|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 7:40 am
Daedhel swoją drogą, to Twój topic, prawda? Mogłabyś wyedytować go i zmienić sama nazwę, skoro rozmawiającym (a wśród nich modom) nie śpieszy się do samocenzury? oke, zmieniam. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 7:41 am
pani psychol Daedhel swoją drogą, to Twój topic, prawda? Mogłabyś wyedytować go i zmienić sama nazwę, skoro rozmawiającym (a wśród nich modom) nie śpieszy się do samocenzury? oke, zmieniam. mrgreen to się nazywa pospolite ruszenie! twisted przybij pionę! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 8:46 am
Daedhel pani psychol Daedhel swoją drogą, to Twój topic, prawda? Mogłabyś wyedytować go i zmienić sama nazwę, skoro rozmawiającym (a wśród nich modom) nie śpieszy się do samocenzury? oke, zmieniam. mrgreen to się nazywa pospolite ruszenie! twisted przybij pionę! mrgreen mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 8:59 am
Owiec ZebraDeath Jukatan Owiec łot, tiz prawda... najwazniejsza jest osoboswosc, bo jak osobowosc do pupy to i uroda na **uj sie zda. ee tam, moze zostac modelka, miss swiata, ladnie moze krecic dupcia, tez sie wzniesie na wyzyny mrgreen ja chyba mam to szczęście, że z zakompleksionego kujona stałam się ładnym kujonem rofl potwierdzenie znalazłam w spodniach kolegów na sylwku... bez dzikich imaginacji, wystarczyło popatrzeć! rofl i z tego też jestem dumna. ja jestem nadal na etapie gdy na erekcje kolegów reaguje agresja sweatdrop ja nie robię im obciachu, choc potem daję do zrozumienia, że mimo wszystko nie potępiam rofl moja wina, jak kręcę tyłkiem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 9:09 am
ZebraDeath Owiec ZebraDeath Jukatan Owiec łot, tiz prawda... najwazniejsza jest osoboswosc, bo jak osobowosc do pupy to i uroda na **uj sie zda. ee tam, moze zostac modelka, miss swiata, ladnie moze krecic dupcia, tez sie wzniesie na wyzyny mrgreen ja chyba mam to szczęście, że z zakompleksionego kujona stałam się ładnym kujonem rofl potwierdzenie znalazłam w spodniach kolegów na sylwku... bez dzikich imaginacji, wystarczyło popatrzeć! rofl i z tego też jestem dumna. ja jestem nadal na etapie gdy na erekcje kolegów reaguje agresja sweatdrop ja nie robię im obciachu, choc potem daję do zrozumienia, że mimo wszystko nie potępiam rofl moja wina, jak kręcę tyłkiem? ja tez chce wybrac sie na biwak a nie mam namiotu wink foto plix xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 9:10 am
harab serapel ZebraDeath Owiec ZebraDeath Jukatan Owiec łot, tiz prawda... najwazniejsza jest osoboswosc, bo jak osobowosc do pupy to i uroda na **uj sie zda. ee tam, moze zostac modelka, miss swiata, ladnie moze krecic dupcia, tez sie wzniesie na wyzyny mrgreen ja chyba mam to szczęście, że z zakompleksionego kujona stałam się ładnym kujonem rofl potwierdzenie znalazłam w spodniach kolegów na sylwku... bez dzikich imaginacji, wystarczyło popatrzeć! rofl i z tego też jestem dumna. ja jestem nadal na etapie gdy na erekcje kolegów reaguje agresja sweatdrop ja nie robię im obciachu, choc potem daję do zrozumienia, że mimo wszystko nie potępiam rofl moja wina, jak kręcę tyłkiem? ja tez chce wybrac sie na biwak a nie mam namiotu wink foto plix xD really wanna? check this out -> http://img88.imageshack.us/img88/9999/ciacha2bv3.jpg
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 9:12 am
ZebraDeath harab serapel ZebraDeath Owiec ZebraDeath ja chyba mam to szczęście, że z zakompleksionego kujona stałam się ładnym kujonem rofl potwierdzenie znalazłam w spodniach kolegów na sylwku... bez dzikich imaginacji, wystarczyło popatrzeć! rofl i z tego też jestem dumna. ja jestem nadal na etapie gdy na erekcje kolegów reaguje agresja sweatdrop ja nie robię im obciachu, choc potem daję do zrozumienia, że mimo wszystko nie potępiam rofl moja wina, jak kręcę tyłkiem? ja tez chce wybrac sie na biwak a nie mam namiotu wink foto plix xD really wanna? check this out -> http://img88.imageshack.us/img88/9999/ciacha2bv3.jpg eee dalej nie mam z czym na biwak :/ wybacz, moze temu bo slabe foto? razz ze sylwestra proponuje skoro tak zacnosciowo wyszlas wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 9:19 am
