|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 9:54 am
Teljesen egyetértek! Viszont én is feldobnék egy témát! Kinek milyen pasi jön be? Lehet színész, vagy maga a karakter is......... 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 9:56 am
Hát....ez jó kérdés. Nekem a belső tulajdonságok fontosak smile Persze a külső is , de jó , ha a pasi kedves , vicces , aranyos stb.... biggrin Amúgy a szőkéket bírom nagyon razz meg a hosszú hajúakat biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 10:08 am
Én is szeretem a vicces, aranyos, kedves pasikat. Szeretem a mosoly-gödröcskéket, az átható kék tekintetet.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 10:14 am
Asszem a kék szemben egyetértünk, egy gyönyörű kék szempár!!!!!!!!!! És egy huncut mosoly!!!!!!!!!! Na jó azért fontos hogy az illető belső tartalma is megfelelő legyen............... heart heart heart heart heart xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 10:17 am
Kék szemem van, sötétszőke hajam és huncut mosolyom. Mégsem kellek senkinek. LOL. Erről ennyit. Most megyek és megölöm magam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 10:20 am
Ettől a sok új karácsonyi témájú tárgytól kész ünnepi hangulatom lett. Egy Pora Icet, mindenáron be kell szereznem. twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 10:28 am
Szia Mal drága! Akkor megyek veled legyünk együtt öngyik!!!!!!!!!! És ilyet ne halljak, hogy nem kellesz senkinek!!!!!!!!!! burning_eyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 10:56 am
Ahh... kackac... Erre nem reagálok. Mindenesetre így van.
És igen! Nekem is kell egy Pora Ice!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 11:04 am
Annyira akarom a Pora Ice-t, hogy hajlandó vagyok eladni a Pixie-met, hogy legyen aranyam rá. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 11:05 am
Nem szerettem volna még egy topicot nyitni. Ide, mostanában úgyis sokan járnak. Ha valaki olvast az US vagy US2 szériát, az tudja ki vagyok. Ez kétértelmű. Elősszö leszögezném: Malreni = Ane-Lucia. Tehát, Malreni mule-ja vagyok. Mivel, Malreni gazdájának fütyije van, ebből következik, hogy fiú. Ebből meg az következik, hogy bár vízöntő, a női ruhákhoz nem ért.
Valaki tervezzen már nekem egy rednes külsőt. Előre is köszi. Meghálálom! Segítség gyanánt olvassátok el az US és US2-t, Malreni journals-ában. Jó szórakozást!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 11:06 am
Úgy néz ki, mint egy jégdisznó.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 11:09 am
Oké én vállalkozom a feladatra, de előbb elolvasom amit mondtál és tervezek egy ruhaösszeállítást.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 11:10 am
Miért nem reagálsz? Mondd ki nyugodtan!!! És én is szeretnék egy pora icet!!!!!! Csak még gyártanom kell rá lét............ xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 11:17 am
Hát igen. Én is azon vagyok, hoyg szerezzek rá pénzt. A tervezési ajánat mindenkinek szól! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|