|
|
|
|
Posted: Mon Jan 07, 2008 7:47 am
ILikeGreenChickenLegs P a t e l n i a pani psychol P a t e l n i a pani psychol nie jadłam nic wczoraj. dzisiaj też nic...
i jak patrzę na to jedzenie to mi się niedobrze robi.
a to wszystko przez głupie grzybki z octu ;e Pomasować brzusio ? 3nodding taaak przydałoby się whee *profesjonalnie masuje brzucho Natalyji* cool *wypycha kamilę i wyjmuje olejek do masowania i krem nawilżający* *wciera* *masuje* *bardzo profesjonalnie*
 *zabiera Witkowi olejek i krem po czym zaczyna śmiać się szyderczo* *wciera i masuje i piszczy jak świnka* *potem drapie Witka za uchem na zgodę*.  .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 07, 2008 7:51 am
ahahaha xd skoro ty piszczysz to ja pochrumkam

jedyne co mogę -,-
(to jest szklanka z WODĄ)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 07, 2008 8:09 am
pani psychol ahahaha xd skoro ty piszczysz to ja pochrumkam

jedyne co mogę -,-
(to jest szklanka z WODĄ) Wcale nie myślałam, że jest to szklanka z wódką. Wcale, a wcale.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 07, 2008 10:30 am
pani psychol ILikeGreenChickenLegs pani psychol nie jadłam nic wczoraj. dzisiaj też nic...
a to wszystko przez głupie grzybki z octu ;e eee... pamietaj. jedzenie dore. a ja teraz se odgrzewam se mrozonom pizze se.
przekąsiłabym sobie cuś, ale nie mogę. bo zaraz mnie muuuuli -,-
grzybki z octu som ZUE.Nie znasz się, grzybki i ocet są DOBRUSIE.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 07, 2008 10:49 am
Yajo pani psychol ILikeGreenChickenLegs pani psychol nie jadłam nic wczoraj. dzisiaj też nic...
a to wszystko przez głupie grzybki z octu ;e eee... pamietaj. jedzenie dore. a ja teraz se odgrzewam se mrozonom pizze se.
przekąsiłabym sobie cuś, ale nie mogę. bo zaraz mnie muuuuli -,-
grzybki z octu som ZUE.Nie znasz się, grzybki i ocet są DOBRUSIE. Też jej to powiedziałam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 07, 2008 11:14 am
pewnie macie racje, ale jak widać mnie nie lubią i mi zaszkodziły mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 07, 2008 11:27 am
Jeden grzybek, powiedział drugiemu grzybkowi, a ten grzybek (którego zmuszałam to wyjawienia informacji o tym co Ci zrobiły te głupki) powiedział mi, że one zrobiły zmasowany atak na Twój brzuch z winy tych co ich pakowali do słoików, bo rozdzielili rodzinę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 07, 2008 11:50 am
P a t e l n i a Jeden grzybek, powiedział drugiemu grzybkowi, a ten grzybek (którego zmuszałam to wyjawienia informacji o tym co Ci zrobiły te głupki) powiedział mi, że one zrobiły zmasowany atak na Twój brzuch z winy tych co ich pakowali do słoików, bo rozdzielili rodzinę. a to grzyby jedne! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 07, 2008 11:53 am
pani psychol P a t e l n i a Jeden grzybek, powiedział drugiemu grzybkowi, a ten grzybek (którego zmuszałam to wyjawienia informacji o tym co Ci zrobiły te głupki) powiedział mi, że one zrobiły zmasowany atak na Twój brzuch z winy tych co ich pakowali do słoików, bo rozdzielili rodzinę. a to grzyby jedne! scream Już je wszystkie zjadłam. Błagały o litość!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 07, 2008 11:58 am
P a t e l n i a pani psychol P a t e l n i a Jeden grzybek, powiedział drugiemu grzybkowi, a ten grzybek (którego zmuszałam to wyjawienia informacji o tym co Ci zrobiły te głupki) powiedział mi, że one zrobiły zmasowany atak na Twój brzuch z winy tych co ich pakowali do słoików, bo rozdzielili rodzinę. a to grzyby jedne! scream Już je wszystkie zjadłam. Błagały o litość! jupi jajej!
dobrze im tak domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 07, 2008 12:06 pm
pani psychol P a t e l n i a pani psychol P a t e l n i a Jeden grzybek, powiedział drugiemu grzybkowi, a ten grzybek (którego zmuszałam to wyjawienia informacji o tym co Ci zrobiły te głupki) powiedział mi, że one zrobiły zmasowany atak na Twój brzuch z winy tych co ich pakowali do słoików, bo rozdzielili rodzinę. a to grzyby jedne! scream Już je wszystkie zjadłam. Błagały o litość! jupi jajej!
dobrze im tak domokun Pójdę do piekła za to gonk . *robi Natalyji żółwika ***** hue hue.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 07, 2008 3:56 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 08, 2008 6:19 am
zmora13 Jesteście takie okrutne emo ... A teraz drugie dania:      Jesteśmy złe. Śmierć grzybkom.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 08, 2008 10:28 am