harab serapel ZebraDeath harab serapel ZebraDeath Owiec ZebraDeath ja chyba mam to szczęście, że z zakompleksionego kujona stałam się ładnym kujonem rofl potwierdzenie znalazłam w spodniach kolegów na sylwku... bez dzikich imaginacji, wystarczyło popatrzeć! rofl i z tego też jestem dumna. ja jestem nadal na etapie gdy na erekcje kolegów reaguje agresja sweatdrop ja nie robię im obciachu, choc potem daję do zrozumienia, że mimo wszystko nie potępiam rofl moja wina, jak kręcę tyłkiem? ja tez chce wybrac sie na biwak a nie mam namiotu wink foto plix xD really wanna? check this out -> http://img88.imageshack.us/img88/9999/ciacha2bv3.jpg eee dalej nie mam z czym na biwak :/ wybacz, moze temu bo slabe foto? razz ze sylwestra proponuje skoro tak zacnosciowo wyszlas wink podpuszczasz mnie, wiesz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 9:45 am
ZebraDeath harab serapel ZebraDeath harab serapel ZebraDeath ja nie robię im obciachu, choc potem daję do zrozumienia, że mimo wszystko nie potępiam rofl moja wina, jak kręcę tyłkiem? ja tez chce wybrac sie na biwak a nie mam namiotu wink foto plix xD really wanna? check this out -> http://img88.imageshack.us/img88/9999/ciacha2bv3.jpg eee dalej nie mam z czym na biwak :/ wybacz, moze temu bo slabe foto? razz ze sylwestra proponuje skoro tak zacnosciowo wyszlas wink podpuszczasz mnie, wiesz? nie wiem? wink no napewno masz zdjecia z sylwestra zapodaj, tylko zeby nie bylo rozmazane jak to razz bo narazie to sie nie zachwycilem razz P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 9:57 am
ZebraDeath really wanna? check this out -> http://img88.imageshack.us/img88/9999/ciacha2bv3.jpg To te sławne ciasteczka, które miałaś nam kiedyś pokazać? Ładne te ciacha. Szczególnie to najbardziej na lewo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 12:28 pm
ZebraDeath Owiec ZebraDeath Jukatan Owiec łot, tiz prawda... najwazniejsza jest osoboswosc, bo jak osobowosc do pupy to i uroda na **uj sie zda. ee tam, moze zostac modelka, miss swiata, ladnie moze krecic dupcia, tez sie wzniesie na wyzyny mrgreen ja chyba mam to szczęście, że z zakompleksionego kujona stałam się ładnym kujonem rofl potwierdzenie znalazłam w spodniach kolegów na sylwku... bez dzikich imaginacji, wystarczyło popatrzeć! rofl i z tego też jestem dumna. ja jestem nadal na etapie gdy na erekcje kolegów reaguje agresja sweatdrop ja nie robię im obciachu, choc potem daję do zrozumienia, że mimo wszystko nie potępiam rofl moja wina, jak kręcę tyłkiem? nie, ich wina ze patrza xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 12:33 pm
Jukatan milo wiedziec, ze patrzałeś na zegarek ;P dobra, pani Owcowa, jak tylko abstynencje moją pokonam, to sprawdze, ale mój chłop wytrzymać jest w stanie mrgreen dobra pole, dobre pole tylko wez nie pokazuj mu ze mierzysz czas bo sie chopina speszy..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 12:36 pm
Daedhel pani psychol przecież tu są dzieeeeci sweatdrop ! o tym właśnie mówię, dzięki za wsparcie. mam pomysl.. zamknijcie oczy... whee ale powaga:przepraszm za zaistniala sytuacje w imieniu swoim jak i innych
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 4:20 pm
a ja nie xp bo skads musza sie dowiedziec ;] rodzice sie wstydza a w szkole podchodza do tego pobieznie :/ filmy sa zbyt wulgarne i daja falszywy poglad, a gazety klamia xD
hehehehehe no ale tak naprawde to sorki wink chyba mam teraz jakas faze cyklu rozrodczego (ale nie tylko ja z gildiowiczow), bo jakos zbyt czesto prowadze z wami takie tematy xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 05, 2008 2:18 am
Owiec Jukatan milo wiedziec, ze patrzałeś na zegarek ;P dobra, pani Owcowa, jak tylko abstynencje moją pokonam, to sprawdze, ale mój chłop wytrzymać jest w stanie mrgreen dobra pole, dobre pole tylko wez nie pokazuj mu ze mierzysz czas bo sie chopina speszy.. o jo, jo. ja tez przepraszam za zejscie na takie tematy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|