|
|
|
|
Posted: Thu Nov 02, 2006 11:56 am
Bardzo chętnie odkupię/przyjmę śmieci. Najbardziej interesują mnie słoneczniki. Lecz nie pogardze niczym smile
PozdrawiaM
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 25, 2006 11:08 am
Omega Sun ~~lena-undesaid~~ chce ktoś jakieś robale inki albo śmieci ? sweatdrop oddam nawet za darmo ja tez! kwiatki, robaki, smiecie, przynety, tusze.... posiadam hurtowe ilosci i oddam za darmo kazdemu, kto tylko zechce je przyjac. PRZYNĘTY??? JA chcę!!! A zresztą... WSZYTSKO PRZYJMĘ :> Mi to nie przeszkadza, a moze cuś zarobię na tym :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 25, 2006 1:14 pm
Pszczola_M Omega Sun ~~lena-undesaid~~ chce ktoś jakieś robale inki albo śmieci ? sweatdrop oddam nawet za darmo ja tez! kwiatki, robaki, smiecie, przynety, tusze.... posiadam hurtowe ilosci i oddam za darmo kazdemu, kto tylko zechce je przyjac. PRZYNĘTY??? JA chcę!!! A zresztą... WSZYTSKO PRZYJMĘ :> Mi to nie przeszkadza, a moze cuś zarobię na tym :> troche sie spoznilas, przynety zostaly juz oddane, ale jak wpadna mi jakies nowe to wysle
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 26, 2006 2:44 am
Omega Sun Pszczola_M Omega Sun ~~lena-undesaid~~ chce ktoś jakieś robale inki albo śmieci ? sweatdrop oddam nawet za darmo ja tez! kwiatki, robaki, smiecie, przynety, tusze.... posiadam hurtowe ilosci i oddam za darmo kazdemu, kto tylko zechce je przyjac. PRZYNĘTY??? JA chcę!!! A zresztą... WSZYTSKO PRZYJMĘ :> Mi to nie przeszkadza, a moze cuś zarobię na tym :> troche sie spoznilas, przynety zostaly juz oddane, ale jak wpadna mi jakies nowe to wysle crying Trudno sie mowi rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 30, 2006 6:51 am
Kupie G Blade
Sprzedam G Bota (albo zamienie na g blade)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 03, 2006 4:25 am
sprzedam smile bardzo chetnie:
tanio !!! najlepiej hurtowo smile
|
 |
 |
|
|

Night_Lady
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 17, 2006 5:48 am
Witam wszystkich. POszukuję kogoś kto chce sie pozbyć przedmiotu o nazwie "Guitar of Demona". W tym momencie, jestem w stanie zaoferować 70000 goldów. Czy jest ktoś, komu ten przedmiot jest zbędny, i chciałby go sprzedać ???
----EDIT----
Poszukiwania zakończone. Czekam tylko na jedną wymianę i będę miał ( po trzech, czy czterech miesiącach ) swoją gitarkę smile
PozdrawiaM
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 20, 2007 3:07 pm
kupie wszystko co pasuje do stworzenia takiej postaci:

czyli fairy wings pixie Ballerinas Circlet
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 08, 2007 6:37 am
Borg Bardsson Bardzo chętnie odkupię/przyjmę śmieci. Najbardziej interesują mnie słoneczniki. Lecz nie pogardze niczym smile PozdrawiaM śmietki chcesz? x3 juz sie robi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 08, 2007 6:48 am
Rishi-san Borg Bardsson Bardzo chętnie odkupię/przyjmę śmieci. Najbardziej interesują mnie słoneczniki. Lecz nie pogardze niczym smile PozdrawiaM śmietki chcesz? x3 juz sie robi ja tez chce
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 08, 2007 6:48 am
Borg Bardsson Bardzo chętnie odkupię/przyjmę śmieci. Najbardziej interesują mnie słoneczniki. Lecz nie pogardze niczym smile PozdrawiaM Śmieci? A jakiego typu? xD Bo ja moge oddać pełno kwiatów, robali i zgniecionych papierów hehe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 16, 2007 1:16 pm
Ja sprzedam ryby..Mam pełno seedkin, pebbos(czy jak to tam sie pisze) i troutów... Click,Click Tutaj jest mój bystry sklepik...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 24, 2007 4:05 am
Sprzedam 69 ticketów, cena do uzgodnienia xP Jeśli ktos jest chętny niech PM do mnie. Mile widziana popozycja ceny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 11:11 am
ehehe śmieci to i ja mam xDDD ej no czy ktoś mi powie do czego służy ten atramen albo robaki, to sie do czegoś przydaje???? Oo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 06, 2007 9:43 am
Sango-Maho ej no czy ktoś mi powie do czego służy ten atramen albo robaki, to sie do czegoś przydaje???? Oo http://www.gaiaonline.com/guilds/viewtopic.php?t=12664
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|