|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 16, 2009 11:58 pm
Az én nevem a gyűrűk urából az egyik ork-ról jött le az a ork aki megölte Boromirt csak összekevertem két betűt
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 26, 2009 11:08 am
Nevetváltoztattam. RockNekoGirl94 voltam de mostmár vzoey biggrin a vrobi miatt ^-^ -Hogy miért? Mert szerintem így jobban hangzik meg Robi-kun miatt *.* heart heart heart heart heart heart heart whee whee whee 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 01, 2009 5:18 am
Én a nevemet teljes mértékben magam találtam ki... Először jött a Sirel, aztán addig csűrtem-csavartam, hogy Syrielle lett belőle... De keressetek rá a gugliban xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 01, 2009 5:57 am
Én a nevemet még nagyon régen kaptam a haveroktól és azóta is minden hol így vagyok vagy ha ez foglalt akkor maccsska ként amit szintén tőlük kaptam.... Hogy miért hát ezt én se tudom de szerintük hasonlítok természetben a macskákra ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 01, 2009 6:53 am
egy internetes játékban jó voltam az airslash mozdulatban és lettem slash, ami kiejtve ugye szless biggrin amcsiktól meg kapom a savat, hogy sizeless
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 06, 2009 10:13 am
A nevemet egy ismerősöm ragasztotta rám, az én és a húgom nevének összevonásával. Csilla eleje azaz csi + Kinga vége azaz nga = csinga. Régebben szabcsilla néven futott az avatárom.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 11, 2009 3:17 am
Ha a Zoli túl unalmas, keverjük az angollal biggrin Néha számokat is rakok bele és Zo01e3e lesz de ez már kocka biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 25, 2009 4:20 am
Nekem a nevem 1értelmű, hogy honnan származik xD. Mivel Linát akartam készíteni, ezért abban már biztos voltam, hogy Lina Inverse lesz a név. De mivel a "sima" Lina Inverse már foglalt volt, ezért annak búcsút is mondhattam. xD Utána eszembe jutott, hogy Lina mindig is öntelt anime karakter volt és mindig a saját hatalmáról és szépségéről áradozik az animében (pedig nem is szép, de sosem árt az önbizalom xD). Így gondoltam, hogy hozzá teszem a "powerful"-t. És voá-láá, szabad volt xD. (Am az előző avimhoz nem tudok belépni, nem tom miért, ezért lett egy új Linám, és sztem sokkal jobb, mint az előző xD. xxxMiss Lina Inversexxx)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 26, 2009 5:07 am
Nekem ez az avim az Alice 19th-os Aliceról kapta a nevét, a Bad Rumors meg azért, mert állandóan bántják a főszereplőket valami aktuális gonosz pletykával.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 28, 2009 3:49 am
Az én nevem Vegeku-ról (amerikás néven.: Vegetto-ról) kapta a nevét. Először azt akarttam csinálni, és még mindig azt csinálgatnám, ha lenne annyi goldom, hogy a Head Case pl. meg legyen. biggrin Az Ultra vegeku pontosan innen jött.: Ultra Super Saiyan Vegetto (vegeku)Amugy Kisrajczy vagyok. biggrin Itt egy kép arról, hogy honnan is jött a név.: Innen jött a név, és a Head Case is ahhoz kell, hogy ilyet tudjak csinálni. ^^10telet. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 14, 2010 11:25 am
Legelőször Snowydia volt a nevem. Eredetileg Alida (ez egy valódi ritka lány név) akartam lenni, de az már foglalt volt, így lettem Snowydia, mely részben kitalált név. Majd néhány hónap múlva átkereszteltem magamat Xanvie-ra, mert ez egy egyénibb, globálisabb név, nem úgy mint a Snowydia, ami főleg a hóhoz és a fehérhez kötődik, míg a Xanvie már nem. Állítólag van egy Xavier név is, mely egy valóban létező fiú név. Mikor Xanvie-vá kereszteltem magam át, erről fogalmam se volt, véletlen a hasonlóság. De végül is a Xanvie félig-meddig a Xavier lány változata is lehetne. razz A "Xan" az Alexander-ből lehetne, a "vie" pedig azt hiszem franciául életet jelent. Vagyis Xanélet a nevem jelentése. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 14, 2010 11:44 am
tényleg van olyan férfi név hogy xanvier, egy német énekes is van ilyen névvel biggrin itt van két szám tőle: (a két kedvencem) ez meg ez
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 15, 2010 12:04 am
Hmm... Himemiya a kedvenc anime/manga karakterem családneve, és a Chika pedig már szinte igazából is a nevem. A barátaim, tanáraim, ismerőseim nagy része is így szólít. ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 24, 2010 5:30 am
Nos, az enyém Az Timmy. A Timmy a keresztnevemből a Tímeából azaz Timiből jött, mivel ált.suliban bejött a South Park mánia én meg csíptem Timmy-t és mindig abban a dallamban szóltak nekem. (és azóta jónéhány ember megkérdezte, hogy fiú vagyok-e confused )
Az Az rész pedig azért jött hozzá, mert utálom a budapesti tájszólást XD pl: tegnap láttam a Balázst.(jah, és mivel natúr Timmy már volt XD)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 08, 2010 3:02 am
Lol, ez vicces, először én (is) a South Park-ban (nem tudom te szereted-e a South Park-ot, én igen) lévő Timmy-re asszociáltam, mikor először megláttam a nevedet, de én hittelek fiúnak (főleg mivel lány a külsőd, így nagy valószínűséggel nem lehetsz fiú, legalábbis ez általában így van, hogy a külső is számít). smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|