|
|
|
|
Posted: Sat Dec 22, 2007 7:27 am
już nieaktualne. Wszystkie są tutaj: http://www.gaiaonline.com/forum/x-mas-2007-event-forum/the-great-orphans-catalogue/t.36002967_1/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 22, 2007 7:41 am
zaliczyłam wszystkie twisted
no, prócz blond słodziaka sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 22, 2007 7:55 am
omg, zebra, wszystkie zaliczyłaś?? byś sie wstydziła razz
ja nie zaliczyłam tej całej czarnej dziewczynki i tej z fioletowymi włosami...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 22, 2007 8:34 am
mam 14sierotę i jeszcze nie miałam dzieciaka z kotkami, beksy, grubasa, czarnowłosej dziewczynki, ani słodziaka gdzie tu jest sprawiedliwość?? confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 22, 2007 8:39 am
ja tma ciagle mialam te z czapka-kotkiem i mnie strzela, jak ja widze XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 22, 2007 8:52 am
ja nie miałam tego emo z rozmazanym mejkapem, zombiaka w kaftanie, grubasa, dziewczynki z czapką kotka, tego przedostatniego gościa w zielonym. a słodziaka miałam na samym początku 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 22, 2007 8:56 am
Jukatan ja tma ciagle mialam te z czapka-kotkiem i mnie strzela, jak ja widze XD mnie tez by strzelało razz Nszo-czi mam 14sierotę i jeszcze nie miałam dzieciaka z kotkami, beksy, grubasa, czarnowłosej dziewczynki, ani słodziaka gdzie tu jest sprawiedliwość?? Ty tu o sprawiedliwość marudzisz?? a to że ja bez przerwy na grubasa trafiam to jest gyt?? xp na gai i w realu stare xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 22, 2007 9:48 am
a ja mialam wszystkich tylko nie ta mala czarna co po odchowaniu ma mundurek szkolny. a jest taka slodka.. *w* teraz mam blondaska i trzymam go do konca eventu :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 22, 2007 11:32 am
ja nie miałam jeszcze tylko beksy i dziewczynki w mundurku. A teraz wreszcie udało mi się trafić na blondynka! (po bezlitosnym odprawieniu z niczym wszystkich innych dzieciaków) twisted O, ja okrutna i szczęśliwa! cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 22, 2007 11:51 am
Insane Lady-sama Yajo NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! Czemu czemu czemu czemuczemuczemuczemuczemuczemu no o zesz szlagby to *&$%%$&( czemu nie dostałam tego genialnego złotego serduszka ze skrzydełkami na łancuszku z kluczykiem???!!! NO CZEMU???!!! Ja chce moje serduszko crying ... Grzeczna byłam, zajmowałam się sierotkami, i co? I dupa emo ... a sprawdziło Yajko w inventory? może był jakiś błąd i się dodało, ale nie pokazało... Niii maaa crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 22, 2007 11:59 am
Mroovecka omg, zebra, wszystkie zaliczyłaś?? byś sie wstydziła razz nioch nioch nioch rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 22, 2007 3:05 pm
oo mam tego czuba mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 22, 2007 3:14 pm
Yajo Insane Lady-sama Yajo NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! Czemu czemu czemu czemuczemuczemuczemuczemuczemu no o zesz szlagby to *&$%%$&( czemu nie dostałam tego genialnego złotego serduszka ze skrzydełkami na łancuszku z kluczykiem???!!! NO CZEMU???!!! Ja chce moje serduszko crying ... Grzeczna byłam, zajmowałam się sierotkami, i co? I dupa emo ... a sprawdziło Yajko w inventory? może był jakiś błąd i się dodało, ale nie pokazało... Niii maaa crying crying crying czytałam, że są jakieś błędy i nieliczni nie dostają itemów, masz pecha... a ja spróbuję zaadoptować blondynka. jeśli się uda, to se go zostawię dokąd się da ;] EDIT: mam słodziaka 4laugh . zadowole go trzema giftami i zostawie xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 23, 2007 2:24 am
Insane Lady-sama Yajo Insane Lady-sama Yajo NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! Czemu czemu czemu czemuczemuczemuczemuczemuczemu no o zesz szlagby to *&$%%$&( czemu nie dostałam tego genialnego złotego serduszka ze skrzydełkami na łancuszku z kluczykiem???!!! NO CZEMU???!!! Ja chce moje serduszko crying ... Grzeczna byłam, zajmowałam się sierotkami, i co? I dupa emo ... a sprawdziło Yajko w inventory? może był jakiś błąd i się dodało, ale nie pokazało... Niii maaa crying crying crying czytałam, że są jakieś błędy i nieliczni nie dostają itemów, masz pecha... a ja spróbuję zaadoptować blondynka. jeśli się uda, to se go zostawię dokąd się da ;] EDIT: mam słodziaka 4laugh . zadowole go trzema giftami i zostawie xD hyhyhyyyy ja też tak zrobiłam twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 23, 2007 2:29 am
...chyba nie mam takich zapedow, jak na razie xd ozby [zadowolona] widzieliscie, jaka piekna probowke mleka dostalismy xd ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|