "Those Who Hunt Elves", albo nie wie skąd je wziąć? Jeśli tak, to proszę o PM.
Dzięki!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 12:37 am
Bee Wolf, każdego wybór, wiesz. Ja jednak nie zrezygnowałabym z wydanej, jeszce pachnącej drukarnią mangi na rzecz skanów z necia:] oczywiście, można się "posiłkować" skanami z sieci (bo w końcu kogo stać, żeby ciągle bulić 35zł/tom sad ), ale jak już pisałam: dla mnie czytanie tomików to przyjemność biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 1:47 am
Ya`lla Bee Wolf, każdego wybór, wiesz. Ja jednak nie zrezygnowałabym z wydanej, jeszce pachnącej drukarnią mangi na rzecz skanów z necia:] oczywiście, można się "posiłkować" skanami z sieci (bo w końcu kogo stać, żeby ciągle bulić 35zł/tom sad ), ale jak już pisałam: dla mnie czytanie tomików to przyjemność biggrin W pelni popieram kolezanke wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 2:50 am
Ya`lla ale jak już pisałam: dla mnie czytanie tomików to przyjemność biggrin Nie mowie, że to nie przyjemne. Mi sie też podobało sobie czytnać Mange czuć papier a nie gapić w monitor. Ale zadrogie to jest za tomik moge mieć inne ciekawe rzeczy np CD na które nagram mase anime biggrin ... o powiekszy moją kolekcje. A tokiki to trzeba kupić ze 2 bo co po jednym komu. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 3:05 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 4:51 am
Wlasnie tak zapowiadali, ze tyle nowych anime ma wyjsc a tutaj nic. Mi to od poczatku wydalo sie podejzane.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 11:54 pm
Nie ma jak kupić siobie elegancki tomik, przeczytać siedząc wygodnie w fotelu popijając cappucino i potem ładnie położyć na półeczkę... A jeśli chodzi o ściaganie mang z netu, tio owszem ale tylko w przypadku pozycji niedostępnych jeszcze w Polsce, najnowszych nowości itp... Smutno mi bo mnie nie stać na Wolf's Rain ( ja chcę wypłateeeee... crying )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 2:22 am
Swoją drogą to wiecie gdzie zdobyć 27 i 28 tom Kenshina??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 2:30 am
Vanscin Swoją drogą to wiecie gdzie zdobyć 27 i 28 tom Kenshina?? w księgarniach internetowych... albo na stronach ze skanlacjami... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 2:48 am
No właśnie w tym problem że na księgarni to forsy nie mam a na stronach ze skanlacjami kenshina nie ma... i mam problem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 3:05 am
hmmm... spróbuj może na www.anipike.com ja tam kiedys znalazłam stronę tylko ze skanami kenshina... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 6:05 am
Tam się trzeba logowac zeby cos sciagnac??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 6:34 am
a gdzie tam... xd anipike tio wyszukiwarka stron poświęconych m&a wpisujesz ruroni kenshin i powinno Ci wynaleźć mnóstwo stron o ken-chanie ( oro? wink ) w tym także skanlacje... i nie dam głowy, ale chyba jest tam także osobny dział ze stronami ze skanami... dawno tam nie byłam sweatdrop a z tej strony z kenshinem o ile pamiętam mozna było ściągać bez logowania 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 6:25 am
A ty masz moze te 2 ostatnie tomy u siebie?? stare Moze moglabys mi je mailem zapodac... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 10:21 am
a ja mma takiego pytanka .. kto sie na Pansu wybiera teraz w weekend w Warszawie ?
jak by ktos sie wybieral to prosze ok kontak na gg jak jestmozliwosc.. NR 7175215
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|