Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Neveink eredete, avagy miért ez a neved Gaián? Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 6 7 8 9 10 11 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Lurzt

4,650 Points
  • Pie Feeder 50
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250
PostPosted: Thu Jul 16, 2009 11:58 pm

Az én nevem a gyűrűk urából az egyik ork-ról jött le az a ork aki megölte Boromirt csak összekevertem két betűt
PostPosted: Sun Jul 26, 2009 11:08 am

Nevetváltoztattam. RockNekoGirl94 voltam de mostmár vzoey biggrin a vrobi miatt ^-^
-Hogy miért?
Mert szerintem így jobban hangzik meg Robi-kun miatt *.* heart heart heart heart heart heart heart whee whee whee 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh

vzoey

Syrielle

Desirable Kitten

9,075 Points
  • Cat Fancier 100
  • Treasure Hunter 100
  • Full closet 200
PostPosted: Sat Aug 01, 2009 5:18 am

Én a nevemet teljes mértékben magam találtam ki... Először jött a Sirel, aztán addig csűrtem-csavartam, hogy Syrielle lett belőle... De keressetek rá a gugliban xD
PostPosted: Sat Aug 01, 2009 5:57 am

Én a nevemet még nagyon régen kaptam a haveroktól és azóta is minden hol így vagyok vagy ha ez foglalt akkor maccsska ként amit szintén tőlük kaptam....
Hogy miért hát ezt én se tudom de szerintük hasonlítok természetben a macskákra ....

Rekacicca

III Slash III

Newbie Noob

11,750 Points
  • Invisibility 100
  • Megathread 100
  • Overstocked 200
PostPosted: Sat Aug 01, 2009 6:53 am

egy internetes játékban jó voltam az airslash mozdulatban és lettem slash, ami kiejtve ugye szless biggrin amcsiktól meg kapom a savat, hogy sizeless
PostPosted: Thu Aug 06, 2009 10:13 am

A nevemet egy ismerősöm ragasztotta rám, az én és a húgom nevének összevonásával. Csilla eleje azaz csi + Kinga vége azaz nga = csinga. Régebben szabcsilla néven futott az avatárom.

csinga

Zoleee

PostPosted: Tue Aug 11, 2009 3:17 am

Ha a Zoli túl unalmas, keverjük az angollal biggrin Néha számokat is rakok bele és Zo01e3e lesz de ez már kocka biggrin
PostPosted: Tue Aug 25, 2009 4:20 am

Nekem a nevem 1értelmű, hogy honnan származik xD. Mivel Linát akartam készíteni, ezért abban már biztos voltam, hogy Lina Inverse lesz a név. De mivel a "sima" Lina Inverse már foglalt volt, ezért annak búcsút is mondhattam. xD Utána eszembe jutott, hogy Lina mindig is öntelt anime karakter volt és mindig a saját hatalmáról és szépségéről áradozik az animében (pedig nem is szép, de sosem árt az önbizalom xD). Így gondoltam, hogy hozzá teszem a "powerful"-t. És voá-láá, szabad volt xD. (Am az előző avimhoz nem tudok belépni, nem tom miért, ezért lett egy új Linám, és sztem sokkal jobb, mint az előző xD. xxxMiss Lina Inversexxx)

Winedry Elric

Alice of the Bad Rumors

PostPosted: Wed Aug 26, 2009 5:07 am

Nekem ez az avim az Alice 19th-os Aliceról kapta a nevét, a Bad Rumors meg azért, mert állandóan bántják a főszereplőket valami aktuális gonosz pletykával.
PostPosted: Sat Nov 28, 2009 3:49 am

Az én nevem Vegeku-ról (amerikás néven.: Vegetto-ról) kapta a nevét. Először azt akarttam csinálni, és még mindig azt csinálgatnám, ha lenne annyi goldom, hogy a Head Case pl. meg legyen. biggrin
Az Ultra vegeku pontosan innen jött.: Ultra Super Saiyan Vegetto (vegeku)

Amugy Kisrajczy vagyok. biggrin
Itt egy kép arról, hogy honnan is jött a név.:
Innen jött a név, és a Head Case is ahhoz kell, hogy ilyet tudjak csinálni. ^^
10telet. biggrin

mikle100

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Thu Jan 14, 2010 11:25 am

Legelőször Snowydia volt a nevem. Eredetileg Alida (ez egy valódi ritka lány név) akartam lenni, de az már foglalt volt, így lettem Snowydia, mely részben kitalált név. Majd néhány hónap múlva átkereszteltem magamat Xanvie-ra, mert ez egy egyénibb, globálisabb név, nem úgy mint a Snowydia, ami főleg a hóhoz és a fehérhez kötődik, míg a Xanvie már nem. Állítólag van egy Xavier név is, mely egy valóban létező fiú név. Mikor Xanvie-vá kereszteltem magam át, erről fogalmam se volt, véletlen a hasonlóság. De végül is a Xanvie félig-meddig a Xavier lány változata is lehetne. razz A "Xan" az Alexander-ből lehetne, a "vie" pedig azt hiszem franciául életet jelent. Vagyis Xanélet a nevem jelentése. smile
PostPosted: Thu Jan 14, 2010 11:44 am

tényleg van olyan férfi név hogy xanvier, egy német énekes is van ilyen névvel biggrin itt van két szám tőle: (a két kedvencem) ez meg ez

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Carbon Heart

PostPosted: Fri Jan 15, 2010 12:04 am

Hmm... Himemiya a kedvenc anime/manga karakterem családneve, és a Chika pedig már szinte igazából is a nevem. A barátaim, tanáraim, ismerőseim nagy része is így szólít. ^^
PostPosted: Sun Jan 24, 2010 5:30 am

Nos, az enyém Az Timmy. A Timmy a keresztnevemből a Tímeából azaz Timiből jött, mivel ált.suliban bejött a South Park mánia én meg csíptem Timmy-t és mindig abban a dallamban szóltak nekem. (és azóta jónéhány ember megkérdezte, hogy fiú vagyok-e confused )

Az Az rész pedig azért jött hozzá, mert utálom a budapesti tájszólást XD pl: tegnap láttam a Balázst.(jah, és mivel natúr Timmy már volt XD)

Az Timmy

Kind Miko

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Mon Feb 08, 2010 3:02 am

Lol, ez vicces, először én (is) a South Park-ban (nem tudom te szereted-e a South Park-ot, én igen) lévő Timmy-re asszociáltam, mikor először megláttam a nevedet, de én hittelek fiúnak (főleg mivel lány a külsőd, így nagy valószínűséggel nem lehetsz fiú, legalábbis ez általában így van, hogy a külső is számít). smile
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 6 7 8 9 10 11 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces