|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 8:04 am
wicked que.en jaaaa? chybaty!
ja się nie podszywam, po prostu chodzi o to, że pisałam to do gem_my!
xp pajrajraj?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 10:28 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 10:36 am
ILikeGreenChickenLegs wicked que.en jaaaa? chybaty!
xp pajrajraj?ano do mnie pisała gem-ma:.................--- chodził ze pisze do mnie a nie ze ja to mówie(tak jak u Loli) stare boze od kiedy rozdwoiłes sobie osobowośc wolniej myslisz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 05, 2007 4:08 am
Gem_ma ILikeGreenChickenLegs wicked que.en jaaaa? chybaty!
xp pajrajraj?ano do mnie pisała gem-ma:.................--- chodził ze pisze do mnie a nie ze ja to mówie(tak jak u Loli) stare boze od kiedy rozdwoiłes sobie osobowośc wolniej myslisz xd wyimaginowany człowiek: wypraszam sobie kojarzenie mnie z tym debilem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 05, 2007 7:24 am
dlaczego debilem napisałeś na żółto malućkimi literkami? przecież to wcale nie jest przekleństwo jakieś xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 06, 2007 6:56 am
wicked que.en dlaczego debilem napisałeś na żółto malućkimi literkami? przecież to wcale nie jest przekleństwo jakieś xd nie prawda ja w ogóle kierwa nie przeklinam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 2:56 am
ILikeGreenChickenLegs wicked que.en dlaczego debilem napisałeś na żółto malućkimi literkami? przecież to wcale nie jest przekleństwo jakieś xd nie prawda ja w ogóle kierwa nie przeklinam
ja tak dla śmiechu albo jak jestem wkurzona.
a tak normalnie to też nie klnę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 7:21 am
wicked que.en ILikeGreenChickenLegs wicked que.en dlaczego debilem napisałeś na żółto malućkimi literkami? przecież to wcale nie jest przekleństwo jakieś xd nie prawda ja w ogóle kierwa nie przeklinam
a tak normalnie to też nie klnę. grzeczna dziewczynka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 7:24 am
ILikeGreenChickenLegs wicked que.en ILikeGreenChickenLegs wicked que.en dlaczego debilem napisałeś na żółto malućkimi literkami? przecież to wcale nie jest przekleństwo jakieś xd nie prawda ja w ogóle kierwa nie przeklinam
a tak normalnie to też nie klnę. grzeczna dziewczynka. mhm, niekoniecznie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 7:28 am
wicked que.en ILikeGreenChickenLegs wicked que.en ILikeGreenChickenLegs wicked que.en dlaczego debilem napisałeś na żółto malućkimi literkami? przecież to wcale nie jest przekleństwo jakieś xd nie prawda ja w ogóle kierwa nie przeklinam
a tak normalnie to też nie klnę. grzeczna dziewczynka. mhm, niekoniecznie. co żeś takiego diabolicznego zrobiła ostatnio? ja np. w kompie poodłaczałem kable i tata nie mógł korzystać bo by się nie zmieścić pod łóżko.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 7:38 am
diabolicznego to może nic.
ale lubię psikusy robić.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 7:40 am
wicked que.en diabolicznego to może nic.
ale lubię psikusy robić. ja nie. są dziwne. i nie lubie być ofiarą. dziś na informatyce jak podłączałem słuchawki do kompa z tyłu to dziewczyna imieniem świstak zasuwała krzesło na nmnie. to mnie bolało.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 7:54 am
ILikeGreenChickenLegs wicked que.en diabolicznego to może nic.
ale lubię psikusy robić. ja nie. są dziwne. i nie lubie być ofiarą. dziś na informatyce jak podłączałem słuchawki do kompa z tyłu to dziewczyna imieniem świstak zasuwała krzesło na nmnie. to mnie bolało. ŚWISTAAAAK! xd xd xd
tak poza tym to: współczuję.
pamiętam jak wczoraj. ba, jak dzisiaj. w zerówce były tak blisko siebie stoliki, że osoby które siedziały plecami do siebie dotykały się oparciami od krzesełek i ania piekarniak mnie przycisnęła i coby podnieść poziom dramaturgii danej chwili siedziałam i mówiłam takim ochrypniętym głosem: "duu-uszę się-e..." żeby pani mnie usłyszała i żeby dostała karę za to.
ania, nie pani.
jak kiedyś to opowiedziałam koleżance to się popłakałyśmy ze śmiechu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 7:56 am
wicked que.en ILikeGreenChickenLegs wicked que.en diabolicznego to może nic.
ale lubię psikusy robić. ja nie. są dziwne. i nie lubie być ofiarą. dziś na informatyce jak podłączałem słuchawki do kompa z tyłu to dziewczyna imieniem świstak zasuwała krzesło na nmnie. to mnie bolało. ŚWISTAAAAK! xd xd xd
tak poza tym to: współczuję.
pamiętam jak wczoraj. ba, jak dzisiaj. w zerówce były tak blisko siebie stoliki, że osoby które siedziały plecami do siebie dotykały się oparciami od krzesełek i ania piekarniak mnie przycisnęła i coby podnieść poziom dramaturgii danej chwili siedziałam i mówiłam takim ochrypniętym głosem: "duu-uszę się-e..." żeby pani mnie usłyszała i żeby dostała karę za to.
ania, nie pani.
jak kiedyś to opowiedziałam koleżance to się popłakałyśmy ze śmiechu xd magdalena gajewska innymi słowami.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 7:58 am
aaa, a ja myślałam, że ona ma na nazwisko świstak.
ja mam piekarza w klasie.
on ma tak na nazwisko domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |