|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 9:57 am
novelin Vykk novelin tzn. jestem zauroczona kultura Japonii, wiec mi sie podoba ^^ btw. oglądaliście Świętych z Bostonu ?? ja to mam na plytce ale jakos nie ogladalem jeszcze sweatdrop Szczerze powiedziawszy w życiu nie ogladnelam lepszego filmu, i takze rzadnego innego filmu nie obejrzalam 5 razy. I zmierzam kolejny i kolejny, nie potrafie sie nim znudzić. Jak dla mnie po porstu - nie, nie potrafię tego w słowach wyrazić ;] pisalam wczesniej - to moj ukochany film smile smile smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 1:36 pm
natushka88 novelin Vykk novelin tzn. jestem zauroczona kultura Japonii, wiec mi sie podoba ^^ btw. oglądaliście Świętych z Bostonu ?? ja to mam na plytce ale jakos nie ogladalem jeszcze sweatdrop Szczerze powiedziawszy w życiu nie ogladnelam lepszego filmu, i takze rzadnego innego filmu nie obejrzalam 5 razy. I zmierzam kolejny i kolejny, nie potrafie sie nim znudzić. Jak dla mnie po porstu - nie, nie potrafię tego w słowach wyrazić ;] pisalam wczesniej - to moj ukochany film smile smile smile No wreszcie ktoś kto mnie rozumie ^^ Za to co napisałaś też Cie kocham xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 5:10 am
Czy ktos z was byl moze na Nocnym maratonie filmow w heliosie ?zaslyszalo mi sie ze jest swietna zabawa , o ile sie orientuje najblizsze to noc grozry i horrorow , a w repertuarze na czele klątwa czy ktos na tym byl ?:>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 11:18 am
marzul Czy ktos z was byl moze na Nocnym maratonie filmow w heliosie ?zaslyszalo mi sie ze jest swietna zabawa , o ile sie orientuje najblizsze to noc grozry i horrorow , a w repertuarze na czele klątwa czy ktos na tym byl ?:> heliosie a gdzie??w lodzi czy gdzies indziej?? a jesli chodzi o klatwe to jest to kolejny remake japonskiego pierwowzoru a w oryginale tez sa 2 czesci razz niedlugo planuuje obejrzec japonska wersje a angielska na koniec zostawie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 11:20 am
marzul I jeszcze jedno . Wypozyczylam sobie ostatnio z kumpela film... byl drogi :p i ostatnia kaseta zostala bo reszta zostala wypozyczona wiec sugerujac sie tym wzielysmy go . Mial to byc horror na podstawie gry komputerowej . Tytul to "dom smierci" przerazajace co ? grafika i fabula tej gry jest podobna do gier na stare komputery commodore . serio kto widział to badzieiwe ten moze to potwierdzic . szkoda kasy lepiej wydac na jakies dobre piwo razz gierka fajna film zapowiadal sie super przyjamniej z trailerow ale sam film ciekni :/ i tez nie polecam zbytnio tylko dla zadnych zombie i brak konkretnych fabuly ;/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 3:15 pm
Vykk marzul I jeszcze jedno . Wypozyczylam sobie ostatnio z kumpela film... byl drogi :p i ostatnia kaseta zostala bo reszta zostala wypozyczona wiec sugerujac sie tym wzielysmy go . Mial to byc horror na podstawie gry komputerowej . Tytul to "dom smierci" przerazajace co ? grafika i fabula tej gry jest podobna do gier na stare komputery commodore . serio kto widział to badzieiwe ten moze to potwierdzic . szkoda kasy lepiej wydac na jakies dobre piwo razz gierka fajna film zapowiadal sie super przyjamniej z trailerow ale sam film ciekni :/ i tez nie polecam zbytnio tylko dla zadnych zombie i brak konkretnych fabuly ;/ Z horrorow to pociaja mnie stare klasyki ostatnio ogladalem w TV lalecke chucky 4 i halloween 20 lat pozniej oprocz tego nie przegapilem zadnego z cyklu piatek trzynastego. A ogladal ktos Freedy vs Jason. Niby horror a wiecej zabawy w nim bylo ale mily dla oka trzeba przyznac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 9:42 am
vego_ssj Vykk marzul I jeszcze jedno . Wypozyczylam sobie ostatnio z kumpela film... byl drogi :p i ostatnia kaseta zostala bo reszta zostala wypozyczona wiec sugerujac sie tym wzielysmy go . Mial to byc horror na podstawie gry komputerowej . Tytul to "dom smierci" przerazajace co ? grafika i fabula tej gry jest podobna do gier na stare komputery commodore . serio kto widział to badzieiwe ten moze to potwierdzic . szkoda kasy lepiej wydac na jakies dobre piwo razz gierka fajna film zapowiadal sie super przyjamniej z trailerow ale sam film ciekni :/ i tez nie polecam zbytnio tylko dla zadnych zombie i brak konkretnych fabuly ;/ Z horrorow to pociaja mnie stare klasyki ostatnio ogladalem w TV lalecke chucky 4 i halloween 20 lat pozniej oprocz tego nie przegapilem zadnego z cyklu piatek trzynastego. A ogladal ktos Freedy vs Jason. Niby horror a wiecej zabawy w nim bylo ale mily dla oka trzeba przyznac robiony zbytnio pod publike...ale sam pomysl ciekawy oglonie jest do obejrzenia ale nie wuyroznia sie nicym specjalnym...no dobra poza soundtrackiem ten jest super xd xd xd goraca i ostra dawka rock i metalu to to co Vykooś lubi najbardziej blaugh ale nie tylko gdyz znajdziemy tam nawet wolne kawalki...slowo podsumowania?? film objerzec jesli jest si filmoholikiem na pewno sie czlowiek nie zgorszy[mimo ze freedy wyglada jakby mial twarz z pizzy ale ciiiiiii] polecam o wiele bardiej soundtrack bo film jest dobry raz albo raz na jakis czas jakkto woli...ale soundtrack zostnie na wiele godzin...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 4:15 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 5:31 am
Żukosoczek xd xd xd Sam film totalnie glupi,ale klimacik mial fany(taki jak lubie) tzn. Kostiumy,charakteryzacja i dom...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 9:22 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 3:31 pm
W gierke nie udało mi sie zagrac ale ze scen wplecionych w film zauwazylam ze grafika nie byla pierwszej jakosci . i jak w kazdej grze w ktorej chdzi o to zeby komus dac po gebie albo inaczej r0ozwalic , kazdy wojownik byl odmiencem wrod tlumu. Strazniczka , zeglarz , jakas madra babka, narcyz, glupia blondyna , i stereotyp faceta . no i trupy skoro na poczatku pokazali na tym filmiku ze truposze zjadali i rozrywali ciała to skad nagle profesjonalne szwy na ich twarzach , im nie brakowalo konczyn jakos , a na samym miejscu imprezy zadnj nawet najmiejszej kropli krwi ... troche naciagane .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 3:36 pm